Piotrek1 18.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Rozmawiałem wczoraj z żoną, jeśli będzie pogoda to przyjedziemy z dzieciakami, tylko ok.16.30 , bo "moja" pracuje do 16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witajcie, bardzo się cieszę, że Was zobaczę. Na priva wysyłam nr. telefonu, jakbyście mieli problemy z trafieniem. Aishan dostał wiadomość jak i wielu innych, ale trzyma nas w niepewności. Napięcie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich, bardzo mi przykro, że mnie nie będzie ale wyjeżdżam akurat z Krakowa. Głupio mi, że tak nie w temacie ale nie macie kogoś do przycięcia i zespawania balustrad na balkonach i tarasach? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, bo już nie wiem gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ostatnio uzywałam błyskawiczną pomoc slusarską. Oni dość drodzy, ale może kogos polecą tel 2858555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 18.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki Majka, ale oni to chyba bardziej od krat i zamków, co ? Słyszałam też, że podobno było u ciebie ostatnio kilku nocnych ślusarzy - policja szuka tych fachowców. Tak poważnie, to bardzo współczuję, zwłaszcza tych nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Majeczka byłem dzisiaj na szkoleniu budka, bo podobno konkurecje trzeba znać. Pozdrawiam i do Soboty. Rzuć i mnie telefon na PRIVA.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.05.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witam ada ty potrzebujesz ślusarzy a ja jestem mały ślusarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.05.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Rafał konkurencja nowy kondensat wypuściała Będziesz w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.05.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 tak w końcu to krok (a tak apropo to właśnie tam uderzyła mnie kobieta na parę tysięcy - tak więc nie dajcia mi alkocholu ) widżę że dzień szkoleń ja byłem na rozmowie z szefem dość znanej firmy w zakresie PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 BYło nas raptem 9 ludziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no to dobrze zawsze jest milej w małym gronie a gdzie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.05.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czeladź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Krakusy, gdzie jesteście? Napiszcie coś na pokrzepienie mej skołatanej duszy Podobno w sobotę pogoda gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 19.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Maja przecież Ja z Rafałem będziemy, a to juz "gorąca" atmosfera Pozdrawiam z nad góry papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 19.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witajcie. Przykro mi ale nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponawiam zamieszczą juz jakiś czas temu prosbę o namiary na sprawdzonych i nie drogich wykonawców drzwi wewnetrznych drewnianych. Z sensownymi do 2 mies. terminami. Prosze o namiary na priva .(bez Pcimia, Wisniowej i Skrzydlnej) Sonika, a ty coś wybrałaś w tym temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponawiam zamieszczą juz jakiś czas temu prosbę o namiary na sprawdzonych i nie drogich wykonawców drzwi wewnetrznych drewnianych. Nie wiem jak u nich teraz z terminami, ale cała reszta jest OK. http://www.zdtb.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich klubowiczów po baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuugiej przerwie. Muszę trochę nadgonić i poczytać co tam u was.A na razie to mam prośbę. Czy macie namiary na kogoś kto może zrobić adaptację projektu gotowego plus wszystkie inne papierki do pozwolenia na budowę, jak najszybciej i jak najtaniej. Najlepiej z Wieliczki lub okolic.Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.05.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich klubowiczów po baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuugiej przerwie. Muszę trochę nadgonić i poczytać co tam u was. A na razie to mam prośbę. Czy macie namiary na kogoś kto może zrobić adaptację projektu gotowego plus wszystkie inne papierki do pozwolenia na budowę, jak najszybciej i jak najtaniej. Najlepiej z Wieliczki lub okolic. Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich klubowiczów http://geohit.webpark.pl/kontakt.html w tym biurze kupowaliśmy działkę i załatwialiśmy sporo papierków (mapy itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Edit!!! witaj, stare dzieje, gdzie sie podziewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts