lakk 21.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Majka Leszka M. znałaś podobnie, jak Belka zna Jenifer Lopez, czy może bliżej? Ja do takiej znajomości na GK bym się nie przyznawał Grzesiu na Ślunsku przemysł padł, powietrze krystalicznie czyste smogu nie ma, a niedługo będą przy wjeździe pobierać opłatę klimatyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.03.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Wiesz Lakk Belka jest za cienki do Jennifer.Katowice mają swojego smoga i Kraków też ma smoka. Więc chyba mają po równo. Lakk w Jaworznie to może i czyste powietrze, ale kilkadziesiąt km dalej to istny syf. Tego smog'a to się nażarłem płucami jak na UŚ bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam!!! Wreszcie puściło od wczoraj nic nie dało się zrobić , czyżby serwer się przegrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Właśnie się dziwiłem dlaczego nikt mnie dzisiaj nie obudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.03.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Agacka skąd nadajesz, czyżby już z placu budowy? E tak pięknie jeszcze nie ma... Dzis weszła ekipa od kanalizacji, a jutro może nasza ekipa będzie walczyć z drenażami! A po Świetach już na całego ....będą się mury pięły do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.03.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witajcie rodacy [zawsze do Rudy Śl. jest ich chyba 9 albo 11 bo Spodek wcale nie jest na spodku, trzeba do góry kukać Jamles, skąd wiedziałeś, że do Rudy dojechałam Serio, chciałam kiedyś trafić na drogę do Krakowa, ale jakos mi sie pomylilo i pojechałam nie w ta stronę. Potem, żeby skrócić trasę, wjechałam w jakąś drogę "przełajową' /czort wie, jak to na sląsku nazywają/, no i wywiozlo mnie do Rudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 22.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 W końcu działa Smog w Katowicach służy podobno jako zasłona dymna przed Al Kaidą lub ewentualnie jako broń chemiczna Agacka gratuluję postępów na budowie - dopiero się zacznie - wszystko przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ponawiam prośbę: nie psioczyć na Śląsk Śląsk jest piękny i szlus Jak nie, to wytoczę ciężką artylerię śląskich przekleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.03.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ależ ja nie psioczę. przecież piszę, że jestem zauroczona niespodziankami które mi przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 22.03.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 a to oznaczenie dróg niejeden strateg wojenny mógłby się tu uczyć jak skutecznie zmylić wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Żeby dzisiaj odpisać coś na forum, trzeba mieć świętą cierpliwość Nie wiem, czy Redakcja w ramach pokuty przedświątecznej serwuje nam takie atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.03.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Lakk, ślązaku, może jesteś w stanie wytlumaczyć mi, co to są trasy średnicowe i dokąd prowadzą? Kiedyś w taka skręciłam, mysląc, że dojadę w jedno z miejsc zaplanowanych. Ale okazało się, że myslenie nie jest moja najmocniejszą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.03.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 cześć Lakk ja nie psioczę na ślunsk, bo pochodzę częściowo z Sosnowca a smog katowicki dobrze zaciagniety na UŚ to czuję do dziś w sumie na Ślunsku jest spoko wjeżdżasz na ulicę a tu np.: po jednej stronie Katowice a po drugiej Siemianowice i bądź tu człowieku normalnym Ciekawe jak sprzątają taką ulicę graniczną, chyba jeden zgarnia śmieci drugiemu Wszystkim Życzę Zdrowych, Spokojnych, Wesołych i koniecznie Mokrych (bo od hydraulika) Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.03.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Już zyczenia Wyjeżdżasz z rodziną czy chciałes byc pierwszym składajacym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 22.03.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dziś okazało się, że fliziarz odkręcił grzejnik i wylał całą wodę z instalacji (bo wody jeszcze podłączonej nie mamy) i co ty na to hydrauliku? Czy przez noc mogło się coś stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Majka w żadnym wypadku nie jestem Ślązakiem (zauważ, że piszę z dużej litery), a dla nich jestem Gorolem. Tak w ogóle to mieszkam cały czas w Małopolsce, tylko gierkowskie podziały, przypieczętowane parę lat temu, zaanektowały te strony do "Hanysowa", ale już niedługo nie będę miał takich rozterek Trasa średnicowa jest jedna i łączy główne miasta Górnego Śląska, pozwalając na trochę szybsze przemieszczanie. Grześ, Ty jesteś Zagłębiakiem, jako odwieczny wróg Ślązaków - możesz psioczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Wiecie jak to było ze Śląskiem? Siedzioł se Pon Bócek nad Brynica i ludki z gliny lepił. Jak mu się któryś nie udał, to myk go za rzekę. I tak powstali Ślązacy http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/xdanse.gif (do ktorych nic nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Słoneczko, a po której stronie Brynicy siedział Pan Bócek, może po tej drugiej? Masz na to jakieś dowody, coby je komisji przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ano tak siedział, że te dobre ludki w Zagłębiu zostawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Dowody, zdjęcia, zeznania świadków?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts