Grzesiek13 20.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Nie wiem dokładnie, bo wróciliśmy na tyle późno, że było już po najeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 20.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam Jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Lakk, glodna jestem Co dzisiaj będzie na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 20.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Pizza z promocji z marketu Odwykłem od garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 nie ufałabym promocyjnej pizzy, szczególnie z hipermarketu No chyba, że kupiłeś same spody, a wierzch jest twojego wyrobu Wczoraj bylismy na urodzino-imieninach. jak idiotka zżarłam trochę chipsów ..............ale mnie żołądek rozbolał taką trutkę tochyba tylko dzieci moga jeść bez wielkich skutków ubocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 20.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Fakt, takie jedzenie to tylko dzieci są w stanie przetrawić.Mój Łukasz to jeszcze na dodatek popił colą i był niesamowicie szczęśliwy.Ja po takiej miszance odjechałabym na sygnale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 20.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Pizza z jakimś badziewiem, tylko podgrzać , jej przydatność do spożycia przetestuję na kundlu, jak on przeżyje, to ja też On bardzo lubi wszelkiego rodzaju chipsy i inne, wydawałoby się niejadalne produkty, a ma się bardzo dobrze, właśnie mnie "pilnuje" rozciągnięty obok na tapczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Hmm, to ja taka pizzę odpuszczam, już nie jestem glodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich.Coś GK ostatnio opustoszała. Chyba wszyscy na budowach, albo na wczasach?-----------------Monika[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich.Coś GK ostatnio opustoszała. Chyba wszyscy na budowach, albo na wczasach?-----------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 21.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich!Ja z małym ogłoszeniem, ale dla mnie to nie zarobek, a ktoś może skorzysta: Zostało mi ok. 10 różnych pustaków schiedla (po trochę wentylacyjnych, rondo 20, rondo plus 16) oraz kilka rur ceramicznych. Leży mi to na działce i przeszkadza, więc oddam za darmo komukolwiek, kto to sobie zabierze sam z Zabierzowa.Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Cześć, witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nie wiem dokładnie, bo wróciliśmy na tyle późno, że było już po najeździe. A ja myślałam, że Wam tak dobrze u nas było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich.Słoneczko było nam u Was bardzo miło.A ten najazd o którym była mowa to było w czwartek a u Was byliśmy przecież w piatek.Prezent został zalany i robi się. Kto wie może następnym razem u Nas? Tak apropo mały usnął w samochodzie i nawet jak Grzegorz przyniósł go na górę i położył do łóżka to o dziwo nie obudził się.-------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witajcie. Słoneczko, na jaki kolor kwitnie Ci wiciokrzew? Wklej jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.06.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Majka szkoda że u mnie jeszcze nic nie kwitnie prócz chwastów.Ostatnio bardzo mnie wkurzyły wzięłam do rąk kosę i wszystkie jak leci "wykosiłam".Przynajmniej się starałam. Trochę trawy takiej dużej zostało ale reszta poszła precz. Jeszcze tylko zgrabić i z dymem puścić.Mimo to nic straconego bo za tydzień będą nowe.------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Majka, nie mam niestety wiciokrzewu. Był czerwono-biały, ale chyba za bardzo go podcięliśmy i nie odbił Trzymamy go w ziemi, może jeszcze się zbierze na następny rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Monika, Grześ, mam nadzieję że "prezent" w doniczce nie wysechł? Bo tylko w takiej formie nadaje się do moczenia Ja powiesiłam na gruszy 2 butelki, w których rosną sobie owocki. Jak dojrzeją, zalejemy %% i będzie ciekawie wyglądało Pozdrów Łukaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Majka, nie mam niestety wiciokrzewu. Był czerwono-biały, ale chyba za bardzo go podcięliśmy i nie odbił Trzymamy go w ziemi, może jeszcze się zbierze na następny rok? ojej mój okazał sie białawy. Ujdzie w tloku. Ale rosnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 22.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Słoneczko ten w doniczce nie wysechł, za to ten obcięty i owszem, dlatego już się moczy w %. Kolorek też już jest ładniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts