Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Mogę ich polecić z zamkniętymi oczyma, nie dośc że zrobili mi wszystko od pierwszej opaty do kafelek , to jeszcze kilk razy uratowalimi zadek , poprawiając inne ekipy...np oczyszczalnia....też mi ją praktycznie zamaotowali w całości...I nie musiałam o nic sę martwić...a zaczynałam budowę 200 km.dalej!

chyba takich szukam.

daj prosze namiar na priva.

dostaną cały projekt i zobaczymy co z tego wyjdzie.

3-4 wykonawców muszę zapytać o to samo.

Mam nadzieje że znają się na pracy w kamieniołomach :-)

wrzucę w piątek parę zdjęć - działki jak na razie.

Witam Wszystkich! Jestem nowa, choc czytam Forum od dawna. Budujemy w Krakowie Batowicach, mamy juz stan surowy otwarty, okna zamowione, w poniedzialek wchodza tynkarze. Do tej pory wszystko szlo gladko, jedna ekipa (bardzo dobra) postawila wszystko z dachem, teraz zaczynaja sie schody, szukanie fachowcow do poszczegolnych prac itp., wybor kominka, liczenie resztek kasy, uff... Licze na podpowiedzi i slowa otuchy!

Czy toś z was wie gdzie można kupić śliczny biały wapień na ogrodzenie?

Koniecznie biały i koniecznie wapień.

Ewentulanie może wiecie kto ma na rozbiórkę jakąś starą chałupę czy pomieszczenie gospodarcze zrobione z tego wapienia.

Mam ostańca na działce, więc będe musiał wpasować się w krajobraz

Lidqa, dzięki za ciepłe słowa. My chcemy zrobić przed zimą jak najwięcej, bo planujemy przeprowadzkę w lecie 06.

Przy okazji pytanie do wszystkich. Chcę zrobić podłogę z desek (litych, nie warstwowych). Czy ktoś wie, gdzie można dostać takie deski - jesion, dąb - i nie zbankrutować? [/img]

Lidqa, dzięki za ciepłe słowa. My chcemy zrobić jak najwięcej przed zimą, bo w lecie 06 mamy nadzieję już mieszkać w naszym domku.

Przy okazji pytanie. Cchcę położyć podłogi z litej deski (jesion lub dąb). Czy ktoś wie, gdzie można dostać takie deski i nie zbankrutować przy okazji?