forum_user 14.03.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 kgadzina na taras, agacka do brzózek, majka do pernabuco, Danka do Zbyszka,lukaka do ... nie wiem gdzie wysłać lukakę Ludzie kochani, krajanie, skąd Wy macie tyle czasu ? Czy tylko ja muszę pracować ? pozdrawiam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-03-14 15:48 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Ja również pracuję, ale szybko Niedługo będę mieć mniej czasu na forum, sezon się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.03.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Statystycznie rzecz ujmujac to tak. Zeby mi tylko dobrze pracowal bo zasilki beda mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Luka, co się dzieje. Ogrzewanie Ci padło W jakiej Ty branży pracujesz? Na świeżym powietrzu? I dlaczego ma pomóc Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 No nie, gdzie moje wczorajsze pisanie??? Co to za "cenzura"? Nie dość, że mam ograniczony dostęp to i pisac nie pozwalają. E, nie bawie sie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Gajka, wypuścili Cię wcześniej z pracy, czy może młodzież dzisiaj odstąpiła Ci komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Majka, zgadłaś. I jedno i drugie A co sie stało z forum, awaria była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Juz wszystko stało sie jasne, zobaczyłam Majka, Twoj watek. Tylko wiekszość z was szok przezyła z rana, a ja dopiero teraz, niedawno. Powiem Ci (zanim znow nie zniknie), że bardzo spodobała mi sie Twoja wypowiedż w wątku o papierosach ps. ja tez palę ( ku zgorszeniu niektórych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 To musimy kiedyś zakurzyć na pohybel niezadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 14.03.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Majka.ogrzewanie ok STOP handel STOP Jaro sie zataniawial gdzie mnie wyslac STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Ciekawe, mam nadzieję, że Jaro zamówi to wysyłanie Ciebie u mnie Mam na oku parę ciepłych kierunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 14.03.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Niestety cieple kierynki odpadaja z przyczyn obiektywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2003 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Boisz się latać W jakim handlu ma się stałe łącze i pracę do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.03.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Nie gadac, do domu, dzieci placza, maz jesc wola. Co za topwarzystwo jak pragne zdrowia ... Dyscypliny w narodzie braku - no i jak ma byc dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 14.03.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Na pohybel Eeee tam, naród jest zdyscyplinowany, to liderzy są zbyt rozluźnieni Psychologowie naszego Małysza powinni popracować nad naszą "elytą". Jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Majka - wywołałaś mnie więc jestem. Masz rację - ostatnio jestem trochę zajęty. Zmieniłem pracę coby zarobić na budowanie i muszę się trochę w związku z tym zorganizować. Jak już się rozkręcę, to może wrócę na Forum, bo będę miał duuuużo wolnego czasu. A co się tyczy rozkręcania - patrzę na Waszą grupę i słyszę tup-tup-tup. To przechodzi ludzkie pojęcie I tak trzymać! Nieźle się tu można pośmiać, a to lubię. Mi jest ganz-a-gal czy Grupa Wrocławska jest najbardziej gadulska, czy ja jestem liderem (pewnie już niedługo, bo jakiś zwierz mnie ostro goni ) Ważne się, że to się kręci. Ja mam tą satysfakcję, że pomysł utworzenia grup i spotkań został wysunięty przeze mnie. Jak wrócę na dobre do mojej starej pracy (nieprędko) to w końcu Cię odwiedzę. Może już będziesz budować kolejny dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Aha - drobne usprawiedliwienie. Odpowiadam na wywołanie z poprzedniej strony, bo tu tak szybko wszystko się toczy, że pół dnia i przeskok strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 15.03.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli o jakich "elytach" wspomniałam. Przecież nie o naszych, tak sympatycznych z forum. Frankai, jak mogłes pomyslec, że Majka "rozstałaby się" ze swoim domem. Nie widziałeś w albumie? Zresztą, my to nie hamerykanie, jeden i na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Gajka - ja tam powoli widzę, że dużo prawdy jest w sformułowaniu o trzech domach. Sam zresztą i tak się liczę z tym, że mój domek (jakieś 170m2 powierzchni mieszkalnej) będzie dla nas za duży jak tylko dziecko(-i) dorosną i walniemy sobie jakąś niedużą parterówkę zaś, a na koniec i tak wylądujemy w domu seniora. Mam nadzieję, że powstaną takie w miare porządne. Albumu nie oglądałem, bo ostatnio nie mam czasu na wiele. Hamerykanów nie ma co kopiować, bo tu jest dziadostwo. Dopiero jak pojedziesz za miasto w boczne drogi, zwłaszcza w lesie jeżeli takie w ogóle są w danym rejonie, to zobaczysz coś lepszego. Generalnie domy, a jeszcze bardziej samochody, są bardzo zaniedbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 15.03.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 Frankai, napisałeś "tu" mówiąc o Hameryce, to znaczy, że stamtąd nadajesz? 3 domy powiadasz? Zapomniałeś o 4, dla wszystkich nieuchronnym Ależ właśnie (między innymi) z powodu dorośnięcia dzieci, założenia przez nich swoich rodzin, ja potrzebuję domu. Przecież bedą przychodzić/przyjeżdzać z okazji wszelkich świąt, zjazdów rodzinnych, itp. W bloku jest to raczej niewyobrażalne. Ciasnota mieszkań (aczkolwiek 64 m2) zniechęcałaby w przyszłości dorosłe dzieci do zaglądania do nas na dłużej niz 1 dzień. A ja, przyznam szczerze, nie umiem sobie nawet wyobrazić, by kilkudniowe świeta spędzać w ciszy i samotności. Musi byc ruch Dzieci, wnuki (kiedys będą), my, nasi rodzice, dla wszystkich miejsce znajdzie się w naszym domu, na dłuzej anizeli 1 dzień. I równiez to było powodem, że chcemy powiększyc nasz obecny metraz prawie trzykrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts