zbyszekP 10.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Witam. A toście wczoraj pięknie podebatowali, ale rzeczywiście efektów praktycznych nie ma żadnych. Tj. schody Pita dalej pozostają w sferze wyobraźni. Widać było natomiast wielkie umiejętności negocjacyjne Pita, który jak rasowy polityk starał się wiele obiecać, bez podawania jakichkolwiek konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 ale rzeczywiście efektów praktycznych nie ma żadnych. o przepraszam...przyjechała już brama i właśnie jest montowana może i nie wynika ten fakt z wczorajszej debaty, ale za to jest konkretnym efektem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Brama gotowa czy na zamówienie? Otwierana ręcznie czy automatycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Brama kuta pod zamówienie otwierana uchylnie nie przesuwnie oczywiście z automatyki... i właśnie wytargowałam żeby w momencie otwierania bramy zapalały się lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_ma 11.11.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 CZeść wracam po dlugiej nieobecności... ho ho ale zmiany.... Ada 24 ja na razie nie mam sie jeszcze czym chwalic, bo plany w proszku, ale:przede wszystkim na podworku solidny kojec z ocieplana buda dla psiaka. Parter: salonik + jadalnia ok 36m2, kuchnia 10m2, wiatrolap i hol, wc z prysznicem, pokoik goscinny 10m2 schody na dol i na gore, Piwnica: ok 25m2 - magazym + pralnia z piecem copoddasze: 3 sypialnie po 16m po podlodze, + pokoj do pracy tez ok 16m, wc, lazienkastrych- nieuzytkowy na paczki i rupiecie nieduzy dom, ale mam nadzieje, ze bedzie uzytkowy i ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 12.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 właśnie po kilku miesiącach kupiliśmy działke wraz z moim znajmoym w Pawlikowicach koło Wieliczki - mamy działki o wymiarach 26 od zachodu na 85m - chętnie wsparłbym się doświadczeniami w zakresie:1. jak i gdzie trzeba załątwiać sprawy w gminie wieliczka2. poszukuje domów gdzie działa wentylacja z rekuperatorem lub nadmuchowa3. gdzie i za ile dorwać solidnych wykonawców mój dom bedzie maił około 210m, z wentylacją, chciałbym aby był to dom pasywny i zastanwiam się nad różnymi wynalazkami typu wentylacja z rekuperatorem + gryuntowy wymiennik ciepła + inne pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 14.11.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 CZeść wracam po dlugiej nieobecności... ho ho ale zmiany.... Ada 24 ja na razie nie mam sie jeszcze czym chwalic, bo plany w proszku, ale: przede wszystkim na podworku solidny kojec z ocieplana buda dla psiaka. Parter: salonik + jadalnia ok 36m2, kuchnia 10m2, wiatrolap i hol, wc z prysznicem, pokoik goscinny 10m2 schody na dol i na gore, Piwnica: ok 25m2 - magazym + pralnia z piecem co poddasze: 3 sypialnie po 16m po podlodze, + pokoj do pracy tez ok 16m, wc, lazienka strych- nieuzytkowy na paczki i rupiecie nieduzy dom, ale mam nadzieje, ze bedzie uzytkowy i ladny. Z tego co tu czytam, to mały on nie będzie, ja mam podobny, tylko bez piwnicy, za to z 2 garażami. Co do budy, to u nas stoi, piękna, ocieplona, otynkowana i nieużywana. Te psy nie lubią siedzieć w budzie, raczej pomyśl o zadaszonym tarasie lub wejściu do domu. Tybet te dwa miejsca najchętniej okupuje. Wariat wieczorami warczy i szczeka na wszystko co zobaczy, nawety własny cień to wróg, a już gdy zobaczy, że na tarasie zapalił się halogen, to zbyt podejrzana sprawa - sprytna bestia nauczyła się, że halogeny reagują na ruch, więc światło oznacza intruz. A ostrzegali mnie, że te psy tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.11.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam. A toście wczoraj pięknie podebatowali, ale rzeczywiście efektów praktycznych nie ma żadnych. Tj. schody Pita dalej pozostają w sferze wyobraźni. Widać było natomiast wielkie umiejętności negocjacyjne Pita, który jak rasowy polityk starał się wiele obiecać, bez podawania jakichkolwiek konkretów. No stary ... "dotknales mnie na wskros" Wynegocjowalem tylko tyle ze mnie Aga nie zbije Konkretnie z bolem serca obiecuje ze jak ktos je zamiesci to ja je wysle. czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 witajcie. u nas dzisiaj leją wylewkę na poddaszu. Koniec chodzenia po styropianie. ktos mi zapierniczył avartarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Nie zbije...hm musiałam coś przegapić... A jakWam się podoba moja brama? Czekamna opinie i krytyczne uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witajcie, Majka ja nie!!! Ale dzisiaj sie dzieją jakies cuda na "FORUM": "watki nie istnieja", "tylko moderatorzy mogą odpowiadać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 w weekend odchodziły tutaj różne potyczki. Więc admin wziął się za sprzątanie. Niestety nie zgodnie z ewangelia, więc oprócz kąkolu wyrzucił i ziarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aga, brama super. Mozesz podac dane wykonawcy. Mnie to czeka w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Nie zbije...hm musiałam coś przegapić... A jakWam się podoba moja brama? Czekamna opinie i krytyczne uwagi... brama cudo. jak zwykle mam niedysktretne pytanie Ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Konkretnie z bolem serca obiecuje ze jak ktos je zamiesci to ja je wysle. czekam na propozycje Ty nie czekaj na propozycje tylko je do mnie wyślij. Witam Aga - brama bardzo ładna. Sunia takoż. Właściwie to nie wiem co ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.11.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Zbyszek, brawo, Pitt juz się nie wykrecaj tylko wysyłaj!!! a my czekamy Majeczko, a co ci się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 za karę mussiałam obrać dalszą orbitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.11.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 e tam niedyskretne...tu w tym temacie nie ma tajemnic....całośc mnie kosztowała 5.450zł w tym: brama,automatyka, dodatkowe radio do zestrojenia pilotów na jeden, 3 sztuki pilotów...montaż i w ogóle wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 No to masz system podobny do mojego. Przy czym dałem się namówieć, aby na jednym pilocie mieć otwieranie bramy wjazdowej, otwieranie bramy garażowej, włączanie świateł i otwieranie samochodu. Rezultat na razie jest taki, że często się myle i jak np. chcę otworzyć samochód to otwiera mi się brama garażowa lub brama wjazdowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 oznacz na różne kolory bo chyba nie chciałbyś, aby wszystko otwierało się jednoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts