Majka 27.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 obrazek musi miec adres internetowy bez tego ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Edit najedź kursorem na obrazek, który chcesz, kliknij prawym przyciskiem, skopiuj jego adres (musi go mieć, nie może być z twojego kompa) i wklej w profilu - musi działać Jeśli chcesz obrazek z Twojego kompa, to musisz najpierw utworzyć albm np. w Onecie lub wp , tam go umieścić, a później już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 albo pod górkę, jak jest za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.05.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Wtedy jedynie należy przypomnieć sobie hasło "Polak potrafi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 A co jesli jakis obrazek mam u siebie w kompie a nie w internecie? Wtedy prześlij go na serwer, np. ten: http://imageshack.us/ i dostaniesz jego adres z tamtego serwera. Wtedy możesz zrobić z niego avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 słoneczko muszę spytać skąd tyle wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.05.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Znajdź sobie obrazek, który chcesz mieć, skopiuj jego adres i wklej w swoim profilu w miejscu odnośnika (na samym dole), kliknij "wyślij" i już No właśnie tak robie i nic. Chyba dam sobie spokój. A co jesli jakis obrazek mam u siebie w kompie a nie w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Znajdź sobie obrazek, który chcesz mieć, skopiuj jego adres i wklej w swoim profilu w miejscu odnośnika (na samym dole), kliknij "wyślij" i już No właśnie tak robie i nic. Chyba dam sobie spokój. A co jesli jakis obrazek mam u siebie w kompie a nie w internecie? to nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Znajdź sobie obrazek, który chcesz mieć, skopiuj jego adres i wklej w swoim profilu w miejscu odnośnika (na samym dole), kliknij "wyślij" i już No właśnie tak robie i nic. Chyba dam sobie spokój. A co jesli jakis obrazek mam u siebie w kompie a nie w internecie? znajdż jakiegoś gifa w internecie, kliknij prawą mysżą, na dole właściwości, skopiuj adres URL, wklej do swojego profilu na dole strony i wyślij. Musi się udać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.05.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No chyba sie udało Dzięki wam wszystkim za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 No chyba sie udało Dzięki wam wszystkim za podpowiedzi! Uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam Chyba trzeba znowu zorganizować grilla, albo jakiś "czyn społeczny", bo coś życie na forum GK zamiera Uprzedzając ewentualne pytania informuję, że dziś i jutro obiad jest w pomysłach i rękach żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Ano witojcie! Troszkę późno odpowiadam ale dobrze że jeszcze chociaż w tym samym dniu Upał taki niemożebny że chyba mi się ten rano wylany beton zagotuje w szalunkach. Ale niech sobie radzi... A takk przy okazji kto mi buchnął smoka spod nicka? A może nie widać go tylko w nocy jak ja piszę a w dzień jest? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj kgadzino Kopę lat Cię nie było, nie pilnowałeś smoka to został buchnięty A może sam zniknął z rozpaczy, że tak rzadko na Forum razem z Tobą gościł pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 słoneczko muszę spytać skąd tyle wiesz? Wiem po amatorsku Podglądam moje dorosłe dzieci. Ostatecznie po to je kształciłam, żeby uzupełniały moją wiedzę, zwłaszcza gdy internet stał się moim hobby, oczywiście po dłubaniu w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 29.05.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam w końcówce upalnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 29.05.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Słoneczo Ty dziubku słodzitki odpisałem Ci na e-maila. Pozdrawiam bo właśnie wrócuiłem z dwudniowej osiemnastki u syna kuzuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Żebyś się tylko Grzesiu nie zdziwił (jak w końcu do nas dotrzesz ) Nie pisałam już gdzieś przypadkiem, że nazwałam się "Sloneczkiem" dla kontrastu i zmylenia "przeciwnika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 30.05.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Słoneczko ty " burzo w szklance wody". Dla zapewnienia sobie bezpieczenstwa pożyczę od Majki kilku chłopców w ciemnych ubrankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts