zbyszekP 17.03.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam, Przed chwila umiescilem Sloneczko na mapie. Jak już wcześniej pisałem na ulicy, gdzie mieszkam buduje się dom. Zaczął się budować na początku grudnia i pierwsze piętro jest już prawie skończone. Ostatnimi czasy budowę przerwano, ze względu na zimową pogodę. Dzisiaj widziałem , że na budowie znowu jest ruch. A więc uważam, że sezon budowlany został oficjalnie otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Studnia kopana ale jakieś 4 lata temu. Teraz musimy wybrać całą wodę, podsypać wapnem, wyczyścić ściany i zaizolować, bo woda jakaś mętna. Na razie szukamy fachowca. Za studnie o ile dobrze pamiętam płaciliśmy 100 zł/mb. U nas jest ok. 10/11 m, a woda była już na głebokości 6 m. Po odczyszcze zgłasza się wodę do sanepidu i oni badają, kosztuje to podobno ok. 300 zł. Domek masz fajowy, na zdjęciu jeszcze niewiele widać ale zapowiada się niźle. Mam wrażenie, że go widziałam, czy to jest przy głównej drodze? Ja też mam pochyłą działkę, tylko w drugą stronę. Niestety z projektem do końca nie utrafiłam, bo nie przewidzieliśmy takiego spadku. Ty przynajmniej z podjazdem nie masz problemu. Płytki gresowe już na budowie prace w toku - potwierdzam SEZON BUDOWLANY ROZPOCZĘTY Słoneczko - toż Ty rzut beretem ode mnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Lakk, coś mi ta nazwa mówi Ada, mieszkamy 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Ada to ten dom przy głównej drodze Po prawej stronie, jadąc od strony Mogilan. Z podjazdem, to ja będę miał problemy, ale nie takie, jakie bym miał, gdybym nie podniósł strony północnej (od drogi) o całą kondygnację. Tam jest nawiezione około 60 m3 ziemi. Teraz parkując obok przy domu rodziców, wyjazd w zimie jest bardzo trudny, albo niemożliwy. U mnie jest woda miejska (jeszcze nie jestem podpięty), ale obok domu sączy mi się woda i myślę to wykorzystać. Już nawet wykopałem około 3 metrów, ale dalej, to myślę o siłach fachowych, mimo, że praktykę w kopaniu podziemnym posiadam. A Ty w której części Gorzkowa budujesz? Słoneczko, to nie mieszka w tych Dziekanowicach, koło Dobczyc, a w gminie Zielonki Zbyszku przeprowadź Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 17.03.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Gorzków - Czarnociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 lakk - a gdzie ja mam Go (Ją) przeprowadzać? Czyżbym miał otwierać firmę transportową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Do Dziekanowic gmina Zielonki, północna strona Krakowa (a może nawet Kraków). Sam popełniłem ten sam błąd parę stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Hm...... No to jakbym się lekko pomylił Zaraz to naprawię pod warunkiem, że znajdę te Dziekanowice w gminie Zielonki. Gdzie to właściwie jest w stosunku do Zielonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Chyba udało mi się znaleźć. Sloneczko przeniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam, Przed chwila umiescilem Sloneczko na mapie. Zbysiu, errata Nie te Dziekanowice i Ada24 musiałaby mieć dobry rzut, by do mnie beretem trafić (chyba że ma? ). Musisz mnie zaznaczyć w gminie Zielonki, na północy Krakowa, tak ze 2 cm na wschód od Basieczki, tuż obok Raciborowic, w tym granicznym "winklu" O tu: http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Dziekanowice-mapa.bmp I bardzo dziękuję http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/wdzieczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wydaje mi się, że przeniosłem Cie mniej więcej we właściwe okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Heh, naprawdę nie wiem, dlaczego moje posty ukazują się podwójnie Zbyszek, dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wydaje mi się, że przeniosłem Cie mniej więcej we właściwe okolice. Żeby nie zabrzmiało to zbyt frywolnie, ale trochę wyżej ;) 3 km poza granicami Krakowa, jak na mapce w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 OK. Będzie zrobione. Ale na razie jadę do domu coś zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 17.03.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam Wszystkich Słoneczko świeć nam najmocniej jak potrafisz. Ale roztopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Właśnie skończyłem obiadek i zmieniłem pozycję Sloneczka na mapie. Mam nadzieje, że teraz jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Cześć wszystkim, Ada,przeczytałam przed chwilą we "wnętrzach" o Twojej firmie od kuchni.Możesz zdradzić kto to?Masz już te meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Grzesiu, Ty wiesz, jakie ze mnie jest słoneczko Nazwałam się tak dla poprawy samopoczucia Ale robię co mogę. Czasem trochę pogrzeję i grypsko się mnie nie ima Zbyszek, można powiedzieć, że trafiłeś w sedno, tzn. w moje miejsce na mapie Widzę, że jesteś w Naramie. Pięknie tam Wiem, bo do Naramy na szkolenia z naszym bullkiem jeździliśmy kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A któż to w Naramie ośmielił się dręczyć taką miłą krówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.03.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Nomen omen... Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts