traperek 07.01.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowicpozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc strasznie lakoniczna wypowiedź Prosimy o stan cywilny, projekt, działka, pare zdjęć a tak serio to witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 07.01.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc Daj więcej szczegółów, tzn. z której strony Krzeszowic. Mam kilku, których polecał mi mój nadzór, z nich też wybrałem dla siebie i zaczynam na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traperek 07.01.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 WitamMiejsce budowy Siedlec ( sąsiedztwo Majki) i jeszcze potrzebuje kierownika budowy. Nawiązałem kontakt z kierownikiem z Krzeszowic który bierze 600 zł za zgłoszenie i za każdy wpis 60 zł nie wiem czy to dużo czy mało) pozdrawiamMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traperek 07.01.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 poszukuję ekipy budowlanej okolice Krzeszowic pozdrawiam i dziękuję za pomoc strasznie lakoniczna wypowiedź Prosimy o stan cywilny, projekt, działka, pare zdjęć a tak serio to witamy Stan cywilny : już z GPS-em na palcu Projekt :Sosenka ( no chyba że wyjdzie sosna) Działka: jadąc od Dubia to po prawej stronie ( ok500m od skrzyżowania)nad tym nowym domkiem który juz rok stoi ( surowym stanie )i czeka na media Fotki : mam tylko drogi dojazdowej którą utwardzałem w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Croolick 08.01.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich zgromadzonych ! Z przyjemnością włączę się do dysput gdyż jusz dość ukrywania i poczytywania ukradkiem Jestem na etapie żadnym czyli przebijam się przez papiery ale na wiosnę/wczesne lato zamierzam ruszyć z czymś takim. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/dnw.html Buduję w Olkuszu. Na razie stan 2+1 do zamieszkania ale w tym roku to się zmieni Nerwów mi nie braknie , tylko kasy na pewno. No ale to przecież normalne Gdyby ktoś z szanownych Grupowiczów miał możliwość podzielić się informacją n.t dobrej, sprawdzonej ekipy do stanu surowego to będę wdzięczny. Od czegos i kiedyś trzeba w końcu zacząć, prawda ? Pozdrawiqam wszystkich serdecznie! Crool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam!!! W lecie zaczynam budowę w Bochni. W tej chwili mam działkę, złozone papiery...i dużo zapału Pytanie jest standardowe : Czy ktoś mógłby mi podać na priv. namiary na sprawdzoną ekipę z okolic?? I drugie pytanie: Czy 20 tys za stan surowy otwarty to dużo czy mało?? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milena1 08.01.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich z grupy krakowskiej Chciałabym wystartować na wiosnę z budową w Krakowie, mam złożone papiery na pozwolenie, projekt, działkę...tylko utknęłam w punkcie pt. wybór ekipy/firmy. Nie wiem czy rozmawiać z firmami i zlecić cały stan surowy jednej firmie, czy osobno fundamenty, mury, dach itd. Nikt ze znajomych się nie buduje na razie, może tutaj mogę liczyć na namiary i referencje od zadowolonych inwestorów? Chodzi o stan surowy zamknięty, studniarza, ogrodzenie, elektryka(projekt przyłącza). Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 09.01.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 O kurka wodna - jaki się ruch zrobił od początku roku. Nowy rok nowe zapały do budowania. Fajnie, będzie co czytać o poczynaniach budowlanych grupy krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.01.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 O kurka wodna - jaki się ruch zrobił od początku roku. Nowy rok nowe zapały do budowania. Fajnie, będzie co czytać o poczynaniach budowlanych grupy krakowskiej No własnie , ruch jak na autostradzie!!! Witam wszystkich starych i nowych w mrozny poniedziałek u mnie o 6.00 -14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.01.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Milena - ja moge ci podać namiary na ślusarza ale z Bochni (wiem, że robi też w Krakowie) Jesli oczywiście myślisz o metalowym ogrodzeniu- coś tam z betonami tez chyba robi A ja dalej czekam na wiadomości o ekipie z moich okolic... I czekam... I czekam... I czekam... Mam nadzieję, że dobrzy ludzie pomogą Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Paulka, ja poprosze namiary tego goscia od ogrodzenia (ślusarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.01.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witajcie mlodzi piekni i starzy piekni niemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.01.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 no i widzisz nikt na apel nie odpowiedział....hihihihihimnie tam wszystko jedno mogę być młoda inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 09.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No to witam po przerwie światecznej beznetowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 opowiadaj....gdzie byłaś jak Cię nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witajcie. Na narty się nie wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witajcie, nie, nie jeździmy Odezwał sie forest, mysli intensywnie o tobie, a raczej o twoim kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 nie wybieram się nigdzie ...nie mam czasu spokojnie poodychać a co dopiero jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Nudziarze Aga, Ty masz górkę pod domem. Podobno koło mnie też sie otwiera jakis wyciąg. Trzeba bedzie przetestować. Cieszę się, że może bedę miała obudowę kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts