Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Pit , to chyba nosem :D :D :D

Kto jego tam wie. Jak przeczytałem właśnie w swoim słowniku, że pitbulle są ze zwej natury zdradzieckie i bardzo ważne jest, aby na wczesnym etapie ich rozwoju, podczas procesu "układania", pokazać im kto jest panem w stadzie. Kto tam wie kto i co Pitowi pokazywał w młodości. :roll:

Hej! :lol:

Pobudziłeś, tj. wbiłeś ostrogę w miejsce poniżej pleców mego poetyckiego ducha, :oops: ale niestety za chwilę muszę wychodzić i nie mam czasu na przygotowanie odpowiedzi, która sięgnęła by wyżyn Twych talentów. :wink:

A poza tym, czy na forum publicznym można używać terminu "suczka"? Mój brat ma psa i jak pewnego dnia wyprowadził go na spacer, to pewna starsza pani zapytała go (tj. mojego brata): "chłopczyk czy dziewczynka?". Mój brat, który nie znosi (i tu znowu sięgam po słownik. No tak.....). No więc mój brat który nie znosi eufemizmów odpowiedział: "to suka". Widać było, że zrobił tej pani poważną przykrość. :-?

Dobra, dobra ... tak niby sie na ochotnika zglaszasz. To juz wiem ze umiesz plywac i jestes niezatapialna a to tak jakby probowac utopic karpia ... zero atrakcji :roll:

aaa, czyli potwierdzasz, że wiedźmy się nie topią? No chyba, że je się widłami pod woda przytrzyma 8) :wink: