Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

No proszę co to znaczy obycie i doświadczenie..e to ja tak dobra nie jestem, i wolę poćwiczyć :lol:

Kuba szlaja się po Krakowie w poszukiwaniu części do konimków wentylacyjnych do brasa!Co za rozpacz! Nie dośc że do czarnej dachówki są SZARE to jeszcze dowieźli niekompletne :evil: ekipa stoi i nie ma co robić Kurcze ten dach buduje się rekordowo długo!

Aga, wyczystka nie jest taka niezbędna. Rownie dobrze przy czyszczeniu sadz moga one spadac do komory paleniskowej wkladu. Robienie wyczystki w kuchni to nieporozumienie. Normalnie bedzie ja trudno wykorzystac.

Do czego Ci sluza kominki wentylacyjne? Bo jesli do wentylacji pomieszczen poddasza to na tym etapie lepei j przepuscic przez folie paroprzepuszczalna rure do przyszłej wentylacji i zabezpieczyc. Chyba ze to sa tylko dachowki wentylacyjne. Jaka fole na dach zastosowalas?

Kominki wentylacyjne będą do łazienek i kiedyś ewentualnej sauny :oops: ...

Na dachu w pom.gospod jest folia corotop 1200-1500 /ale to skonsultuje późnym wieczorem z Kubą bo dokładnie nie pamietam :-? /

Wyczystka jest niezbędna przynajmnije jak widze u siostry która to z niej korzysta stanowczo za często niż by chciała...mokre drewno,palenie byle czym...Kominek bedzie używany ciągle w sezonie...