Grzesiek13 25.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ta nowa miotła o jak z Harrego Pottera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.05.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Przecież ta .....(Majka?) nie leci na czymś, tylko na skrzydłach ( bo po co niby tak nimi macha?), a w szponach, to kogoś dusi czyżby ..... (aż strach się domyślać)? i o co? może o kasę? a może o coś innego? i zobaczcie jak niewiele z tego czegoś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.05.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Zbyszek, żadne papranie, robisz tylko mieszankę. Twoja działka ma spore spadki? Dobrze dobrze. A tą mieszankę to przypadkiem nie robi się częściowo z oleju. Brrr. Spadki mam takie sobie. Jakieś 6 ar ma spadek ok 15 stopni, a 2 ar okolo 30 stopni. Reszta, tj 11 arów, jest równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.05.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam w czwartek Zbyszku na duże spadki działki, to najlepsza by była kosiarka elektyczna (nie licząc kłopotów ze "smyczą") z napędem, ale u nas jeszcze nieosiągalna, natomiast są elektryczne bez kół (na poduszce powietrznej), te podobno bardzo lekko chodzą (sam nie sprawdziłem) i na skarpach powinna sie sprawdzić. Ja sam mam duże nierówności na działce i na razie koszę spalinówką z napędem, bo przy elektrycznej bez napędu za ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.05.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 lakk - elektrycznej kosiarki nie chcę kupować ze względu na problemy z kablem. Używam takiej na swojej obecnej, małej działce i już parę razy o mało tego kable nie pociąłem. A jakiej kosiarki Ty używasz (typ i rodzaj silnika). Wczoraj robiłem małe poszukiwania i znalazłem informacje, że kosiarki czterosuwowe z silnikiem górnozaworowym mogą pracować na pochyłościach do 20 stopni ale oczywiście najlepsze są dwusuwowe. Tyle, że ja mam nie najlepsze wspomnienia z użytkowania motoroweru marki "Komar". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 26.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Witam Zbyszku, mam kosiarkę "Al-ko 46 BR" z silnikiem B&S , tylko sam już nie wiem jakiej mocy, jedne informacje podają 3,5 inne 4 KM. Przy moich górkach i powierzchni ok 25 a przydałaby się mocniejsza, ale i ta daje sobie radę. Jest ona teraz w promocji w Realu (tańsza o 200 zł, niż ja zapłaciłem z zerowym vatem). Jaki dokładnie mam silnik, to teraz nie mogę sprawdzić, ale jak będę na budowie, to się przyjrzę. na razie sprawuje się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.05.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć a słoneczny ranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć a słoneczny ranek Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Ja również się witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 27.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam Zbyszku, mam kosiarkę "Al-ko 46 BR" z silnikiem B&S , tylko sam już nie wiem jakiej mocy, jedne informacje podają 3,5 inne 4 KM. Przy moich górkach i powierzchni ok 25 a przydałaby się mocniejsza, ale i ta daje sobie radę. Jest ona teraz w promocji w Realu (tańsza o 200 zł, niż ja zapłaciłem z zerowym vatem). Jaki dokładnie mam silnik, to teraz nie mogę sprawdzić, ale jak będę na budowie, to się przyjrzę. na razie sprawuje się nieźle. Mam taką samą kosiarkę tylko 46 B. Kosi dobrze tylko ostatnio chyba się gdzieś przytkała, bo silnik jakoś nierówno pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Też przyłączam się do powitania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No to ja się za tą kosiarką rozglądnę w Realu. Co za piękną pogodę mamy za oknem. Oby tak dalej, ale w nocy to mogłoby trochę popadać. Własnie zainstalowałem system zraszający dla ubogich i tylko patrzyłem jak mi wskazówka goni na liczniku wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.05.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witam i ja w ten piekny dzionekJa niestety w pracy.Kochani czy mozecie mi powiedzieć jak sie robi te ikonki pod nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.05.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Znajdź sobie obrazek, który chcesz mieć, skopiuj jego adres i wklej w swoim profilu w miejscu odnośnika (na samym dole), kliknij "wyślij" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Lakk,a co dzisiaj na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika dziś piątek więc będzie bezmięsnie, a że nic mi się nie chce, to znowu ziemniaki z kefirem i chłodnik (przygotowany przez żonę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Pychaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Sonika dziś piątek więc będzie bezmięsnie, a że nic mi się nie chce, to znowu ziemniaki z kefirem i chłodnik (przygotowany przez żonę) chlodnik litewski O rany, zyć nie umierać A ja mam kanapki zrobione przez T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Znajdź sobie obrazek, który chcesz mieć, skopiuj jego adres i wklej w swoim profilu w miejscu odnośnika (na samym dole), kliknij "wyślij" i już No właśnie tak robie i nic. Chyba dam sobie spokój. A co jesli jakis obrazek mam u siebie w kompie a nie w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts