Sonika 17.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Cześć Krakusy , dawno mnie tutaj nie było. Ciekawe co u Was słychać? Lakk, a z Twoich sadzonek to duże drzewa rosną? Ja mam mała działkę i brak miejsca na wielgachną roślinność. Super, że z US finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Sonika, to nie moje sadzonki, a szwagra, za kilkadziesiąt lat, to mogą być spore drzewka, jak będziesz budować następny dom, to drzewo na dach możesz mieć z własnego lasu Szwagier ma szkółkę i mniejsze i wolniej rosnące roślinki też Więcej informacji u Niego, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.04.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie w ten piekny dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam, witam.... słoneczko znowu z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 słoneczko znowu z nami Oby jak najdłużej http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/bry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam ciepło Dzień faktycznie piękny, ale już straszą nadchodzącym oziębieniem i przymrozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam W naszym ogrodzie przybylo 16 drzewek, pare krzewów i sporo kwiatów. Ciekawe czy zdążą wyrosnąć, czy T skosi. Jutro odbieramy nową kosiarkę spalinową /1670zet/, udało mi się zapobiec kupna traktorka za jedyne 4800zet. "a taki miał piekny zielony lakier, metalik, no i 15 koni.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Majka, jaką w końcu kosiarkę kupiliście i gdzie (jeśli można wiedzieć), bo wybór był poprzedzony dokładnym rozeznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czy to ta z tymi dużymi kołami, bo wspominany wyżej szwagier jest na etapie wyboru kosiarki, po śmierci poprzedniej i chciałbym błysnąć więdzą doradczą, a wiem, że Ty jako OGR dokonałaś najwłaściwszego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 to taka jak z tego linku http://www.e-kosiarki.pl/go/_info/?id=288 a ogry to chyba................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Cześć wszystkim Majka gratuluję zakupu, trochu wam to zajęło.Lakk, to co mi dokładnie zalesiałeś? A czy ten twój szwagier ma tuje, bzy i jodły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 18.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ada zalesiałem miejsca po wyrębach ( i dalej to będę robił) w Raciborsku, Sieprawiu, Rzeszotarach. Co do tui, ma na pewno(nie wiem o jaki gatunek Ci chodzi), jodła też się znajdzie, o bzie nie wiem, najlepiej przyjechać i pooglądać (12) 2704206 Majka, OGR, to mój skrót od Oświeconej Góry Rankingu - a taką przecież Ciebie obwołano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Ale..... W praktikerze, przy tej super promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ada zalesiałem miejsca po wyrębach ( i dalej to będę robił) w Raciborsku, Sieprawiu, Rzeszotarach. Co do tui, ma na pewno(nie wiem o jaki gatunek Ci chodzi), jodła też się znajdzie, o bzie nie wiem, najlepiej przyjechać i pooglądać (12) 2704206 Majka, OGR, to mój skrót od Oświeconej Góry Rankingu - a taką przecież Ciebie obwołano. tuja szmaragd - numer do ciebie, czy szwagra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Gdzie? to wiem - agroma. Ma 6KM silnik IC Brigsta /czy jak on sie zwie / jakaś hamerykańska, nazwy nie znam, bo po tym wyskoku traktorkowym przez T, temat kosiarek jest drażliwy. Wiem, że Twój T. dokładnie badał temat kosiarek, bo spotkali się kiedyś z moim W. przy traktorkach. Ale..... W praktikerze, przy tej super promocji? Tego nie jestem pewna, ale całkiem możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Lakk, wiem od czego był skrót , ale tak mi sie spodobało porównanie.......... Ada, pewnie dostaniesz też numer Lakka Sonika, a Twój szanowny nie jest "na kupnie" traktorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Majka, niestety jeszcze nie.Pisze niestety, bo gdyby był, toby znaczyło, że mamy ogród.A my mamy tylko ugór i same chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Sonika jak i u mnie ugór i masa nieproszonych gości...ale opanujemy i to! Witam poniedziałkowo wieczorowo... Co tam słychać w wielkim świecie? Zbyszek jak trawa/pokarm dla ptaszków / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts