Agacka1719499039 28.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 też tak słyszałam....mnie polecili Chyżbet i takowy też posiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 witajcie. Tomek nie chce kostki, więc sorry Zbyszek A u mnie rujnacja sufitów, wentylacja mechaniczna sie "przebija" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Tomek nie chce kostki, więc sorry Zbyszek Jestem zdruzgotany Nawet podwójnie, ponieważ moje dzisiejsze polowanie na ziemię skończyło się klapą. Pit - jutro prześlę Ci dane. Ada24 - też poważnie rozważaliśmy barwy jesieni. Ale w końcu wybraliśmy inną opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_ma 31.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Cześć witajcie, Ada 24 ty tez tutaj??? jak sie miewa Tybet? ja jestem nie ukrywam troche zdruzgotana i przerazona. czekam wciąż na papiery z urzedow i mam nadzieje, ze tej zimy wreszcie dostane pozwolenie. Idzie mi to wszystko jak krew z nosa.... Kraków przyjazny inwestorom! - haslo tyle piękne co puste. szukam jak durnowata firmy budowlanej - uczciwej i solidnej ale co sie tkne to jakos nie udaje mi sie nikogo z sensem znaleźć. mam nadzieje dolaczyc do "budujacych 2006" ale wcale nie jestem pewna czy jak juz dostane te zezwolenia to mi jeszcze sil wystarczy na budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A tu nieduży fragment mojego podjazdu http://foto.onet.pl/upload/7/42/_533176_n.jpg Podoba mi się ten "nieduży fragment". A jak on się wabi? Tyle tylko, że aż taki "nieduży" to on chyba nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witajcie.Dzieki Zabyszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A tu nieduży fragment mojego podjazdu http://foto.onet.pl/upload/7/42/_533176_n.jpg Podoba mi się ten "nieduży fragment". A jak on się wabi? Tyle tylko, że aż taki "nieduży" to on chyba nie jest... no fakt model prześliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.11.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 hej Ada, z wrażenia zajrzałam do Twojego albumu i widzę, że nie tylko psa masz eksta ale szkoda, że w albumie tylko 1 psia fotka dasz więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 hej Ada, z wrażenia zajrzałam do Twojego albumu i widzę, że nie tylko psa masz eksta ale szkoda, że w albumie tylko 1 psia fotka dasz więcej? bo to nie psi album Dzięki lidka za miłe słowa, cieszę się, że ci się podoba mój domek i nie tylko. A tak wygląda mastif tybetański - znany ze swojego długiego zwoju myślowego, próbujący podjąć ważną decyzję - wyjść na górę czy zejść na dół http://img380.imageshack.us/img380/1414/dscn09573cu.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.11.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Cześć witajcie, Ada 24 ty tez tutaj??? jak sie miewa Tybet? ja jestem nie ukrywam troche zdruzgotana i przerazona. czekam wciąż na papiery z urzedow i mam nadzieje, ze tej zimy wreszcie dostane pozwolenie. Idzie mi to wszystko jak krew z nosa.... Kraków przyjazny inwestorom! - haslo tyle piękne co puste. szukam jak durnowata firmy budowlanej - uczciwej i solidnej ale co sie tkne to jakos nie udaje mi sie nikogo z sensem znaleźć. mam nadzieje dolaczyc do "budujacych 2006" ale wcale nie jestem pewna czy jak juz dostane te zezwolenia to mi jeszcze sil wystarczy na budowanie. Siły to się jakoś same znajdują, nie wiadomo skąd. Jak ruszy, to już pójdzie - jak domino. Ja firmę miałam beznadziejną ale mój mąż teraz pracuje w budowlance, to mogę coś popytać. Napewno Agacka ma dobrą sprawdzoną ekipę, może ci coś pomoże, jak nie to będziemy razem szukać. Gdzie to cudo ma stanąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.11.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Podoba mi się ten "nieduży fragment". A jak on się wabi? Tyle tylko, że aż taki "nieduży" to on chyba nie jest... Ten bodyguard to Tybet i ma dopiero 8 miesięcy - świetnie pasuje do domu . Wprawdzie w utrzymaniu wychodzi drożej niż alarm, ale za to jak wygląda - w porównaniu z jakimś tam sygnalizatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.11.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ada, Tyś nauki brała u Jagny, czy ja Cię nie doceniałam? http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/haha2.gif Alem się uśmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 dz za fotkę Ada na tej też korzystnie wypadł mam wrażenie, że do mojego domu też by taki pasował grzeczny jest? woli pobroić czy się zdrzemnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_ma 02.11.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ada 24w Chełmie, działka niewielka ciut ponad 6 a. Ktos pytal o Tybeta- SUPER PIES!!!!! wiem, bo widzialam na wlasne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.11.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 dzieńdoberek wszystkim.... ja mam chuligana nie psa, a raczej sunie... spokoju w niej tyle co i we mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 dz za fotkę Ada na tej też korzystnie wypadł mam wrażenie, że do mojego domu też by taki pasował grzeczny jest? woli pobroić czy się zdrzemnąć? Taki to świetnie komponuje się z każdym domem w tle. Większość dnia spędza na zewnątrz, a w domu to zazwyczaj śpi, najchętniej w takiej pozycji (a tą ścianę to chyba od razu przemaluje na ciemno ) http://foto.onet.pl/upload/40/26/_549031_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 To chyba lepeij oflizowac Stałem sie posiadaczem krolika zaczepno - obronnego. W nocy moze przyprawic o zawal serca gdyz jest caly bialy. Doskonaly wspolobronca domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pasztet Pit, stwierdzam, że zanikł twój instynkt Wspomnisz moje słowa za jakies pół roku Witajcie krakusy i okoliczni mieszkańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts