Sonika 02.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aishan, chyba się jednak zdecydujemy na tego od Wojtka. Jesteśmy z nim umówieni pod koniec miesiąca. Póki co malujemy ściany, tzn. maluje u nas malarz z polecenia Ady i jesteśmy baaardzo zadowoleni. A co z Twoim kółkiem? Masz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Gratuluje Ci tak znacznych postepow prac budowlanych. W Twoich ustach to brzmi jak komplement...bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aga, drewno do kominka zmieściło się pod dachem? I miałas napisać co na zmiany Kuba i Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Prosze Cie bardzo Aga - bo jest z czego sie cieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Więc tak...drewno się zmieściło spoko, nawet jeszcze miejsca zostało. A dzieciaki...są jeszcze w szoku przeprowadzkowym. W każdym razie nie chcą wracać a to już jest dobra oznaka Nowa szkoła super...własnie mi zdają relację z pierwszego dnia...obiady doskonałe, nauczyciele super więc chyba będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.09.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witajcie wszyscy.Co się tu dzieje?Tak pełno to tu chyba nigdy nie było?Odezwijcie się. -------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Zapomniałam.Agacka Ty masz jakieś namiary na tartak (widziałam Twoje dechy)- jeśli możesz rzuć na priva.Ja potrzebuję na sufit. ---------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 06.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sonika, jak tam malarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Co się tu dzieje? Toż to skandal...gdzie jesteście...przybywajcie... Mam już stół, krzesła i kanapę, więc jest gdzie zalec po przyjściu z pracy...tylko kto za mnie wszytko zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.09.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No to ja może również się odezwę, aby dowieść że GK nie zginęła. Aga gratuluje postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.09.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Sonika, jak tam malarz? Ada, malarz skończył w sobotę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ściany mamy równiutkie, gładziutkie i czekają teraz na malowanie. Uratowałaś nam życie . Czekamy teraz na parkieciarza, a potem będą kolorki. Zrobimy tak jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 06.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witam wszystkich właśnie dzisiaj wskoczyła mi ekipa od Ociepleń na mój obecny (jeszcze) domek - na sobote bez tynku ma być finisz - zobaczymy?? dom z kamienia jak zaczełem kuć ścianę pod rury od "Solara " zaczęły odskakiwać kmienie tak że pojawiła się możliwość zrobienia dodatkowego otworu okiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witajcie u mnie skończony alarm, teraz została nam jeszcze wylewka na poddaszu. może by tak na jesieni jakies pieczone ziemniaczki z ładnym widokiem ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dzieńdoberek No to ja może również się odezwę, aby dowieść że GK nie zginęła. Aga gratuluje postępu prac. Nie wypominając...jeszcze u mnie nie byłeś na kawie z szanowną małżonką... żeby ocenić postępy prac osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.09.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zdecydowanie nieodwołalnie, nie omieszkamy zaglądnąć. Jednak musi to jeszcze ciut poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.09.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ciut mogę, ale nic dłużej... Dzieńdoberek znów zanosi się na upał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 09.09.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 CześćBuduje w Rybnej k.Krakowa. Szukam pilnie namiarów na chętnego do wykopania fundamentów. Najchętniej minikoparką z łyżką na 30cm. Polećcie proszę kogoś, nawet z dalszych okolic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 09.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 witamjakby ktoś chciał kupić okna w STOLAR to polecam link poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaFro 10.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Witam, Od ponad roku czytam forum Muratora i pomaga mi to bardzo w prowadzeniu budowy mojego domku. Buduję koło Michałowic i mam nadzieję wprowadzić sie na zimę. Potrzebuję jednak pomocy. Dwa miesiące temu podpisałam umowę o produkcję i montaż bramy garażowj z firmą STABE. Niestety miesiac temu minął termin realizacji zamówienia a po bramie "ani słych ani widu". Parę razy sie nawet do nich dodzwoniłam, ale skończyło sie na obietnicach rychłej dostawy. A teraz nawet telefony milczą. Czy ktoś z Was zetknął się z tą firmą? Proszę o odpowiedź bo czekają mnie bezsenne noce (zaliczka niestety wpłacona), Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wytrwałości, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Witam wszystkich w piekną sobotę Tylko na chwile bo jestem strasznie zajety w pracy dzisiaj znowu do 20.00 ale trzymajcie za nas kciuki w przyszłym tygodniu, godzina zero 17 września. Na razie tyle wiecej szczegółow i zdjęc po 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts