Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam , bo teraz juz jestem.

Na pocieszenie śpiochom powiem, że godz. 4.00 jadę jutro do stolicy i jeszcze gdziesik.

Przesuwam więc czas pobudki na 3.00. Reszta ma się dostosować, oprócz korporacyji hydrauliczno-górniczej.

Majeczka to mi nie podsówaj takich pomysłów z córeczką, bo chciałbym mieć drugiego syna!!! nie sztuką jest zrobić dziurę w dziurze.

Jak jesteś taka mądra, to dam Cię do telefonu, jak mi Łukasz zada mądre pytanie i sama mu wytłumaczysz.

Gratuluje zakupu stolika "spalinowo-ogorodowego".

Lakk nie zapomnij o mojej żonie!!!! - dzwoń i pytaj!!!!

Bo kobita sie nie może doczekać aby Ci pomóc!!!

Coś ty jej nagadał, że taka stęskniona?

Grzegorz, nie wiem, za czym tęskni Twoja Żona (może zaczynaj pracę trochę później :D ), ale mnie bardzej interesuje to, co ewentualnie mógłbym zabrać, gdy już zajadę. :D

Czy Twoja "mamuśka" nosi na sobie dużo kamieni (np. oszlifowane diamenty) i metali (np. platyna, złoto), skoro miałbym Ją od Ciebie eksmitować, to niechby się za podróż wróciło :lol: :D :wink:

Co do poszukiwanej kosiarki, to myślę, że lepsza od Bizona byłaby Vistula, co to "siecze, młóci i chłopa wywróci" (Majka powinna kojarzyć) :D :lol: :wink:

Moje zasoby finansowe nie pozwalają na takie "kosiarkowe" ekstrawagancje, więc w Selgrosie kupiłem to, co było w promocji.

Teren mam nierówny, żonę niechętną do koszenia (trawy bo kieszeni wręcz przeciwnie), więc kupiłem z napędem, by po koszeniu sił na co inne stało :D :lol: :wink:

Silnik radzono B&S, że lepsze, tylko moc ma na te górki za małą ta moja maszyna (4,5KM).

Po jednym sezonie nie mogę narzekać, a koszenia mam ok. 10 a.

Witajcie.

Odwiedziłam dzisiaj pewien przybytek na oś. Zgody. Nie wiele sie tam zmienilo przez ostatnie lata :roll:

Ada, należy sobie postanowić i ............już. :D

Nad kosiarką bede jeszcze dumać. Ciekawe, że nie da się znaleźć dokładnie takiej jak chcę 8)

Majka

mówisz postanowić .......... :-? Ja słyszałam, że poprostu trzeba próbować do skutku ale to mało ekonomiczne :wink: :lol: :lol:

Myślę że dałoby się znaleźć taką, co by Cię w pełni usatysfakcjonowała ale chyba budżet by tego nie wytrzymał. A ile tego trawnika masz do skoszenia?

Ty się budujesz w okolicach Myślenic, bo ja w Gorzkowie, to po drodze.

Lakk

materiały budowlane kupuje głuwnie w składzie budowlanym w Byszycach, bo to obok mojej budowy, a przy tym tanio i transport gratis, ale płytek to tam nie kupuje.