ada24 04.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum. Postanowilam sie przywitac. Budujemy sie w Gorzkowie. A gdzie dokładnie w Gorzkowie? bo ja też tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 04.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Miejscowi powiedzieli mi, ze mowi sie na ta czesc Czarnociny. To juz wlasciwie koniec Gorzkowa. A Ty Ada gdzie dokladniej budujesz sie w Gorzkowie?A tak w ogole to dzien dobry w ten okropnie deszczowy poranek w Gorzkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 04.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Podobno też Czarnociny ale dokładnie przy drodze na Jankówkę - od remizy w lewo. Może masz jakieś zdjęcia domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 04.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Możesz pooglądać, gdzie są nasze domy na stronie http://republika.pl/grupakrakowska/ tam jest mapa forumowiczów z Krakowa i okolic. Na jakim etapie jest twoja budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 04.05.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 po lewej stronie kremowy dom z pomarańczową dachówką i podwójnym garażem. Jeszcze w budowie. Jak myślimy o tej samej kapliczce, to mój dom jest na przeciwko kapliczki. Może skojarzysz dom z nieskończoną bramą wjazdową A tak wogóle, to fajnie poznać kogoś z Gorzkowa, bo ja jestem z Krakowa i prawie nikogo tam nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witajcie. Mielismy pracowity weekend. Panowie rozkopywali to co źle zakopali, baby plewiły Posadzilismy pelergonie w skrzynkach, mase skalniaków, 3 m rajska jabloń i czerwonego rododendrona. Opilismy sie piwskiem i jakoś czas minął Z dodatkowych atrakcji "zaliczyłam" pogotowie, ponieważ okazało się, że jestem uczulona na ugryzienie meszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a co to meszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a co to meszka? taka "skurkowana" muszka mała, twarda, gryzie i wpuszcza toksynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a fuj...a skąd takie paskudztwo się bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a fuj...a skąd takie paskudztwo się bierze? A ile potrzebujesz ? I na kogo dostarczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Też masz? Dawniej nie było. Miałam problemy tylko z tzw. gzami i osami T twierdzi, że w ten sposób natura eliminuje słabsze jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.05.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Chwała Bogu że żyjesz Maja Ja to ostatnio jestem uczulony na niektórych inwestorów, bo mnie ostatnio dwa razy policja uswała z terenu budowy. I przeżyłem. Współczuję tym policjantom, bo tracą czas na pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czyś Ty taka konfliktowa jednostka, czy inwestorzy niewypłacalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Spory między dwoma braćmi, jeden drugiemu na złość zabrania prowadzenia robót, a obaj współwłaściciele, bez fizycznego podziału. A winny instalator bo u jednego pracuje. Dobrze że kasę wyrwałem, a teraz niech się pozabijają Ja to przecież taki grzeczny jestem, taki dobry, taki kochany Dzisiaj Monika ma imieniny ide to może sie na coś mocnego załapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Wyrwac kase i w nogi ... moze nie dogonia Mnie dopadl jeden kleszcz ale zalatwilem go na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pit, uważaj bo na mazurach krąży pokleszczowe zapalenie opon mózgowych, a na wybrzeżu bolieroza Uwaga grilowcy-imprezowcy. Ogłaszam, że spotykamy sie 21.05 /sobota, popołudniu na polanie w lasku tynieckim. Proszę o uwagi i kontrpropozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Uwaga grilowcy-imprezowcy. Ogłaszam, że spotykamy sie 21.05 /sobota, popołudniu na polanie w lasku tynieckim.Proszę o uwagi Polana w lasku tynieckim ? A gdzież to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 NO JAK TO ... w lasku tynieckim oczywiscie. Czyli gdzies pod Tyncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 masz rację, blisko Tyńca, taki fajny las z wielką polaną i miejscem na ognisko - blisko obwodnica. Taką dałam propozycję, abyscie mieli bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 masz rację, blisko Tyńca, taki fajny las z wielką polaną i miejscem na ognisko - blisko obwodnica. Taką dałam propozycję, abyscie mieli bliżej. Aaaa, teraz kojarzę, pokazywali ostatnio w "997" - to ulubione miejsce w okolicy zbiorowych gwałtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts