Agacka1719499039 07.10.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 teraz ruszać.... toć to ledwo co śniegiem sypnie...ja tam nie kraczę, ale trzeba to brać pod uwagę! Doczekaliśmy się piąteczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Aga, nie kracz, niech popada ale w grudniu i nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 zamykam dzioba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blankaz 07.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Udało mi się jednak znaleźć fachowców od kostki i praca wre, podobno mają dzisiaj skończyć, ewentualnie jutro jakieś docinki jeszcze. Ufff. Po trzech latach mieszkania w końcu będzie można pozakładać trawniki i ogarnąć ogród. Lepiej późno niż wcale Pozdrawiam mglisto Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 07.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ja tam zawsze najgrubsze roboty zaczynałam na jesień. Trochu mnie toko kosztowało, ale co ja zrobie, że inaczej się nie dało. Wkleiłam jeszcze pare zdjęć do albumu. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.10.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witajcie u nas tez sporo robót leci jesienią /wczesniej nie ma na nie kasy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witajcie.A propo kostki w jakiej cenie jest obecnie granitowa i gdzie najtaniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Można? Wpadłam na chwilę. Pozdrawiam klub krakowski. Sercem jestem w krakowskim (w Brzesku), ale buduję w lubelskim.Robimy teraz instalacje grzewczą i elektryczną. Zamówione okna, drzwi i brama garażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Pit najtaniej w Strzegomiu, tylko problem transportu... justyna a wpadaj, wpadaj, niż idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dzieki Aga, Transport nie jest problemem, tylko stawka za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam, Gorący temat prac jesiennnych a w szczególności układanie kostki. U mnie kostka i brama wjazdowa będą montowane w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że z sukcesem. Możecie polecić jakiś punkt ogrodniczy w Krakowie z dużym wyborem krzewów różnego sortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Tych jest multum. Np za Wydziałem Ogrodniczym przy 29 listopada. Na Bieżanowskiej przed torami, na rondzie przy Dobrego Pasterza, Na Woli Justowskiej pare. Ale chyba najlepiej szukac po wsiach i w Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Będę zaklinać pogodę. Śniegu sypnie i to dużo, ale tylko w górach (dokądś na te narty trzeba przecież pojechać!). A tutaj będzie ciepło i pogodnie. Pogoda dla budowaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.10.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 W tym rejonie pogoda nie jest najgorsza. Jesien obfituje w intensywne mgły, ale i zime da sie przezyc pod warunkiem zgromadzenia zapasów jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.10.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Pit , zamierzasz brukowac kostką granitową? Duzo masz m2 do wyłozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.10.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Tych jest multum. Np za Wydziałem Ogrodniczym przy 29 listopada. Na Bieżanowskiej przed torami, na rondzie przy Dobrego Pasterza, Na Woli Justowskiej pare. Ale chyba najlepiej szukac po wsiach i w Twojej okolicy. Dzięki. Jeździliśmy tochę po "mojej okolicy" ale niczego ciekawego nie widziałem. Odwiedzę podane przez Ciebie składy w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 07.10.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Witam Wszystkich Pozwoliłam sobie dołączyć do grupy Małopolskiej. Kupilismy z mężem działkę w Kochanowie, gmina Zabierzów. Teraz przez okres zimowy zamierzamy pozałatwiać papierki. Zazdroszczę reszcie Forumowiczów bo to wszystko już za Wami. Wybraliśy z projektów Muratora D29a - z cokołem. Zapewne będziemy poszukiwali ekipy która pomoże nam w wystawieniu stanu surowego otwartego - wykończeniówkę zrobimy we własnym zakresie. Planujemy budowę z Ytonga i dach z dachówki bitumicznej. Czy możecie polecić kogoś na początek - fundamnety, ściany, dach? Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 W koncu ktos z "mojej" strony Krakowa Z której strony drogi krakowskiej macie tą działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 No wiesz Majka.... , a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 08.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Jadąc w stronę Krzeszowic, po prawej, po stronie rzeki Rudawy. Dokładanie na wysokości przystanków autobusowych, gdzie naprzeciwko jest stary drewniany "pałacyk" z dużym placem zabaw. Widok mam na garb Tenczyński a około 100 metrów do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts