Majka 17.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ada, pytasz o mój "trawnik". Hmmm, on do trawnika raczej niepodobny. To łąka 40arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No to mi zaimponowałaś W lecie to ty sobie wiele nie odpoczniesz Ja mam 26 a i pierwsze koszenia tych chaszczy zajmowały ok. 3 pełnych dni (łącznie z grabieniem) ale wtedy trawsko, czy to coś do niego podobne sięgało mi pasa, a pnie niejednokrotnie miało grubsze niż niejeden krzak. Przy czymś takim, to tylko kosa spalinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Po cichu liczę, ze jednak T. bedzie kosił Do tej pory on kosił kosa spalinową całość raz na 3 do 4-rech tygodni. Mały trawnik przed domem kosiłam ja kosiarka elektryczną /jakieś 4 ary /. Pozyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To podobnie jak u nas. Elektryczną już trochę zajeździliśmy - mój mąż też jest napalony na dobrą spalinówkę, ale to jakieś min. 1 200 zł, a teraz co innego konsumuje te pieniądze. Ja się trochę boję kosiarki spalinowej, bo podobno przy pochyłym terenie bywają z nią problemy i musi być jakaś specjalna (oczywiście droższa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ada, u Bugajów? ale u których (ja u wszystkich zależy co), bo w Byszycach co drugi ma takie nazwisko, a ceny też im się "pozawyżały":evil: A część płytek kupowałem w sklepie przy wjeździe do Myślenic (od naszej strony),po lewej stronie, ceny dobre. Ja mam teren bardzo nierówny i czeka mnie jeszcze zakup kosy, bo nie wszędzie dojdę z kosiarką, ale póki co to co mam musi wystarczyć, tylko trzeba uważać na pochyłościach, żeby nie zatrzeć silnika.Ada instalacje już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Instalacje są, został jeszcze zakup pompy do studni i pare przeróbek, bo jako inwestor amator narobiłam mnóstwo błędów i muszę teraz jakoś przesunąć grzejniki łazienkowe, a nie muszę chyba dodawać, że wylewki już są Kupowaliśmy w 2 składach, u Bugajów napewno ale nie wiem u których, jadąc od Gorzkowa przy głównej ulicy w Byszycach pierwszy skład po lewej i taki przy bocznej uliczce, po lewej w dół ale i tak pewnie coś pokręciłam W tym sklepie pod Myślenicami, to duży wybór mają? Lakku, a gdzie ty się budujesz, bo chyba gdzieś w moich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ja buduję w Świątnikach i dlatego zaopatruję się w okolicznych składach i sklepach. W Myślenicach to właściwie hurtownia i mogą ściągnąć większość tylko trzeba by poczekać. Błędy przy budowie są nieuniknione, więc nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Jak tu się nie przejmować ?? Mnie się to już śni po nocach !!! Niektóre błędy trudno naprawić, a poza tym to drogo kosztuje. Zresztą nawet nie wiem JAK to teraz zrobić Ty w Świątnikach, ja w Gorzkowie, a między nami - wyciąg narciarski Na jakim etapie jesteście z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 W Myślenicach kupowalismy grzejniki płytowe do całego domu. Mieli i dobre ceny i gościu wiedział co sprzedaje Dlaczego nikt nie buduje kolo mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 a gdzie jest 'koło mnie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 a gdzie jest 'koło mnie'? No, kolo Żbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A gdzie jest Żbik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A gdzie jest Żbik? 20km na zachód od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No to kawałek ode mnie Przypomniałam sobie, że mamy mapę GK i znalazłam. Majka ale domek to ty masz naprawdę śliczny. Mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ada popatrz na mapę Grupy Krakowskiej, tam są nasze budowy. Mój stan zaawansowania robót jest trudny do zdefiniowania. Mam stan surowy zamknięty z częściowymi instalacjami, częściowym wykończeniem. Interesuje mnie Twoja studnia: masz wierconą, czy kopaną, kto badał, jaki koszt? Jeśli możesz, to podaj kilka szczegółów. Majka czy kupowaliście grzejniki w firmie RUDEX - BIS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 17.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Otwiera Wam się mapa GK ? Bo mi sie pojawia komunikat: Przykro nam, strona o podanym adresie została zablokowana ze względów regulaminowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Joanka wejdź na stronę podawaną przez Zbyszka ostatnio, poprzednia faktycznie nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 17.03.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A jaki jest aktualny adres ? Ja kliknełam na tą w stopce Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Otwiera się pod tym adresem: http://republika.pl/grupakrakowska/ie4.htm Ale mnie i mojego Starego-Nowego Domku jeszcze tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 17.03.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nasze domisko jest, ale mam nadzieję, że juz niedługo to zdjęcie będzie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts