joanka77 21.04.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dachówka cementowa i w ogóle wszystko na dach oprócz drewna (rynny, okno, blacha, folia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja wszystkie swoje rzeczy na dach kupowalem u Podwyszyńskiego. W sumie chwalę sobie tą firmę. Ich strona internetowa to:http://www.dachowka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Proszę bardzo. A jak tam postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Powolutku przymierzamy sie do dachu. Najpierw zrobimy schody przed domem, bo na na tych schodach mają się trzymać kolumny do podtrzymania daszku nad wejściem. Potem trzeba dokończyć kominy i ściany boczne no i wpuścić ekipę, którą własnie szukamy Poza tym obecnie mamy w rodzinie chrzest i komunię, gdzie mąż jest chrzestnym także budowe zaczynamy dopiero po 8 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witam. Brr jak zimno - wróciłem do przedwcześnie przerwanego sezonu grzewczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Toś chyba szczęśliwy, że mialeś do czego wrócić. A to "Brrr" dotyczy jakiej temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Zbyszku czy Ty już mieszkasz w nowym domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie. Ciągle go jeszcze wyposażamy. Wlaśnie wstawiliśmy drzwi wewnętrzne na poddaszu. W następnej kolejności będą drzwi wewnętrzne i podloga na parterze. A później będziemy się rozgladać za kolejnym pretekstem, aby się jeszcze nie wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A to "Brrr" dotyczy jakiej temperatury? Do 19 stopniu nie przyjmowałem reklamacji na zimno ze strony domowników, ugiąłem się dopiero jak temperatura spadła do 18 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To chyba musicie bardzo lubić miejsce w którym obecnie mieszkacie skoro tak Wam się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Jaro - Jak kiedys w zimie tlumaczylem żonie, że 18 stopni jest najbardziej zalecaną temperaturą do spania, to wyniosla mi pościel na balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A to "Brrr" dotyczy jakiej temperatury? Do 19 stopniu nie przyjmowałem reklamacji na zimno ze strony domowników, ugiąłem się dopiero jak temperatura spadła do 18 stopni. 18 w domu ?!?!?! to faktycznie brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Joanka - Nieszczególnie lubimy, ale też i nie nielubimy (uff, co za konstrukcja). Jesteśmy natomiast bardzo leniwi i na samą myśl o tym, ile z tym będzie zachodu odniechciewa nam się przeprowadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.04.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Mój szanowny twierdzi, że jestes my najzdrowsi, jak temperatura w nocy spada do 16stu stopni Na szczęscie nie jestem bezradna, i nie muszę czekać na zlitowanie się męża Widzę, że Ty, Jaro wolisz nie wprowadzać zony w tajemnicę programatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 21.04.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Zbyszku, mam znajomych, którzy też się tak grzebali z przeprowadzką, aż ..... ktoś obrabował doszczętnie dom obok. Przeprowadzili się na następny dzień, a jak im to sprawnie poszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widzę, że Ty, Jaro wolisz nie wprowadzać zony w tajemnicę programatora No cóż, już kiedyś rozmawialiśmy o tym, że moja żona nie lubi się jakoś z urządzeniami technicznymi Zmywarka nadal jest dla niej terra incognita , a sterowniki do pieca i programatory - no cóż, po prostu odmówiła współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Zbyszku, mam znajomych, którzy też się tak grzebali z przeprowadzką, aż ..... ktoś obrabował doszczętnie dom obok. Przeprowadzili się na następny dzień, a jak im to sprawnie poszło ... Ty mnie nawet nie strasz. Myślę, że i na nas taka "zachęta" by zadzialala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ty mnie nawet nie strasz. Myślę, że i na nas taka "zachęta" by zadzialala. 500 metrów od nas obrobili też taki prawie gotowy do wprowadzenia dom. Ukradli meble kuchenne, ceramikę łazienkową, piec c.o., wyrwali grzejniki, narzedzia, dzwi wewnętrzne jeszcze w folii, nawet jakieś płytki podłogowe w paczkach... Ukradli nawet urządzenia do alarmu, przygotowane do montażu. Właściciel pracował właśnie za granicą, a rodzinka gniotła się w jakimś M-2 w Krakowie. Pluje sobie w brodę, bo jak sam twierdz, już dawno mógł sie przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 21.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Daleko nie trzeba szukać, bo też przeżyliśmy próbę włamania. Na szczęście / nieszczęście skończyło się na zepsutym alarmie i dwóch oknach do wymiany, bo uszkodzone. Aczkolwiek, to dzięki oknom antywłamaniowym nie straciliśmy grzejników i pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts