seti 18.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jestem tu sam i jest mi źle (znaczy smutno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.08.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja tu jestem, ale boje się że o takiej porze to nie na wiele się przydam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 19.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hurra!!! znalazłem swoich. grupa krakowska!!!! Witaj seti, faktycznie pora troche pozna na przywitania. Na pewno dzis bedzie wiekszy odzew. Napisz cos o sobie. Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Cześć Krakusy!!!! Lidqa - co u Ciebie słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witajcie Seti, prosimy o krótkie cv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 19.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Lidqa - co u Ciebie słychać??? Czesc Soniko! Ano jestem bardzo zarobiona, bo praca, dziecko i budowa. Dlatego rzadko partycypuje w pogaduchach. Przepraszam za to . A u mnie sie dzieje, nie powiem. Juz jutro, moze w poniedzialek, bede miala stawiana wiezbe, no i na to daszek, hurra! Szybko poszlo, nie ma co. No i kasa, niestety, tez. Wlasnie, slyszeliscie o promocji dachowki Robena? Cena dorownuje cenie blachy. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 brać a więźbę masz robioną pod blachę czy pod dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 19.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dzieki Majka za szybka rade . Wiezba zostala jak w projekcie, a jest przewidziana pod ceramike, wiec z tym problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ja lubie ceramikę czy promocja obejmuje również wszystkie szpeje typu gąsiory itp? bo to niestety najdroższe elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 19.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 moje krótkie cv: buduję w Sidzinie Olszyny (południe Krakowa), dom z użytkowym poddaszem, 135 m2 uż, 190 m2 całkowitej. działka 8,3 ara. właśnie wschodzi trawa z tyłu domu, co za radość , skalniak powoli też obsadzamy, tylko w środku ostatnie dwa miesiące nic się nie wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 19.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ja lubie ceramikę czy promocja obejmuje również wszystkie szpeje typu gąsiory itp? bo to niestety najdroższe elementy Niestety, chyba tylko dachowki. Ale na moim dachu nie ma za duzo tych, jak to nazwalas, szpejow, typu dachowek krancowych itp. Tutaj widac: http://www.roben.pl/upload_module/wysiwyg/promocjaD.jpg Ale im zrobilam reklame, i to za darmo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 moje krótkie cv: buduję w Sidzinie Olszyny (południe Krakowa), dom z użytkowym poddaszem, 135 m2 uż, 190 m2 całkowitej. działka 8,3 ara. właśnie wschodzi trawa z tyłu domu, co za radość , skalniak powoli też obsadzamy, tylko w środku ostatnie dwa miesiące nic się nie wydarzyło. a jaki stan budowy na dzień dzisiejszy? no i napisz cos o Was samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 19.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 domek: stan surowy zamknięty, w środku tynki (do poprawy ), elewacja skończona, teraz jesteśmy na etapie projektów wnętrza i co (właśnie ten ostatni jest już gotowy). grzać chcemy piec jednofunkcyjny + zasobnik i kominek z płaszczem, podłogówka dół, grzejniki góra. A w tym właśnie momencie miotam się i dzwonię - co dać niedrogiego na podłogę strychu: mdf, osb (za drogie), sklejkę inną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIWUŚ 19.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 O rany alu tu u Was fajnie dopiero kilka dni temu znalazłam to forum i teraz bardzo poważnie zastanawiam się JAK MOGLIŚMY ZBUDOWAĆ DOM BEZ WAS mam nadzieję, że sie nie rozleci.... Zaczęliśmy budować w czerwcu 2004 roku i mam nadzieję, że w ciągu najbliższego miesiąca się wprowadzimy. Oczywiście nie wszystko jest (będzie) skończone ale na czas budowy mieszkamy 25 km od Krakowa i musimy się jak najszybciej przeprowadzić. Pozdrawiam Grupe Krakowską Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 domek: stan surowy zamknięty, w środku tynki (do poprawy ), elewacja skończona, teraz jesteśmy na etapie projektów wnętrza i co (właśnie ten ostatni jest już gotowy). grzać chcemy piec jednofunkcyjny + zasobnik i kominek z płaszczem, podłogówka dół, grzejniki góra. A w tym właśnie momencie miotam się i dzwonię - co dać niedrogiego na podłogę strychu: mdf, osb (za drogie), sklejkę inną??? strych uzytkowy? nie możesz zrobic normalnej wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 O rany alu tu u Was fajnie dopiero kilka dni temu znalazłam to forum i teraz bardzo poważnie zastanawiam się JAK MOGLIŚMY ZBUDOWAĆ DOM BEZ WAS mam nadzieję, że sie nie rozleci.... Zaczęliśmy budować w czerwcu 2004 roku i mam nadzieję, że w ciągu najbliższego miesiąca się wprowadzimy. Oczywiście nie wszystko jest (będzie) skończone ale na czas budowy mieszkamy 25 km od Krakowa i musimy się jak najszybciej przeprowadzić. Pozdrawiam Grupe Krakowską Ania Witaj Ania Faktycznie, jak mozna wybudowac dom bez wsparcia forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 19.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 domek: stan surowy zamknięty, w środku tynki (do poprawy ), elewacja skończona, teraz jesteśmy na etapie projektów wnętrza i co (właśnie ten ostatni jest już gotowy). grzać chcemy piec jednofunkcyjny + zasobnik i kominek z płaszczem, podłogówka dół, grzejniki góra. A w tym właśnie momencie miotam się i dzwonię - co dać niedrogiego na podłogę strychu: mdf, osb (za drogie), sklejkę inną??? strych uzytkowy? nie możesz zrobic normalnej wylewki? podłoga będzie na legarach i dodatkowym deskowaniu, no to chyba tylko lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 w takim razie: dlaczego na legarach nie położysz docelowych desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 19.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 w takim razie: dlaczego na legarach nie położysz docelowych desek? Majka, to jest tak: chcemy dać (od dołu): suchy tynk, folia paroizolacyjna, 15 cm wełny między legarami (pomiędzy nimi dodatkowe wzmocnienia belkami 4-5 cm - to te deskowanie, chyba źle się wyraziłem), dalej osb albo płyta albo pieron wie co... (ze 20 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 całkiem dobrze. tak sie tylko zastanawiam......gdybys uzył desek na pióro i wpust, takich calówek to może by starczyło bez dodatkowego deskowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts