Piotrek1 19.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Edit, toż ponad rok minał jak sie ostatnio pojawiłaś na GK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.05.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Toż to prawda, dużo by opowiadać. Ale najgorsze to to, że z moją chałupą to z miejsca nie ruszyłam, jestem na tym etapie co rok temu!!! To straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witajcie. Przykro mi ale nie bede. Witajcie a dlaczego Cię nie będzie?? Tak się nastawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponawiam zamieszczą juz jakiś czas temu prosbę o namiary na sprawdzonych i nie drogich wykonawców drzwi wewnetrznych drewnianych. Z sensownymi do 2 mies. terminami. Prosze o namiary na priva .(bez Pcimia, Wisniowej i Skrzydlnej) Sonika, a ty coś wybrałaś w tym temacie??? Jeszcze nic, ale będą drzwi z Ebro - kiedy nie wiadomo. A co złego z Pcimiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.05.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponawiam zamieszczą juz jakiś czas temu prosbę o namiary na sprawdzonych i nie drogich wykonawców drzwi wewnetrznych drewnianych. Z sensownymi do 2 mies. terminami. Prosze o namiary na priva .(bez Pcimia, Wisniowej i Skrzydlnej) Piotrek - a co to znaczy niedrogie? Jaki jest górny pułap, który chciałbyś zapłacić. Nam właśnie montowano bardzo ładne drzwi (co jest oczywiście kwestią gustu) po trochę ponad 1000 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zbyszku, max do 1000 zł/szt. z montażem A zapomniałem Ci powiedzieć,że wejsciowe zamówilismy w AFB, własny wzór, w przyszłym tygodniu odbieramy. Sonika, nic z Pcimiem, jeszcze tam nie byliśmy, tylko do ich namiary mam. P.S. Nie poznajesz kolegów z GK (hurtownia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zbyszku, max do 1000 zł/szt. z montażem A zapomniałem Ci powiedzieć,że wejsciowe zamówilismy w AFB, własny wzór, w przyszłym tygodniu odbieramy. Sonika, nic z Pcimiem, jeszcze tam nie byliśmy, tylko do ich namiary mam. P.S. Nie poznajesz kolegów z GK (hurtownia) Witam, pewnie, że poznaję tylko nie mogłam sobie uzmysłowić w jakim momencie tak się ujawniłam i to z S.? A jakich płytek szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witajcie, zamówiłam usługi ciemno ubranych, muskularnych panów niech sie tylko do mojego biura teraz zblizy ktoś o niecnych zamiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika - no tak wyszlo, ze mi nie pasuje. Drzwi ladne moge polecic ale cena nieco wieksza z montazem. edit - ile chcesz zaplacic, za co i na kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika, to juz zmartwienie zony. Do 2 łazienek, bo na podłogi w kuchni i hallu oraz częsci salonu juz mamy kupione. Głownie to porównac ceny tego co jej się podoba w krakowskich sklepach. A jak u nich z transportem - gratis od jakiejś kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Sonika, to juz zmartwienie zony. Do 2 łazienek, bo na podłogi w kuchni i hallu oraz częsci salonu juz mamy kupione. Głownie to porównac ceny tego co jej się podoba w krakowskich sklepach. A jak u nich z transportem - gratis od jakiejś kwoty? Transport nie był gratis. Przesyłka kosztowała mnie ok. 100,00zł, co i tak się opłacało, bo zaoszczędziłam dużo forsy na płytkach, umywalce i czymś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zapuscilem swoje gresy plynem HB (jesli dobrze pamietam) i czekam. Na razie wyglada obiecujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Fugi też? Nie ma smug? I ile warstw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zapuscilem swoje gresy plynem HB (jesli dobrze pamietam) i czekam. Na razie wyglada obiecujaco. To się podobno robi przed fugami. A Ty jak robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pit, też jestem ciekaw efektów. Melduj na bieżąco. My gres polerowany mamy właśnie juz kupiony na podłogi na parterze, jak wspomniałem wyżej i nas to też czeka. A jaki masz gres?? (kraj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja zapuscilem calosc po zakonczniu prac. A fugi nawet dwukrotnie (mam w jasnym kolorze). Na plytkach po wyschnieciu powstaja smugi ktore starlem na sucho - powierzchnia dostala polysku. Plytki mam wloskie, portuglaskie, jak rowniez chinskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 rozumiem, że pierwszą warstwę /całość/ leciałeś gąbką. A drugą, wtedy co same fugi? Pędzelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A jak kładłaś fugę, to ona nie zabarwiła gresu, bo tego sie boję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Calosc lecialem pedzelkim, zalecaja walkiem lub szerokim pedzlem. Fuga nie zabarwila gresu ale w zaleznosci od zastpspwanej fugi moze to miec miejsce. Nalezy wczesniej wykonac probe. Stosowalem fugi Mapei i Ceresit. Po zafugowaniu nalezy fuge zmyc aby nie zaschla a potem w celu jej utwardzenia jeszcze przetrzec na mokro (zeby nie pekala skurczowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam w piękny i słoneczny dzień. Też wpisuję się do klubu "Gresu polerowanego". Mam w kuchni. Mnie radzono, aby zaimpregnować przed fugowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts