Sloneczko 02.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Majka, każdy obrazek, który Ci się podoba, zapisz sobie w katalogu, a jego adres w dokumencie tekstowym. W razie, gdy adres nie będzie działał, zawsze możesz obrazek wstawić na Imageshack i dać mu nowy adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam. Jestem na etapie szukania ekipy do wyłożenia podjazdu kostką brukową. Będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zbyszek, mam akurat przed sobą wizytówkę firmy z Wieliczki. Córka znalazła ich przypadkiem, jak czekała na przegląd skodzinki i poszła do nich na wywiad Wpakowali ją do samochodu (była ze swoim chłopakiem ) i poobwozili po okolicznych parkingach, na których kładli kostkę. Była dobrze położona, a na dodatek chyba nie są drodzy, bodajże od 60-100 zł za m kw ze wszystkim. Z materiałem, dowozem i sprzątaniem. Dlatego tę ich wizytówkę trzymam Wieliczka, ul. Jedynaka 3 tel. 289 27 60/61/62 czynne 7:00 - 19:00 soboty 7:00 - 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziękuje, nie omieszkam jutro zadzwonić i zaprosić wieliczkowych Panów na wizję lokalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A potem mi powiedz, czy warto tę wizytówkę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tak też i zrobię. Na razie miałem umówionych 2 panów z gazety, ale żaden z nich nie raczył stawić się na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ich strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Tak też i ja myślę. I lepiej, że zachowali się w ten sposób teraz, a nie po rozpoczęciu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witajcie wczoraj, wieczorkiem natknęłam się na Agacką. Żyje i kupuje materiały wykończeniowe. Teraz w Leroy nabywała stojąca umywalkę. W końcu oglądnęłam jej super autko /różowo-fioletowe/ z podpisem Agacka. Bajer Dzielna kobita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja bym takim pracować u siebie nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam. Jestem na etapie szukania ekipy do wyłożenia podjazdu kostką brukową. Będę wdzięczny za sugestie. Witam. Pamiętam że Zielona polecała swoją ekipę od kostki - zdaje się, że miała z nimi jakieś koligacje rodzinne. Ale robota solidna (przynajmniej na zdjęciach) - możesz tez jej popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 To też oni u mnie pracować nie będą. Nieco rozczarowałem się również co do Leroy'a. Niby reklamuje się jako najtańszy i że zwróci podwójną różnicę ceny. Ale moje doświadczenia z kosiarką pokazują, że jest to najdroższy supermarket w Krakowie. A żeby dostać zwrot różnicy w cenie to trzeba dostarczyć dowód zakupu z innego sklepu, zrobionego w tym samym dniu po kupieniu z Leroyu. Zreszta i w tym miejscu rozpoczyna się cała litania warunków dodatkowych. Czyli muszę kupić kosiarkę w Leroy'u. Następnie kupić ją w Castoramie. Oddać kosiarkę do Castoramy i dostarczyć unieważniony paragon do Leroya. Wtedy usłyszę, że unieważniony paragon nie może być zaakceptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam. Pamiętam że Zielona polecała swoją ekipę od kostki - zdaje się, że miała z nimi jakieś koligacje rodzinne. Ale robota solidna (przynajmniej na zdjęciach) - możesz tez jej popytać. Prawda. Przypominam sobie i nawet chyba gdzieś mam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zbyszek, też nie wierzę w te niby "super promocje", a co do brukarzy, zwołaj wszystkich i ogłoś przetarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam wszystkich, Zbyszku, w kuchni płytki koncż Ci sie takim skosem, co bedziesz miał z drugiej strony panele,parkiet?? jak zakończyłes płytki . pytam, bo szukam jakiejś dobrej listwy, ale nie zewnetrznej (tzn nakładanej od góry) miedzy panele a gres polerowany (w kształcie teownika). Wczoraj ogladałem zamontowane drzwi wejsciowe. Prezentują sie pieknie. dzięki Zbyszku za namiary na AFB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 W salonie ma być parkiet lub deska barlinecka. Jeszcze się wahamy. Co będzie między jednym a drugim też jeszcze nie wiemy. Właśnie dzwoniłem do Panów Wieliczkowych oraz do kumów Zielonej. Jedni są bardzo zajęci, a drudzy robią tylko w południowych rejonach Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 My kupiliśmy deske barlinecka. Ale to są 2 różne grubosci: deska ok.15 parkiet ok.26. Tak wysoko masz położone płytki, czy też nie bedziesz miał zlicowanej powierzchni (tzn) na jednym poziomie) połączenia płytek i drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 powinniście wszystko robić na jednym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Oczywiście macie racje. Nasze płytki są ustawiane pod deskę barliecką. Żonie podoba się buk parzony lub akacja parzona. Ale to się jeszcze może zmienić. Ułożenie podłogi w salonie jest planowane na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yenna 03.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witajcie doświadczeni budowlańcy. Szukam ekipy do wykończenia domu. Buduję pod Krakowem i coś mi z tymi ekipami nie idzie. A zostało tak niewiele do zrobienia... Konkretnie potrzebna mi ekipa do ocieplenia styropianem + zrobienia tynków zew i wew, ocieplenia podłóg i wylewki, no i murarz co by ładnie i solidnie wymurował mur z kamienia łączony z ogrodzeniem drewnianym. Jeśli kogoś możecie polecić będę niezmiernie wdzięczna. pozdrawiam Yenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts