lidqa 01.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Lidga, bo nogi Ci ścierpną w tej niewygodnej pozycji Witaj i opowiadaj, jak postepy No tak, troche scierply, ale przynajmniej nie na darmo. Na szczescie juz sie pojawiliscie. Witam Majeczko! No tak, u nas dopiero zaczyna sie wszystko dziac. Dzis jest u nas na dzialce pan koparkowy i dziala . Tzn. wyrywa drzewa, niweluje teren. Potem wkracza pan geodeta i murarz, ktory bedzie to nadzorowal. No i znow koparka. Ja musze siedziec w pracy , a chetnie bym w tym wszystkim pouczestniczyla. Na szczescie maz ma na to wszystko oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jutro obejrzysz, Jak narazieteren pewnie przypomina skutki trzęsienia ziemii, więc nie ma co oglądać Ale zacznij robic zdjęcia do kroniki budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 01.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Majka, pewnie masz racje z tym trzesieniem ziemi. A do kroniki to juz maz robi zdjecia. Mam nadzieje, ze kiedys z rozewnieniem bedziemy wspominac poszczegolne etapy budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 01.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam, ale sobie ćwierkacie, aż miło popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam, ale sobie ćwierkacie, aż miło popatrzeć . ćwierkania to się chyba słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 01.07.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Tja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 01.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witam mojemu znajomemu zostało trochę rolek wełny 150 myślę że w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam! wróciłem z budowy porachować dzieci , stan się zgadza, nic nie przybyło pod moją nieobecność Pomieszkam ze dwa dni i znowu jadę budować Rafał, gdzie? jaka? ile? i po ile? może byłbym zaiteresowany, daj wiadomość na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 01.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 wełna jest w sygneczowie co do ceny to nie wiem jeszcze ale pużniej mam dla wszystkich wełne ISOWER -30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Dzień dobry chciałem powitać Małopolan w tym wątku. Jestem Pafnucy, niedawno nabyłem budynek w stanie surowym i teraz zajmuję się jego wykańczaniem, a moze raczej koordynacją prac zmierzających ku wykończeniu (nas również). Obecnie poszukuję jakiejś solidnej firmy, która zajmie się instalacją alarmu i przygotowaniem go do współpracy z agencją ochrony. Czy moglibyście polecić jakiegoś dobrego wykonawcę? Czy naprawdę bardzo nierozsądne jest zlecenie tego wszystkiego agencji? Pozdrawiam, Pafnucy Cześć Pafnucy - witamy Cię wśród nas . Wysłałam Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Powitać wszytkich w piękny niedzielny dzionek.... Melduję, że pozbyłam się znów części brzózek...ale trzeba gdzieś wkopać oczyszczelnie... Kto na wakacjach a kto pracuje na "swój zus"? Od sierpnia chyba już będę na sztywnym, to sobie użyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Cześć wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich. Łazienka na górze "wykafelkowana" ,hall , część salonu, kuchnia, balkon i schody zewnętrzne, a tarasowe wylane za dwa-3 dni pochwale się zdjęciami. Ja od poniedziału na 2 tygodnie ide na urlop i zacznie się malowanie góry i klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich. Łazienka na górze "wykafelkowana" ,hall , część salonu, kuchnia, balkon i schody zewnętrzne, a tarasowe wylane za dwa-3 dni pochwale się zdjęciami. Ja od poniedziału na 2 tygodnie ide na urlop i zacznie się malowanie góry i klatki. rozumiem, że zafundowałeś sobie inhalacje podczas urlopu? witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Majka, dokładnie ktos to musi robic, a farby scienne jeszcze nie są najgorsze w zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 zgadza się, najgorszy jest lakier chemioutwardzalny do parkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 To mi nie grozi, bedą panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 05.07.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich w tym pięknym dniu. Proszę, poratujcie. Potrzebuje filtr odżelaziacz do wody ze studni. Niestety jak dzwonie po profesjonalnych firmach, to ceny zabijają. Może ktoś pomoże i doradzi gdzie kupić, żeby nie przepłacić. Grzesiek liczę głównie na pomoc od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 05.07.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 stacja uzdatniania jutro CI powiem bo dzisiaj już pużno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 06.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 stacja uzdatniania jutro CI powiem bo dzisiaj już pużno czekam z niecierpliwością, potrzebujesz wyniki badania wody? A można u ciebie kupić takie cudo po, oczywiście, okazyjnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts