Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lidga, bo nogi Ci ścierpną w tej niewygodnej pozycji :D

Witaj i opowiadaj, jak postepy :p

No tak, troche scierply, ale przynajmniej nie na darmo. Na szczescie juz sie pojawiliscie.

Witam Majeczko! No tak, u nas dopiero zaczyna sie wszystko dziac. Dzis jest u nas na dzialce pan koparkowy i dziala :o. Tzn. wyrywa drzewa, niweluje teren. Potem wkracza pan geodeta i murarz, ktory bedzie to nadzorowal. No i znow koparka. Ja musze siedziec w pracy :(, a chetnie bym w tym wszystkim pouczestniczyla. Na szczescie maz ma na to wszystko oko.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry

chciałem powitać Małopolan w tym wątku. Jestem Pafnucy, niedawno nabyłem budynek w stanie surowym i teraz zajmuję się jego wykańczaniem, a moze raczej koordynacją prac zmierzających ku wykończeniu (nas również).

Obecnie poszukuję jakiejś solidnej firmy, która zajmie się instalacją alarmu i przygotowaniem go do współpracy z agencją ochrony. Czy moglibyście polecić jakiegoś dobrego wykonawcę? Czy naprawdę bardzo nierozsądne jest zlecenie tego wszystkiego agencji?

Pozdrawiam,

Pafnucy

Cześć Pafnucy - witamy Cię wśród nas :D :D .

Wysłałam Ci wiadomość na priv.

Witam wszystkich.

Łazienka na górze "wykafelkowana" ,hall , część salonu, kuchnia, balkon i schody zewnętrzne, a tarasowe wylane za dwa-3 dni pochwale się zdjęciami.

Ja od poniedziału na 2 tygodnie ide na urlop i zacznie się malowanie góry i klatki.

8) :D :p

rozumiem, że zafundowałeś sobie inhalacje podczas urlopu? 8) :wink:

witajcie

Witam wszystkich w tym pięknym dniu.

Proszę, poratujcie. Potrzebuje filtr odżelaziacz do wody ze studni. Niestety jak dzwonie po profesjonalnych firmach, to ceny zabijają. Może ktoś pomoże i doradzi gdzie kupić, żeby nie przepłacić. Grzesiek liczę głównie na pomoc od ciebie.