zbyszekP 31.03.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witaj. Widzę, że masz naturę dualistyczną. Tak jak foton, ewentualnie Dr Jackyl. Czasami zachowujsz się jak Grzesiek a czasami jak Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam po krótkiej przerwie, teraz to moje przerwy w forum bedą coraz dłuższe, a szkoda. :cry, pojawiłem się na chwilę w mieszkaniu. Sezon budowlany otwarty, kibelek znowu podłączony po zimowej kwarantannie, czeka na pierwsze tegoroczne "użycie" Widzę, że wiele ciekawych wątków: "świątecznych" i nie tylko pojawiło się na GK, przeczytałem wszystkie z uwagą i stwierdzam, że na naukę nigdy nie jest za późno , nawet emeryt może się jeszcze wielu "ciekawych" rzeczy dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 31.03.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Zbyszek to sie nazywa rozdwojenie jaźni Co tam w Naramie, śnieg już stopniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Owszem. Mam go właśnie w swoim szambie. Przynajmniej do jutra. nawet emeryt może się jeszcze wielu "ciekawych" rzeczy dowiedzieć Czyli niewątpliwie pełnimy zaszczytną rolę Latającego Uniwersytetu Trzeciego Wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.03.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Właśnie tak I pracujcie pilnie, nie zalegajcie ze składkami na ZUS, by emeryt dostawał świadczenia na czas i miał za co się dokształcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.04.2005 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam Wstawać śpiochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jakie śpiochy? A kto to wczoraj w zastępstwie przysłał żonę. No ja nie narzekam, bo bardzo fajna osoba, aż się zaczęłyśmy zastanawiać, co ty masz takiego, że ona z tobą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 No to teraz poczekamy na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Majka, trawa posadzona i zawalcowana. Udało się to zrobić przy okazji wyrównywania terenu i nadsypywania ziemi - trawe górale zasadzili gratis - nie mam tylko pewności czy napewno u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Jak zrobili gratis to z pewnoscia ladnie bedzie u nich wschodzic ... w gorach jest dobry klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 właśnie po to tu zaglądam .... dla wsparcia duchowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ...trawa posadzona Jak rany, ada - co Ty sobie dałas posadzić : jakies trawsko preriowe czy trzcinnę sawannową ? Ja to normalnie siałem trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Moze ma chec hodowac bizony albo strusie. Jej dzialka i jej wyskubana trawa przeciez jej nie zabronisz Niezle Cie duchowo wspieramy No i obsadz kogos w roli stracha na wroble i gorale zeby ci wszystkiego nie wydziobali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ...trawa posadzona Jak rany, ada - co Ty sobie dałas posadzić : jakies trawsko preriowe czy trzcinnę sawannową ? Ja to normalnie siałem trawę może Ada sadziła całe kępy, albo rozwijała taką z rulonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 wogóle, to rozwinęłam chodnik trawopodobny - przynajmniej kosić nie trzeba Człowiek pochwali się swoim małym sukcesem, i od razu może liczyć na miłe słowo od grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Dzieńdoberek...! Lepiej później niż wcale!Majka jaką masz kosę spalinową i jak się sprawdza...podjęłam decyzję o zakupie takowej, i teraz pozostaje wybrać model najlepiej o niskiej cenie i dobrej jakości...wszytkie sugestie mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Cześć tu znowu Monika.Grzesiek straszy tylko na forum zakazikami ale nic z tego musiałby kompa na kłódkę zamknąć (ale tego nie może zrobić- ha ha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Aga, kosa oleomaka, prawdopodobnie jedna z droższych Monika, nie dawaj sie terroryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Spoko nie jest aż tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts