Majka 24.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 czy jest jeszcze jakis chętny do głosowania na lewicę? witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Majka otwierasz kampanie przedwyborczą? Lepiej opowiadaj jak postępy przydomowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aga, ja wiem, że Ty jesteś bardzo zajęta ................wczoraj Kwachu nie podpisał ustawy pozwalającej na zwrot różnicy vat budującym domy. z postępów u nas: - podbitka na calości - taras przed domem - reszta lamp w domu - półeczki w kuchni - mostki z dwóch stron na wyspę zaczyna się robić alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 czy jest jeszcze jakis chętny do głosowania na lewicę? myslę ,ze juz tylko w muzeum !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 wiem,że nie podpisał...już doszło i do mnie, ale na to, jak i na wiele innych rzeczy nie mam wpływu , więc zajmuję się tym na co mam i tak np wczoraj upiekłam pierwsze w moim domu ciasto ze śliwkami...Dziś robi mi się podłoga ostatnia ca górze i zaczyna w salonie a w piątek wpada hydraulik i podłącza ostatnią łazienkę na pieterku u dzieciaków.Elektryka skończona, pozostało jeszcze zawiesić i podłączyć lampki zewnetrze, zrobic kostkę na podjeździe i wreszcie odpocząć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 pewnie w trakcie odpoczynku znajdzie sie pare robót do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no wiesz...ten odpoczynek nie bardzo w niego wierzę, ale takie plany można mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 czy jest jeszcze jakis chętny do głosowania na lewicę? Mhm, jest jakieś parę milionów ... A czego się spodziewaliście ? To świetny prezent przedwyborczy dla fanatycznego elektoratu lewicowego SLD. Prosty przekaz: Wy - elektorat - biedni i oszukiwani. Oni - budujący - bogaci (bo biedni nie budują, ledwie im starcza na życie) i oszukujący (no tak, bo kto uczciwy w Polsce ma pieniądze ? NIkt - wiadomo, jak ma - znaczy się oszust). "Nic Wam już nie możemy dać - no bo nas wyrzucają - ale patrzcie, zabierzemy innym ! Budują domy - skąd mają pieniądze - złodzieje - choć tyle im zabierzemy." Prosty zabieg socjotechniczny, w Polsce skuteczny od lat - wyborcy wiedzą, że oni już nic nie dostaną ale przynajmniej innym będzie gorzej. To niskie pobudki dlatego technika jest ciągle skuteczna. A że padło akurat na VAT budowlany .... ale ja mam taką cichą nadzieję, że to się jeszcze da odzyskać, nie wyrzucajcie tych fakturek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ja tam nic nie wyrzucam.......jestem niczym smieciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 24.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja równiez, moze nie wszystko stracone. Albo ten albo nowy Sejm przegłosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 25.08.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A może tradycyje w sprawie veta ....komisja śledcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 25.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie, z pewną taką nieśmiałością witam, bo tu wszyscy tacy doświadczeni budujący a ja ... Hm. właśnie gotują mi w Skawinie pozwolenie na budowę. Buduję w okolicy Świątnik Górnych. Buduję - chyba się rozpędziłam. Na działce łąka. Lato się kończy a ja myślę sobie - zaczynać czy byle do wiosny. Pewnym utrudnieniem jest również zupełny brak pomysłu na to kto mi ten dom zbuduje? I ja właśnie w tej sprawie... Czy jest w zwyczaju tego forum polecanie wykonawców? Bo gdyby ktoś miał przypadkiem namiar do solidnego, taniego wykonawcy domów murowanych do stanu surowego choćby? Wraz z konieczną dziurą na fundament i fundamentem ma się rozumieć. Baaardzo proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 25.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ponieważ nikt się nie przejął moim apelem, poniżej przytoczę wymianę zdań pomiędzy mną a moim mężem, która właśnie się odbyła. Zrozumiecie w jak tragicznej sytuacji może znaleźć się budująca - a raczej usiłująca budować żona ... Mąż wraca do domu. Ja przed komputerem. Pytam (aby zagaić): - Poczytać Ci o humusie? - A KTO to był ten humus? - odpowiada mąż. Widząc przerażenie na mojej twarzy dodaje: - Jakiś węgierski laureat Nobla może? W związku z tym zapytuję - czy znacie jakiegoś miłego, sympatycznego akurat wolnego (zawodowo ma się rozumieć) fachowca, który z rozkoszą pogada ze mną o humusie i innych? Pozdrawiam na wszelki wypadek jakby ktoś to jednak przeczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jej, w sumie nie tak długo mnie nie było (aż nikt nie zauważył ), a nie wiem kiedy wszystko doczytam , gaduły jedne http://www.fancysplace.com/smileys/flowerblush.gif Ale miło wrócić! I pochwalić się jak rosną mi iglaczki. Wszystkie się przyjęły! http://img382.imageshack.us/img382/825/iglaczki5hu.jpg http://www.fancysplace.com/smileys/wowspring.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wreszcie mogę stanąć przed Wami z podniesionym czołem...dziennik uzupełniony!Witajcie krakusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 26.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aga, gratuluje, naprawdę wspaniały dom - bardzo mi się podoba. Okolica też przecudna, mam sentyment do tych okolic, bo sama niedaleko mieszkam - te widoki zapierają dech w piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzieńdoberek....sentyment, też u mnie wielki...i liczę na to że już taki zostanie...Dziś od rana kopara zmniejsza mój krajobraz księżycowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Wiesz, Gekonku, oglądałam i łykałam ślinkę, co u mnie jest oznaką wielkiego wzruszenia Twój dom ma niesamowity klimat i duszę, i takie ciepło bije z fotek, że aż strach Kto zaprojektował Ci tak klimatyczne wnętrza? Gdzie kupowałaś dechy na podłogę w pokoju syna? Też bym tak chciała kiedyś mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 witajcie. Sloneczko pokaż też trochę domu. Ogród masz super. jak to robisz, że wszystko tak ci rosnie? Do Aagi koniecznie trzeba jechać, dom, teren, widoki są wprost niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Majka, domek jaki był, taki jest: http://img376.imageshack.us/img376/1953/domek3fe.jpg. Mamy nadzieję zacząć rozbudowę w przyszłym roku. Domek będzie przedłużony w prawą stronę o wejście z sienią i dwa garaże. Podniesiemy dach, by zaadaptować strych i nad garażami też będzie mieszkanko Na razie sprzed okien zniknęły chaszcze: http://img376.imageshack.us/img376/8011/skalniaczek13os.jpg. Było "trochę" pracy A że rośnie? Do wiśni nie gadałam i marne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts