lakk 21.03.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dziadków proponuję wygryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Pit , to chyba nosem Kto jego tam wie. Jak przeczytałem właśnie w swoim słowniku, że pitbulle są ze zwej natury zdradzieckie i bardzo ważne jest, aby na wczesnym etapie ich rozwoju, podczas procesu "układania", pokazać im kto jest panem w stadzie. Kto tam wie kto i co Pitowi pokazywał w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 POBUDKAAAA!!!! http://www.entrebits.com/gifs_animados/categorias/fondo_negro/fondonegro24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Słoneczko, dla drugiej zmiany??? Zbyszku, ja nie pitbull, a swojego Pana w stadzie mam i faktycznie byłem do tego przyzwyczajany od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Zbyszek - przejrzales mnie Tak to jest zaczac z intelektualista, dojrzalym w pelni konformistom, taki to nawet slownik ma, i juz zalatwil mego psa, w mlodosci mej zdradziecki bylem, ale na starosc sie wyleczylem, juz mi sie nie chce kasac i gryzc, wole na suczki z kumplami isc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Hej! Pobudziłeś, tj. wbiłeś ostrogę w miejsce poniżej pleców mego poetyckiego ducha, ale niestety za chwilę muszę wychodzić i nie mam czasu na przygotowanie odpowiedzi, która sięgnęła by wyżyn Twych talentów. A poza tym, czy na forum publicznym można używać terminu "suczka"? Mój brat ma psa i jak pewnego dnia wyprowadził go na spacer, to pewna starsza pani zapytała go (tj. mojego brata): "chłopczyk czy dziewczynka?". Mój brat, który nie znosi (i tu znowu sięgam po słownik. No tak.....). No więc mój brat który nie znosi eufemizmów odpowiedział: "to suka". Widać było, że zrobił tej pani poważną przykrość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dzień Dobry. Ale nastroje poetyckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Eeee ...... tam Nie fruwam w obłokach, twardo stąpam po Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dzień dobry,czy to słoneczko za oknem to już wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Przez okno wygląda na wiosnę , natomiast przy bezpośrednim kontakcie (z "polem", nie ze słoneczkiem), nie za bardzo - trochę za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 21.03.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 a jakże .... wiosna w pełnej krasie a za tydzień podobno lat Czy mamy jakąś Marzannę, żeby ją utopić ku pokrzepieniu serc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.03.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Eeee ...... tam Nie fruwam w obłokach, twardo stąpam po Ziemi Nie bądź taki. Oderwij się od ziemi i unieś w obłoki! Spraw, aby inni musieli spojrzeć na Ciebie z dołu........ Tylko spodni nie zapomnij włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Czy mamy jakąś Marzannę, żeby ją utopić ku pokrzepieniu serc? możecie mnie utopić ale czy to będzie na pokrzepienie serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dobra, dobra ... tak niby sie na ochotnika zglaszasz. To juz wiem ze umiesz plywac i jestes niezatapialna a to tak jakby probowac utopic karpia ... zero atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Zbyszku, ja przez kilkadziesiąt lat patrzyłem na świat z zupełnie "odwrotnej" perspektywy i na tak gwałtowny przeskok, nie jestem jeszcze gotowy , ale na przyszłość o spodniach będę pamiętał - no chyba, że wyjadę do Szkocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Heeeej raaaz! Plumm Ma......a utopiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dobra, dobra ... tak niby sie na ochotnika zglaszasz. To juz wiem ze umiesz plywac i jestes niezatapialna a to tak jakby probowac utopic karpia ... zero atrakcji aaa, czyli potwierdzasz, że wiedźmy się nie topią? No chyba, że je się widłami pod woda przytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A przysiągłbym, że utopiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Masz racje wiedzmy nie da sie utopic - to moglby uczynic tylko Wielki Inkwizytor - oni jakos ten problem rozwiazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Coś mi się wydaje, że Leszek M.- wykładowca, jakiś czas temu miał sposób na pozbywanie sie tego typu "nieziemskich stworzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts