Majka 03.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KWL 03.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich! Cieszę się że jesteście i już od razu mniej się boję budowy! Nie potrafię jeszcze wkleić szerokiego uśmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.08.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Witajcie. Majka chyba musisz szukać w Muzeum Historii Naturalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich! Cieszę się że jesteście i już od razu mniej się boję budowy! Nie potrafię jeszcze wkleić szerokiego uśmiechu. witaj. jak chcesz usmieszek to kliknij w niego myszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witajcie. nie znacie przypadkiem jakiejś ekipy od elewacji kamiennych lub budowania ogrodzeń z kamienia łupanego? Witajcie. Majka chyba musisz szukać w Muzeum Historii Naturalnej Zbyszek, bo zaraz Cię łupnie w krzyżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Majka, poszukam w domu wizytówki. Miałem kogos, robił u sasiada. Chyba kiedys wysyłałem komuś z GK, może Adzie ? Nie pamietam. Ale poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Piotr Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 04.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 WitamTo mój pierwszy post. Mam na imie Kuba, od tygodnia jestem wlascicielem sterty powiazanych ze soba cegiel i betonu, zwanej domem w stanie surowym otwartym. Nadmieniona sterta znajduje sie na polnocy Krakowa w Woli Zachariaszowskiej, a ja jestem dosc przestraszony, czy uda mi sie przeksztalcic tę konstrukcję w wymarzony DOCELOWY DOM mojej zony, dwoch synow, kota, psa (in spe) i moj.Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow.Kuuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Kuuba, musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 04.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Dzieki za dobre slowo. Pewnie, ze sie uda, co nie zmienia faktu zem wydygany. Zobaczylem mapke Klubu Krakowskiego. Wyglada na to, ze jestem otoczony przez wspolbudujacych. Prosze o zaznaczenie mojej czerwonej kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.08.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Tak jest. W końcu "Polak potrafi" Kropkę się zaznaczy. A masz moze jakieś zdjęciuszko, które mozna by pod tą kropkę podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witam Grupę Krakowską ) Ja też od wczoraj jestem posiadaczką stanu surowego otwartego czyli mamy już dach Poczekam teraz na jakis słoneczny dzień żeby zrobic ładne zdjecie i będę Cie prosić Zbyszku o wymianę Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.08.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Gratulacje!! Oczywiście, po prostu prześlij mie nowe zdjęcie emailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 04.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 witam wszyskich w lipcu rozpoczołem budowę domuobecnie jestem na etapie wylanej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.08.2005 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgodnie z życzeniem zainteresowanych na mapie GK został umieszczony kuuba i quentin. Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.08.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Przelotne szybkie pozdrowionka dla wszytkich Krakowiaków...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aga uruchomiłas juz biuro? wiatjcie. U nas zrobiona scianka działowa w kotlowni, podbitka i tarasik z przodu domu. Czekamy na gościa od wywoływania hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam w deszczowy dzień, Majka, nie znalazłem wizytówki goscia od ogrodzenia z kamienia. Pamiętam,ze były to okolice Liszek-Czernichowa. Jesli masz czas to poszukaj na GK ( ja niestety, nie mam czasu, jutro jade na Ukraine do srody) chyba to był kwiecień-maj jak komus przesyłałem dane (to była nowa osoba i cos poprzednicy co robili to uciekli czy ich wyrzuciła. Niestety ze skrzynki wykasowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 OK. Dzięki. Miełego pobytu u naszych wschodnich przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 07.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Korzystam z zaproszenia Majki i wpisuję się również tutaj. Witajcie Małopolanie Nie jestem przekonany czy mogę się tu na pewno wpisać bo jeszcze nie buduję, ale poszukiwania działki są już do tego wstępem. Archiwum jest przeogromnę i ciężko się przez to wszystko przekopać. Poproszę jeśli może mi ktoś przeslać na PW jakieś namiary na firmę/firmy które mogą budować w rejonie Krakowa. Muszę oszacować koszty bodowy. Chodzi mi o sprawdzone firmy, które są w stanie postawić przynajmiej stan surowy zamknięty wykończony z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts