Sloneczko 13.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Powiem coś z głębi: To forum jest jak balsam... http://www.mrrush.com/images/barsquirrel.gif :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Gdzie mozna kupic futro z tego wyrosnietego szynszyla i balsam z sadelaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Gdzie mozna kupic futro z tego wyrosnietego szynszyla i balsam z sadelaka Już myslisz o nastepnej zimie? Ale jesteś przezorny Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie. Pit poprostu lubi oryginalne zwierzęta . A to sokoły wędrowne a to szynszyle barowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 13.04.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, masz może namiary na tani szambowóz? Przepraszam, że poruszam na forum takie przyziemne, że tak powiem wręcz gówniane tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Nic co ludzkie nie jest nam obce A u mnie jest robiony projekt kanalizacji. Napięcie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, masz może namiary na tani szambowóz? Przepraszam, że poruszam na forum takie przyziemne, że tak powiem wręcz gówniane tematy. Co to znaczy tani ? Biorą tyle samo ile ZGK Wieliczka ale szambelani milsi (znaczy się servis level wyższy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ja mam też do Was pytanie. Chciałbym jak najprędzej zamknąc garaż a kasy na otynkowanie i bramę nie starczy w tym roku Zastanawiam się czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie. Pit poprostu lubi oryginalne zwierzęta . A to sokoły wędrowne a to szynszyle barowe . Sluchaj no wedrowcze bezbledny Jak cos jest a potem go nie ma to jest to wedrowne i nadal tego sie bede trzymal W koncu i tak kazdy z nas jest wedrowcem w bezmiarze ludzkiej indolencji. A oryginalne zwierzeta lubie - na odleglosc to nawet bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ja mam też do Was pytanie. Chciałbym jak najprędzej zamknąc garaż a kasy na otynkowanie i bramę nie starczy w tym roku Zastanawiam się czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? A jaka brama? My zrobilismy bramy, a plytek do tej pory nie ma Pit, a ta "odleglość" to bliska czy telewizyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A jaka brama? My zrobilismy bramy, a plytek do tej pory nie ma Brama segmentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.04.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Pit, myślę że wiewióra nie od ciężaru futerka traci równowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, my mamy bramy uchylne. One na dole mają wystający brzeg metalowej ościeżnicy, więc nie ma problemu z zrobieniem posadzki w terminie późniejszym. Jak jest rozwiązane to w bramie segmentowej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Pewnie tak, masz racje - ale jak taki wiewior traci rownowage to sie powienien dziwic jak jakis pitbull go skroi z futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro, my mamy bramy uchylne. One na dole mają wystający brzeg metalowej ościeżnicy, więc nie ma problemu z zrobieniem posadzki w terminie późniejszym. Jak jest rozwiązane to w bramie segmentowej nie wiem OK. Dzięki. Szkoda, że w Niepołomicach też nie wiedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 13.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ja mam też do Was pytanie. Chciałbym jak najprędzej zamknąc garaż a kasy na otynkowanie i bramę nie starczy w tym roku Zastanawiam się czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? Ja montowałam bramę segmentową przed tynkami i wylewkami i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Jaro pogadaj z panem Migasem napewno wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.04.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Migas jak to Migas pewnie sie bedzie migal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witajcie, Ja mam też do Was pytanie. czy musze zrobić posadzkę w garażu (wylewka już jest) przed montażem bramy, czy wręcz przeciwnie - najpierw zamont bramy a potem posadzka ? U mnie montowano bramę garażową segmentową. Mam na razie samą wylewkę. Po montażu (a właściwie po pomiarach przed zrobieniem bramy) powiedziano mi na jaką wysokość mam położyć płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Faktycznie Migas się próbował migać , ale w końcu uradziliśmy wspólnie, że jak się da, to lepiej robić posadzkę najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts