Majka 17.03.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 On 2003-03-17 13:42, pitbull wrote: No prosze, kolejna /KTO BYŁ WCZEŚNIEJ?/ wrazliwa / nie jestem tworem zgniłego kapitalizmu/ osoba . Proszę mnie nie obgadywać ,bo "przejdę" na lakoniczne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.03.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Ja bylem wczesniej i tez na swoje nieszczesie udaje wrazliwego . Mialem na mysli teorie amerykanizacji swiata duchow. Vide powyzej Faktycznie za duzo wysnuwam ostatnio teorii ale wiece jak to jest zycie sobie- teorie sie nie chca podporzadkowac - najlepszy przyklad to makro i mikroekonomia. Nie obgaduje Cie - jak mozna kogos obgadywac "przed jego oczyma" hmm? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.03.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Padało tu ostatnio parę słów dotyczących mojej lokalizacji, więc bezczelnie zabiorę głos. Po pierwsze Agacka - nie jestem na dzikim zachodzie Faktycznie wolałbym jakąś Kalafiornię czy choćby Texas. Jaro i Pitbull - duchy w stanach praktycznie dziś wyginęły. Wyrżnięto ich piłami łańcuchowymi, rozwalono bazukami, bo to wolno w przeciwieństwie do pokazania kawałka - za przeproszeniem - cycka. Dzieci zaś raczone są widokiem keczupu wszędzie. W filmach, kreskówkach i grach. Jak widać cycek - be, keczup - cecy. W kwestii farmy, to byka od krowy rozróżnia się po tym, że ten pierwszy uśmiecha jak się go doi <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-03-17 15:36 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.03.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Wychodzi na to, że wyparte ze swej amerykańskiej ojczyzny przy pomocy domowego (i nie tylko) sprzętu zmechanizowanego duchy, znalazły ostoję na poddaszach domów co wrażliwszych Forumistów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Ja jakoś nie lubię USA, nawet nie dlatego, że chcą wywołać wojnę /powinni dawno ustrzelić satrapę/. Kiedyś postanowiliśmy w wakacje przejechać autem przez stany, Tomek /nie bylismy jeszcze małżeństwem/był właśnie w Chicago, ja miałam do niego dolecieć. Poszłam na tzw. "żywca" do konsulatu po wizę /niby dlaczego nie mieliby mi dać, byłam w wielu krajach/, a dupek konsul wbił do paszportu odmowę. Do tej pory jestem obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.03.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Majka - czytałem niedawno, że odmawiają 1/3 petentów. Ja tam nie pałam miłością do USA, ale jakoś chatę trzeba postawić. Z pensji nie dałbym rady. Wyjazdy dały mi tę możliwość. Od ust sobie odejmowałem (oszczędności na dietch) i na konto wrzucałem. Teraz jeszcze trzeba wykończyć. Chatę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 17.03.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 A co Was tak o duchach napadło? Ludki kochane, wiosna idzie a nie zaduszki Frankai, dzięki za wieści Muszę juz spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.03.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Gajka - tylko nie z X piętra. ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 18.03.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 O O O prawie wszyscy nie lubia Ameryki .A ja nie narzekam .Duchow pozbylismy sie z tad zatem jest w miare spokojnie.O samochod sie nie boje ze pozycza, mieszkanie czasami najwyzsza wladza tez zapomni zamknac i odpukac nic do tej pory sie nie stalo.O 2 giej w nocy jak psica zechce miec kaprys tez nie boi sie wyjsc.Ale dla oslodzenia zycia nie wszedzie jest tak spokojnie.A moze i lepiej ze nie dostalas wizy .Ja tez pojechalem tylko na chwile by razem zwiedzic pare stanow i tak zwiedzam juz 16 lat z malymi przerwami. Ze tez moj czas rozmija sie z Waszym.Od dwoch dni mam 20-22 stopnie ciepla po -10 i tez jestem niezadowolony. Te ch....ne wadze ciagna sie z decyzja o prawie do budowy , ze przyjdzie mi znowu zimowac.A ja pragne otrzymac tylko jeden maly papierek z napisem zgoda:grin: Pozdrawiam Was cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Może i dobrze, że nie dostałam wizy. Wielokrotnie odmawiano mi także paszportu, to przyjmowałam z "godnością osobistą", ale takie USA, jak w ogóle śmiało... Mrówki otrzymały specjalny pokarm, który mają zanieść do mrowiska. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 O to, to ... "Hamstwu trzeba sie przeciwstawic z calom silom i bezwzglednosciom" - kabaret Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.03.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 skąd Ci się to chamstwo wyrwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jak zwykle można na Was liczyć... Tu niby o wizach, o Hameryce a tu pitbull jak zwykle, psim swędem przemyca anal . A propose "anal" - mnie duchy wiosenne zatopiły właśnie szambo . Była niezła akcja, dom uratowany , honor wykonawcy stracony, morale właściciela nadszarpnięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Z serca sie wyrwalo a dotyczylo jawnej krzywdy i niesprawiedliwosci jaka zostala wyrzadzona Majce (mnie tez) przez konsulaty. I dziwic sie ze ludzie przechodza na islam :eek:ops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.03.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jak to zatopilo - nieszczelny zbiornik? Byl szambelwagen z szambelanem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Szambo jest z lanego betonu w szalunkach - formach. Beton ze szkłem wodnym. Ale musi- jednak puszcza. Do tej pory radziłem sobie z szambelanem, który co miesiąc odbierał "daninę" - 7 kubików. W sobotę miałem jeszcze zapas jakieś 5 m3 a wczoraj - cofka w kotłowni. Czyli przez dwie doby naszło jakieś 5-6 kubików ! No i skończyło się ekologiczne uświadamianie sąsiadów -nadmiar poszedł do rowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.03.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Teraz jest wysoki poziom wód gruntowych, sytuacja będzie się powtarzać wiosną i jesienią. Masz szansę na kanalizację? Krzysiek, polityka jest wszędzie, jesteśmy z nią związani od kołyski i nic nie da mówienie "ja nie chcę" sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.03.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Agacka - szambelwagen to samochód, szambonurek to jego obsługa. Co do szamba i polityki - rzeczywiście w szambie nie ma polityki. Za to w polityce jest wielkie szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Na szczęście szansa na kanalizację jest. Ale kiedy dokładnie - nie wiadomo. Zwłaszcza od kiedy pitbull przejął fundusze z UE, które miały właśnie służyć wsparciu szlachetnej idei, uratowania rowów melioracyjnych Pogórza Wielickiego . Teraz będą wspierać ratowanie rowów wokół Puszczy Niepołomickiej. Także póki co - pompa do ścieków w pogotowiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.03.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Jaro - to dobrze chociaż, że masz rów. A jak ktos nie ma rowu tylko sąsiadów dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts