Sonika 10.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Witam wszystkich w piekną sobotę Tylko na chwile bo jestem strasznie zajety w pracy dzisiaj znowu do 20.00 ale trzymajcie za nas kciuki w przyszłym tygodniu, godzina zero 17 września. Na razie tyle wiecej szczegółow i zdjęc po 26 Ja też witam, to już???? Ale super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam, Od ponad roku czytam forum Muratora i pomaga mi to bardzo w prowadzeniu budowy mojego domku. Buduję koło Michałowic i mam nadzieję wprowadzić sie na zimę. Potrzebuję jednak pomocy. Dwa miesiące temu podpisałam umowę o produkcję i montaż bramy garażowj z firmą STABE. Niestety miesiac temu minął termin realizacji zamówienia a po bramie "ani słych ani widu". Parę razy sie nawet do nich dodzwoniłam, ale skończyło sie na obietnicach rychłej dostawy. A teraz nawet telefony milczą. Czy ktoś z Was zetknął się z tą firmą? Proszę o odpowiedź bo czekają mnie bezsenne noce (zaliczka niestety wpłacona), Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wytrwałości, Agnieszka Wybacz sarkazm, ale czy zaliczkę też wpłacałaś przez telefon? Dlaczego nie pojedziesz do firmy wyjaśnić sprawę? Sprawdzić, czy w ogóle jeszcze istnieją? Taka sprawa, moim zdaniem, jeśli nic nie wskórasz, nadaje się do zgłoszenia o popełnieniu przestępstwa wyłudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 11.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witam wszystkich Krakusów!!. Dobrzy ludzie szukam na Waszej grupie kogoś kto wybudował lub buduje domek o nazwie Bovalino lub Vitulano biura Archigraph. Mam pare pytań dlatego prosze o wiadomość na priva. Zgóry serdeczne dzięki. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 14.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Wkońcu mam kilka zdjęć domu - tylko ze środka. Zapraszam do pooglądania http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=54944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ada, super. Kto bedzie czyścił podstopnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 14.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pięknie, ada . Ja też tak chcę http://sys21.de/images/smiles/cry_1.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.09.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ja też, ja też.... Ada, musisz mi koniecznie napisać kto Ci robił kuchnię i skąd masz drzwi - PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Majka, nie jest tak źle - czyszczenie podstopnic należy do mnie za to, że się przy takich upierałam, i wiesz co, kara to żadna, one prawie wogóle się nie brudzą. Mieszkamy już 2 miesiące, a czyściłam je dopiero 2 razy, i to drugi raz tylko pobierznie. To są schody wewnętrzne do sypialni, więc nie chodzimy po nich w butach, a poza tym stopieńdrewniany dużo wystaje, co sprawia, że nie obijamy podstopnic. Sonika, przesyłam ci telefony do stolarza i firmy od kuchni. Ale musisz się liczyć z tym, że stolarz ma terminy podobne do twojego fliziarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ada, napisz jeszcze proszę czy stolarz zrobi każdy wzór drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Krakusy i okolice wstawać!!!!!!!!!!!!! Gdzie mozna nabyć cos w rodzaju betonowych obrzezy i to tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cześć wszystkim.Majka spróbuj zobaczyć tu http://ekobruk.com.pl/foto.htmNie wiem wprawdzie czy to tanio ale spory wybór.------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Koło Nowego Sącza w Tymbarku jest takafirma tylko nie wiem czy tania nazywa się jakoś Joniec w onecie znalazłam już kiedyś ,ale jakoś nie skorzystałam ...tak wyszło. Od przedwczoraj jest nas więcej...loknijcie na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 dzięki. 10zł jedno obrzeże o dł. 1m, ja potrzebuję na 200m Nie ma ktoś namiarów na jakiś obrzezowy second hand? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Od przedwczoraj jest nas więcej...loknijcie na dziennik Aga, GRATULACJE!!! Ale fajny sierściuch, jak się nazywa? To tak jak u mnie: dom -> przeprowadzka -> duży pies (bo mały już był). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 maleństwo nazywa się Kala i teraz musi szbko dorosnąć i stać się groźnym psem (a raczej suką )obronnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 To ile to "maleństwo" ma? Chyba niezły z niej lejek na razie? Ciekawe czy przemebluje ci dom. Mój skutecznie zmusił nas do rozpakowania wszystkich zalegających jeszcze kartonów - po prostu zaczął je po trochu zjadać.A gdzie będzie mieszkać Kala, w domu, czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Dzieńdoberek...Maleństwo ma 2 miesiace i 8 dni...Jeśli chodzi o kałuże to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, poza 1-ną wpadką w dzień przyjazdu nic więcej...chodzimy na spacerki i to wystarcza...Kala mieszkapóki co w domu, ma swój kojec - taką zagródkę...i tak będzie jeszcze przez zimę, a potem buda i cały ogród jej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 19.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 A czemu wybrałaś akurat ONa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 bo to miom zdaniem najbardziej odpowiednia rasa dla mnie...mądry,posłuszny, łatwy do wytresowania, nie morderca,opiekuńczy,obronny i co jest kwestią subiektywną...najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts