Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Kochani taką ciekawość należy zaspokajać najlepiej w towarzystwie własnych żon i mężów - żeby nie było niejasności. :D Elektrogadżety tylko pomagają ! :D

:o :o :o

rany, ale jestem zacofana. Jedyne "elektogadżety" wykorzystywane przez nas współnie i jednoczesnie to pilot od tv w trakcie walki o władzę 8) :D

Jaro, podrzuc jakies pomysły, zrewolucjonizuję moje małżenstwo 8)

Gadżety + odrobina wyobraźni - ot wszystko, co potrzeba, żeby przekonać się o odrębności płci. Ja na przykład uzywam ostatnio dwóch gadżetów: aparatu cyfrowego i 19 ekranu LCD. Fotografuję ostatnio wszystkie napotkane... ogrodzenia drewniane :D a potem omawiam je z żoną. :D Jak się okazuje, to co dla mnie jest "sztachetą" moja lepsza połowica odczytuje jako: "kształt falliczny" :o . O odmiennym zupełnie postrzeganiu kolorów już nie wspomnę - boć to klasyka :D. NO i wreszcie absolutnie odwrotne ustalenie ważności funkcji estetycznych w stosunku do użytkowych. :D

Do takiej współpracy to trzeba mieć "cierpliwość". To odbywa się na zasadzie "ja mu o niebie, a on mi o chlebie" 8) :wink: Poza tym "nie" oznacza "tak" i odwrotnie. Jak w to wmieszamy jeszcze elektrogadżety to ..........oczywiscie robi się bardziej absurdalnie :wink:

To sie zaczyna w dzieciństwie, od nauki rozpoznawania marek aut :wink:

No jasne, moja córka w wieku około 3 lat rozpoznawała dosyć dużo marek samochodów. Zajmowała się tym w czasie oczekiwania na autobus zaskakując wszystkich zgromadzonych na przystanku. Już z tego wyrosła. A mój dorosły kuzyn jeszcze nie. I to jest właśnie różnica płci!

PS. Ponawiam pytanie o wykonawcę reku. proszę o rady :roll:

Witam wszystkich serdecznie....

Moze i ja cos tutaj naskrobie.....

Generalnie remontuję dom z lat 70 w okolicach Czernichowa....

Sporo zrobiłem.... miałem nadzieje się przeprowadzić tej jesieni, ale chyba na wiosne przełoze tę decyzję....

Jeszcze wiele do zrobienia a ta pora roku/zima/ niestety nie sprzyja....

Pozdrawiam all.....