zbyszekP 17.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Być nie może! O imię przeklęte! Tuszę jedynie, że zasłużona kara go nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.03.2005 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Cześć śpiochySłoneczko, Ty i Majka uwawżacie sie za hetery, a jesteście pokorne baranki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Dzisiaj obudziłem się wcześnie. Jak na mnie, oczywiście. Deszcz i brak śniegu za oknem przypomina mi, że powoli powinienem zacząć myśleć o tym jak urządzić otoczenie wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam skoro świt. WIOSNA WIOSNA WIOSNA i tak niech już pozostanie. Na budowie błoto takie, że samochód nie jest w stanie wyjechać podjazdem pod garaż - gdzie kupujecie kostkę brukową??? Słoneczko, no niestety nie jesteś koło mnie. I co ty tam Zbyszku planujesz sadzić??? - bratki, kwiatki i ziemniaki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Zaczęły sie roztopy, staw sie napełnił, dzikie kaczki przyleciały. Rudawa wylała, w Wiśle też sporo wody. jak jesteście zabezpieczeni przed miejscowymi podtopieniami? Grzesiek, wolałabym zostać pokorną owieczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.03.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam! Ja dopiero po świętach przeniosę się na budowę i zacznę prace budowlano - porządkowe Tak więc to już moje ostatnie podrygi gospodynio - kucharskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Majka, dom mam na wzgórzu, więc może mnie zalać tylko krew jak utonę w błocie po zimowych roztopach. a tak z ciekawości, to czym ty zamierzasz obsadzić te 40 a, bo to majątek nie wyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.03.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Cześć małopolanie,Ada - napisz coś proszę o tych meblach kuchennych.Gdzie zamawiałaś? Jakie robią i jak długo się czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Sonika, Archidom. Czas oczekiwania ok. 4 tygodni. Ceny bardzo sensowne. Właściciele są architektami, więc dużo doradzą. Robią projekt i wizualizacje. Zobacz http://www.archidom.com.pl. Możesz u nich zobaczeć kilka przykładowych aranżacji (bardzo ciekawe i efektowne). Teraz mają promocje - do końca marca przy zamówieniu mebli zlewozmywak granitowy Śmigielskiego z baterią za 1 zł (do wyboru 1 z 3 wzorów i chyba 9 kolorów). Ale i tak musisz sprawdzić sama czy Ci odpowiadają, bo to rzecz bardzo indywidualna. Ja u nich zamawiam. W przyszłym tygodniu dostanę wizualizacje, to ci prześle pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witajcie. Moto dzisiejszego dnia - slunsk jest przeklety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 I co ty tam Zbyszku planujesz sadzić??? - bratki, kwiatki i ziemniaki ... Na pewno wiem, że będzie trawa i że nie będzie ziemniaków. Co do reszty nie mamy jeszcze sprecyzowanej koncepcji. Ale trzeba będzie nad tym intensywnie pomyśleć. A czemóż znowu oberwało się ślunskowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Zbyszek - z ziemniakami to bym nie przesadzal - ladnie kwitna i owady je lubia Slunsk - dlatego ze, za duzo tirow, zbyt waskie drogi, za krete, zbyt duzo sygnalizacji, rozpoczetych budow, korkow i wypadkow - chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ale ja nie lubię owadów! Tak więc ziemniaków nie będzie! No chyba, że znowu ktoś nawiedzony (niekoniecznie z lewa)dojdzie do władzy i wrócimy do krajobrazu pustych pułek i nagich haków. Rzeczywiście, co to się wybiorę samochodem w zachodnie rejony Polski to zawsze zabłądzę w Gliwicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Jak nie ziemniaki to moze bób JAk to nie lubisz owadów - wszyscy lubia owady - co Ty chcesz od takiego zuka gnojarza niby hmm - jakies przezycia traumatyczne czy co Gleiwitz jest beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Do sląska trzeba mieć cierpliwość i specyficzne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Chciałabym mieć własny bób w ogródku. Co mam robić? Tylko nie śmiać się ze mnie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Do żuka gnojarza to ja właściwie nic nie mam, ale chyba jeszcze nie miałem przyjemności napotkać. Gdybym ją miał, to kto wie co bym myślał. Owszem są to chyba przeżycia traumatyczne. Spałem sobie kiedyś motelu i zostawiłem na stoliku przy łóżku otwarą puszkę z Pepsi. Po obudzeniu rano sięgnąłem po puszkę i zdowo się napiłem. Resztę zdecydowałem się wylać do zlewu. I w tym momencie z puszki wypadł duży karaluch. Pózniej przez długie tygodnie zastanawiałem się co by było jakbym go wypił. Ponieważ wszystkie wnioski do jakich doszedłem nie były miłe, więc od tego czasu owadów nie lubię i już! Bóba owszem lubię, ale na talerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.03.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Bardzo proszę nie psioczyć na (jeszcze) mój Ślunsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.03.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 A jakieś drzewka owocowe macie? Lakk, jak tam plany co do studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.03.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ja jeszcze nie mam żadnych, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Bardzo lubię jabłka, brzoskwinie i morele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts