Grzesiek13 25.04.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cześć Grupo Krakowsko-Bronowicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sonika mam pomysł załóżmy grupę Bronowicka podstawy już są więc czy nie warto się nad tym zastanowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.04.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po długiej przerwie. Też mam zamiar dalej ruszyć, ale nie moge Ekipa do tynków cem.-wap. nie ma czasu i poszukuję kogos na początek maja. Czytałam, że ktos z Was miał namiary, ale nie moge znależć. Agnieszko, Twoja ekipa wcale nie buduje wolno. Dobrze, że nie trafiłaś na moją. Więźba "ze zdjęć" wygląda ładnie. U mnie po prawie roku jest nadal jasna. A najważniejsze, że nie popekała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Martula, kopa lat, już sądziłam, że odcieli Cie w pracy od netu Napisz, co z planami budowy obwodnicy niedaleko Twojej działki. Sławek - zachciankom separatystycznym mówimy zdecydowanie NIE Fajne miejsce na ognisko jest w lasku tynieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Muszę Cię zmartwić. Autostrady nie będzie , być może będzie droga szybkiego ruchu, ale to nadal w planach (ostatnie wieści z Gminy). My czekamy, aż puszczą pod budowę domków tereny zarezerwowane pod tę inwestycję . Już zmniejszyli pas ochronny z 300m do 200m. Dziekuję Sonice za namiary na alarm. Dokóki nie będe miała tynkarzy nici z dalszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.04.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Martula, czy będzie wielką niedyskrecją jeśli spytam, z jakiej gminy nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.04.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 wysyłam namiary może ci będą odpowiadać cenowo ja widząc ich pracę mogę ci ich polecić ale decyzja do ciebie należy 266-11-39604 06 03 49grochowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Słoneczko - absolutnie żadna niedyskrecja. Najbogatsza gmina w Polsce - Zielonki, - tylko drogi mi nie chca zrobic i tonę w glinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 26.04.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ja przez 21 lat mieszkałam w Bronowicach, na ulicy Bronowickiej, przy samym trakcie tramwajowym Mój mąż też z Dierżyńskiego (Lea). Z powodów finansowych i ekologicznych (no te bizony, no)zdecydowaliśmy się jednak zamieszkać w Niepołomicach. Pierwszy grill rozpalony, pierwsza piaskownica dziecka zainstalowana (w plastikowej skrzynce, ale dzieciom wiele nie trzeba do szczęścia). Szukamy używanej kosiarki spalinowej, żeby trochę uładzić teren. Miałam robić letnisko, grodzić, ale się wkurzyłam i zabieram się za projekt. Czekam tylko na WZ, bo teraz Niepołomice mają ustalony plan. Llada chwila będą wydawać WZ tki, ale ja już wiem jak ta chwila będzie wyglądać. No więc czekam, mam nadzieję, że w przyszłym roku załatwię wszystko z papierami, dokształcę się, żeby jak puszczą lody na wiosnę 2007 postawić stan surowy. Mam pytanie do Was zatem - przy założeniu, ze projekt będzie oszczędny (bo planujemy zrobić indywidualny), a dom będzie mieć max. 170 m, to ile wstępnie muszę liczyć na stan surowy z dachem bez piwnicy? Wiem, że później ten projekt musze najlepiej zanieść do kosztorysanta, żeby mieć blade pojęcie i nie wtopic. Ale zanim, to może coś poradzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Powitać...stare i nowe twarze... Zielonki..tam zazwyczaj tankujemy gaz do autka... Z wyceną projektu nie jest łatwo..teraz to widać gdy przychodzi do realizacji...a jak się skończy...to aż strach pomyśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 26.04.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Cześc popołudniowoWitam stare-nowe Twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.04.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Martula, mieszkamy w tej samej gminie Witaj Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.04.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No to może po kawce?http://greatdrink.com/grfx/caffe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.04.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mam pytanie do Was zatem - przy założeniu, ze projekt będzie oszczędny (bo planujemy zrobić indywidualny), a dom będzie mieć max. 170 m, to ile wstępnie muszę liczyć na stan surowy z dachem bez piwnicy? Wiem, że później ten projekt musze najlepiej zanieść do kosztorysanta, żeby mieć blade pojęcie i nie wtopic. Ale zanim, to może coś poradzicie? Pozdrawiam Wg mnie minimum 100 tys zł. na bardzo prosty projekt z tanią robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.04.2005 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie za mało? o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 27.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Miałam na myśli stan surowy otwarty ... nie wiem który Sylwka miała na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witajcie. Pyszna kawka Sylwka, jak dasz komuś do zrobienia projekt to popros o wstepny kosztorys wykonawczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 27.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No wreszcie towarzycho drgnęło dom ma być parter z poddaszem i garazem bez piwnicy, zatem: fundamenty, ściany, stropy, dach... coś pominęłam? Tzn mam plan zakryć dachem na zimę, zabić dechami i czekać na kolejną wiosnę. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 zależy od materiału i ekipy, pomyłka w szacunku moze dochodzic do 50% . Czyli od 100tyś do 150tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 27.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no fajnie, to przynajmniej wiem jaki margines bezpieczeństwa muszę brac pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts