forum_user 07.06.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcei. I ktoś to wreszcie powiedział !!!Tak długo czekaliśmy i oto jest: Prawdziwa twarz pitbulla http://www.dziennik.krakow.pl/public/?Wieliczka/02/02.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 To rzeczywiście wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 tak mi sie spodobało, że wklejęhttp://www.dziennik.krakow.pl/serwis/2005/06.07/Wieliczka/pies1tif.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Majka, dzieli za chęc pomocy. No cóż skasowałem wczoraj samochód k/Tesco . Jutro okaże sie czy szkoda całkowita jak mówia fachowcy od ubezpieczeń czy nie. Na szczęście mnie , Gośce i Jaśkowi nic sie nie stało Moja wina zagapiłem sie a deszcz padał i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 współczuję i nie zagapiaj sie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam w paskudny dzień (ta pogoda) czy ktoś był u Agackiej i może i podać trase dojazdu od strony Dobczyc. W sobote może wpadnę z ciastkami na kawe Wydawało mi się ,że gdzieś podawała, ale nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja byłam u Agackiej, ze trzy razy, ale nie potrafie opisać Trafie jako kierowca, albo pokażę na mapie Piotrek, nie idziesz w strone kazimierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wpadnę do godziny jak pójdę po zdjęcia na Sławkowska Ale proszę kogoś z GK o opis jak na grilla (Majki) był super. Majka a moze nr komórki Agackiej na priva jak byśmy pobłądzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hmmm, a jak mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Pogadamy koło Pałacu P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No i co? Pogadaliście?Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 pogadalismy Witaj Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.06.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oczywiscie Zbyszku. przybyło zdjęc w twoim albumie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Owszem coś tam się dodało, ale niezbyt wiele. Właśnie skończyłem przeszukiwanie firm brukarskich i muszę stwierdzić, że to dość dziwna grupa wykonawców. Na 9 wezwanych firm 4 w ogóle się nie pojawiły i nie oddzwoniły, że nie przyjadą. Pozostałe 5 się pojawiło, przy czym dwie firmy są poza naszym zasięgiem finasowym. Po oglądnięciu wytworów pozostałych 3 firm wybraliśmy jedną i mamy nadzieję, że się nie zawiedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 grupa Lubelska wita grupe Krakowska - CZESC czy moglibyscie mi pomoc - planuje wyjazd turystyczny na 3-4 noce do Krakowa i szukam jakiego w miare przyzwoitego i niedrogiego noclegu w Krakowie lub pod Krakowem. Mysle o cenach ok 30-40 zl / nocleg od osoby bez wyzywienia. Albo jakis motel albo jakies kwatery prywatne. Pozdrawiam i licze na jakis ciekawy namiar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jak by to miało być w euro, to co innego witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam,Pawson-Również obawiam się, że za taką sumę ciężko będzie coś znaleźć. A ile tych osób miałoby mieszkać w jednym pokoju? Niby widzi się przy drogach ogłoszenia moteli o pokojach od 90 zl. Ale nie wiem czy są to pokoje jedno czy dwuosobowe. No i kluczowy jest tu łącznik od. W lipcu otwiera się dużo "hoteli" w akademikach, gdzie ceny są dosyć niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 mala dwojka dla malzenstwa ja zazwyczaj podrozuje po gorach i tam znalezc kwatere prywatna za 30 zl / noc to zaden problem mozliwe ze w Krakowie (i innych duzych miastach) jest troszke drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 tak czy siak jesli wiecie o czyms wartym polecenia to dajcie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 mala dwojka dla malzenstwa ja zazwyczaj podrozuje po gorach i tam znalezc kwatere prywatna za 30 zl / noc to zaden problem mozliwe ze w Krakowie (i innych duzych miastach) jest troszke drozej Pawson, sorry, Kraków to takie trochę droższe miasto Pewnie mozna znaleźć tańsze kwatery /pokoje gościnne w mieszkaniach włascicieli/. Podaje ci numer telefonu 12/4221640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts