Majka 25.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 tak nie zakładaj Kosiarki tego typu /czterosuwowe/ nie moga kosić zboczy. Przy przechyle wystepuje brak smarowania. Do koszenia pochyłych łąk, skarp sa kosiarki dwusuwowe /paliwo mieszasz z olejem/. Napęd moze być, chociaż koła moglyby byc większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ,Zapytaj Tomka o wrażenia. Czy nie żałuje, ze nie kupił traktorka. W mojej rodzinie wielkim zwolennikiem traktorka jest moja żona. Ja niekoniecznie. Ależ oczywiście żałuje " kolor zielony, metalic.....balonowe koła.............podgumowane cośtam......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam. Majka - jest pod wrażeniem Twojego nowego image. Intrygujące ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.05.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 obiad bez zupy, bo jest gorąco. Mlode ziemniaczki, kotlet schabowy saute, zielona sałata, pomidory przyprawione sosem vinegret. Do picia szklanka zimnego piwa moze byc. lakk o której dostawa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Majka sugestia zachęcająca, ale jak ktoś kiedyś mnie określił - mam pospolite podniebienie i ekstrawagancje kulinarne są mi jeszcze obce Na razie będą ziemniaczki nowe, polane przyrumienionym masełkiem ze szczypiorkiem, do popicia zsiadłe mleko ( takie, co można krajać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 lakk, aly Ty mnie dręczysz Zjadam właśnie kanapkę z chleba "cygana" z wędzonką i ogórkiem zielonym. Jaro, czy nie sądzisz, że podobieństwo zostało uchwycone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jaro, czy nie sądzisz, że podobieństwo zostało uchwycone? hmm, mam drobny problem z kolorem włosów ... z drugiej strony, było wtedy ciemno chyba źle patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sevillus 25.05.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam wszystkich. Jakoze jestem z Malopolski pozwalam sobie w tym watku zapytac czy szacowne grono Krakusow nie zna dobrego tynkarza do tynkow wapienno-cementowych? Chce tynkowac ale nie chce ryzykowac Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 tak nie zakładaj Kosiarki tego typu /czterosuwowe/ nie moga kosić zboczy. Przy przechyle wystepuje brak smarowania. Do koszenia pochyłych łąk, skarp sa kosiarki dwusuwowe /paliwo mieszasz z olejem/. O buuuu. Nie bardzo lubię się paprać z olejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jaro, w oczy sie wtedy zapatrzyłeś Zbyszek, żadne papranie, robisz tylko mieszankę. Twoja działka ma spore spadki? Sevillus - tynki robiłam juz sporo lat temu, nie moge pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Majka powiedz jeszcze: co trzymasz w dłoniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 na miotłe to nie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 25.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dla tych co mają długi weekend pieknej pogody, dla tych co "zwykły" też. Do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 e tam klasyczna miotła, teraz to używa się czego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jest ładnie Sonika, zrobiłam album na tej stronie co ty. I po co ja sie męczyłam na onecie Tego to ja nie wiem . Dla mnie Onet z tym zmniejszaniem, był nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Sonika dzięki Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 najpierw zrobie porządek, potem uzupełnię, nastepnie koncowa cenzura........... Sonika, a ile tam mozna umieścić zdjęć? Chyba 150, ale i to można obejść, zakładając nowe konto z innym adresem mailowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam Chciałbym już mieć problemy ze stopnicami, kolorem wnętrza i tego typu d..perelami , a póki co martwi mnie co dziś mam zapodać może jakieś sugestie Te problemy będziesz miec szybciej niż Ci się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam wszystkich. Jakoze jestem z Malopolski pozwalam sobie w tym watku zapytac czy szacowne grono Krakusow nie zna dobrego tynkarza do tynkow wapienno-cementowych? Chce tynkowac ale nie chce ryzykowac Pozdrawiam! Ja też witam wśród nas . Niestety, a może stety mam tynki gipsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 e tam klasyczna miotła, teraz to używa się czego innego A ja myślałam, że Ty na desce tak zasuwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts