Sonika 11.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Aishan, romawiałam dzisiaj, ale powiedział, że nie ma czasu . A jak się zakończyła sprawa Twojego kółka? Co z parkieciarzem? Dlaczego Jarząbek odpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Sonika!Moje kółko trwa nadal. tym razem na urlopie ten co wycina - wróci w przyszłym tygodniu. Jarząbek nie upadł, tym bardziej, że bardzo się nam podoba jesion - a taki tylko u niego póki co widzieliśmy. Tylko, że on sam nie ma brygady - tylko poleca wykonawców. Właśnie dzisiaj do nich dzwoniłem, jestem umówiony na przyszły tydzień. Jeden z nich ma chyba sklep na Łużyckiej. Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.B. 11.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Przepraszam,że wam się wcinam może nie na temat ,ale moja córka dostała się na studia w Krakowie i oczywiście szukamy mieszkania Zjeździliśmy Kraków w ubiegłym tygodniu w piękną deszczową pogodę - bez rezultatów Proszę o radę gdzie można znleźć kompetentnych ludzi, którzy pomogą w tym problemie Byliśmy w kilku studenckich (bezpłatnych) biurach pośrednictwa ale tam mają 99% ofert nieaktualnych W dwóch odpłatnych agencjach też mieliśmy pecha........ Pozdrawiam,B.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jest jeszcze biuro kwater stud. przy kościele św. Anny i u Dominikanów. Może spróbuj tam. I polecam jeszcze ten portal: http://www.e-stancja.pl jest dużo ogłoszeń, może coś znajdziesz. P. S. i serdeczne GRATULACJE dla Córki i dla Was . A gdzie będzie studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Moje kółko trwa nadal. tym razem na urlopie ten co wycina - wróci w przyszłym tygodniu. Jarząbek nie upadł, tym bardziej, że bardzo się nam podoba jesion - a taki tylko u niego póki co widzieliśmy. Tylko, że on sam nie ma brygady - tylko poleca wykonawców. Właśnie dzisiaj do nich dzwoniłem, jestem umówiony na przyszły tydzień. Jeden z nich ma chyba sklep na Łużyckiej. Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. U mnie parkiet od Jarząbka kładła ta firma z Łużyckiej. Naprawdę jestem bardzo zadowolona i polecam. Jak będziesz ustalał cene - targuj się, bo można jeszcze zbić, acha i nie zraź się jak zobaczysz właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Sonika, zadzwoń do mojego malarza, kiedyś ci przesyłałam namiary - nie będziesz żałować - gość zna się na rzeczy i jest bardzo dokładny. Parkiet kładłam przed malowaniem - malarze wszystko super zabezpieczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Cześć ludziska!! Szukam ludzi którzy budują lub zbudowali C-33 Z Muratora.Czekam na opinię o budowie,przymierzam się do budowy w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sonika! Aha i rozmawiałem też wstępnie z tym polecanym przez Wojtka, co to u Was na osiedlu podobno nieźle robi - będę się z nim widział może za tydzień, bo teraz nie ma go w Krakowie. My też się przymierzamy do tego od Wojtka, ale póki nie znajdę malarza, to nic nie zrobię z parkietem . Czy Lużycka jest przy AP? Jeśli tak, to tam kupowaliśmy parkiet. Za układanie bierze więcej niz ten nasz z osiedla. Sonika, zadzwoń do mojego malarza, kiedyś ci przesyłałam namiary - nie będziesz żałować - gość zna się na rzeczy i jest bardzo dokładny. Parkiet kładłam przed malowaniem - malarze wszystko super zabezpieczyli. Ada, dzięki serdeczne - wogóle zapomniałam, że mam ten telefon od Ciebie. Właśnie przed chwilą dzwoniłam i jestem umówiona z p. R. M. na jutro, na wizję lokalną. Powiedział coprawda, że wolny będzie dopiero w pażdzierniku, ale może uda Mu się pomalować raz parter, potem będę kłaść parkiet, no i zrobi się pażdziernik, a On wróci na drugie malowanie. Byłoby super . Dzięki raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ada, czy ta ul. Łużycka jest przy Akademii Pedagogicznej, a z właściciela firmy jest mówiąc oględnie "duży chłopak" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 U mnie też malował na raty, ale da się dogadać, co do terminu. A żałować nie będziesz. I super dobiera kolory. Łużycka jest koło Kurdwanowa na Piaskach Wielkich. Właścicel jeszt rzeczywiście "duży" i taki "podejrzany" z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To w takim razie nie ten sam "duży" . Mój jest przy AP, w bok od ul. Królewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie...biuro już działa pełną parą...wreszcie mnie podłączyli do netu...jak się "poustawiam" ze wszystkim to napiszę duuuuuużo wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj Sonika, Sonika! Dobrze, że mili forumowicze odszyfrowali skrót AP Ja zastanawiam się, czy przed parkietami malować 1x, czy wszystko po parkietach, czy może po ułożeniu, a przed cyklinowaniem. Wojtek namawia mnie coby przed parkietem pomalować pierwszy raz, bo i tak będę zmieniał kolor - "wszyscy tak robią" . Ada! A czy kontaktowałaś się tylko z tym od łużyckiej, czy też z innymi parkieciarzami polecanymi przez Jarząbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fakt, po pomalowaniu pierwszy raz troche zmieniła nam się kolorystyka.Najlepiej gruntowanie i malowanie pierwszy raz przed parkieciarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj Sonika, Sonika! Dobrze, że mili forumowicze odszyfrowali skrót AP Ja zastanawiam się, czy przed parkietami malować 1x, czy wszystko po parkietach, czy może po ułożeniu, a przed cyklinowaniem. Wojtek namawia mnie coby przed parkietem pomalować pierwszy raz, bo i tak będę zmieniał kolor - "wszyscy tak robią" . Ada! A czy kontaktowałaś się tylko z tym od łużyckiej, czy też z innymi parkieciarzami polecanymi przez Jarząbka? Jeszcze z jednym, też od Jarząbka ale był droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Aishan, pomaluj 1X przed parkietem ze względu na wilgoć. Rozmawiałam na ten temat i z parkieciarzami i z Wojtkiem i taka powinna być kolejność. Z tego co się zorientowałam, to ten mój osiedlowy parkieciarz jest najtańszy, ale nie widziałam Jego pracy. Ale z drugiej strony widziałam schody jakie zrobił sąsiadowi i są PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ja też mam 2 namiary. Z obydwoma wstępnie umówiłem się na przyszły tydzień. Jeden to ten z Łużyckiej, a 2 to nie wiem skąd, ale zajęty bardzo, bo powiedział, że ma czas dopiero pod koniec września, to i w głowie mi zakołatało, że może taki dobry i polecany. Ale pożyjemy, zobaczymy.Sonika! Z nim też mam się spotkać, jak wróci do Krakowa - czyli pod koniec przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jeden to ten z Łużyckiej, a 2 to nie wiem skąd, ale zajęty bardzo, bo powiedział, że ma czas dopiero pod koniec września, to i w głowie mi zakołatało, że może taki dobry i polecany. To może i dobrze się zdarzyło, że szukam malarza i mam przestó j budowlany, bo teraz to ja na odmianę wypróbuję fachowca (parkieciarza) u Ciebie , a potem jak po maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 na 600tyś mieszkańców trafiliście na 2 tych samych speców strasznie mały ten nasz grajdołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts