Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!

Zastanawiam się czy byście nie byli skłonni mnie przygarnąć ...

Mam dwa argumenty na tak :D:

1. buduję na krakowskiej ziemi (tak wiem to słabe, ale zawsze coś)

2. sama Majka mnie kiedyds zapraszała (tak, tak!)

co prawda było to dawno i nie wiem czy to jescze aktualne, ale ja jestem dosyć nieśmiała ...

to jak będzie?

napisałabym, że mi się tu u was podoba, ale to by było takie lizusowskie ...

Witaj Lidka, u nas zmienisz nicka na Wesoła Lidka.

oj kochany, nie tak łatwo mnie przerobić... :wink: :D

Maja Cie przyjmie, Ona wszystkich przygarnia :wink:

Majka wszystkich przygarnia??? a ja myślałam, że ona mnie luuuuuuuubi :cry: :cry: :cry:

tak mnie zachęcała :cry:

nawet mówiła, że nie brak tu szczególnie przystojnych chłopców :wink: :lol: (czy to prawda? :wink: )

a i mówiła, że nie jestescie wcale tacy "straszni" :D , chociaż ja nie ze strachu tu nie zaglądałam...

witajcie

Mam nowy komp w biurze. W końcu wszystko zainstalowane. Sieć działa, T załozył router.

Witaj Lidka, cieszę się niezmiernie, ze jesteś z nami :D

Kosiarka nie została omówiona, bo T spedził całą noc w biurze na instalacjach i deinstalacjach systemów. System odpowiadał T w jezyku niemieckim, że nie jest w nocy czynny, a T nie rozumiał :(

Straszni są ... (chyba nie z wyglądu) :wink: .

Mnie nie przygarniali - sama się przypelętałam i sama jeszcze nie wiem czy nie będzie to miało jakiś negatywnych konsekwencji. Kto to wie kim oni są - może tylko nas tak podpuszczają ..., a Grzesiek, to już od jakiegoś czasu próbuje Majke dopaść... :wink:

witajcie

System odpowiadał T w jezyku niemieckim, że nie jest w nocy czynny, a T nie rozumiał :(

Fajny skecz dla T - może pomoże przełamać lód:

Londyńska firma zamieściła ofertę pracy. Odpowiedziały trzy osoby: Niemiec, Francuz i Polak.

Komisja prowadząca rozmowę kwalifikacyjną, chcąc sprawdzić znajomość języka angielskiego u kandydatów, poleciła, aby każdy z nich ułożył zdanie zawierające trzy słowa: green, pink i yellow.

Na pierwszy ogień poszedł Niemiec:

- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that

will be wonderful, pink day.

Jako drugi był Francuz:

- When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt.

Na koniec Polak:

- When come back home I hear the telephone green green, so I pink up the phone and say: Yellow

Straszni są ... (chyba nie z wyglądu) :wink: .

Mnie nie przygarniali - sama się przypelętałam i sama jeszcze nie wiem czy nie będzie to miało jakiś negatywnych konsekwencji. Kto to wie kim oni są - może tylko nas tak podpuszczają ..., a Grzesiek, to już od jakiegoś czasu próbuje Majke dopaść... :wink:

ach, tak?

to baaardzo ciekawe :D

Ado, dobrze wyczułaś, że najbardziej na świecie kocham ploteczki :wink:

[Na koniec Polak:

- When come back home I hear the telephone green green, so I pink up the phone and say: Yellow

To ciekawe: z rok temu ten dowcip przesłał mi znajoma z Nowego Jorku. W oryginale, w miejsce Polaka występował Hindus...

Zresztą całość miała się dziać w amerykańskim TV-show z udziałem wyłącznie obywateli USA i podobno zdarzyła się naprawdę...

Czy my - Polacy az tak się lubimy samobiczować ? Zbyszek - jak oceniasz znajomość języków obcych wśród obywateli innych Państw. Np. Ilu Amerykanów zna jakiś język obcy ? A Niemcy - Krzyś, może Ty opowiesz, ilu zwykłych Niemców zna jakiś język ? O Francuzach sam mogę opowiedzeć - zdaża mi się dzwonić do naprawdę dużych firm fracuskich, w których nie ma nikogo ! , kto mógłby zamienić choćby parę słów po angielsku. :o

Postulowałbym zatem : zostawić tego Hindusa w kawale :D i wyleczyć się z kompleksów :D przynajmniej w kwestii znajomośći języków. :D