Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc Ludziska :-)

Jeszcze raz chciałbym Was poprosić, jeżeli któś ma namiary na sprawdzonych i porządnych elektryków i hydraulików (Kraków, Wieliczka okolice) to please poszperajcie w notatkach i prześlijcie na forum lub priv.

Myśle że na forum więcej osób skorzysta.

Jak do tej pory nikt się nie odezwał.

Czyżby nikt nie miał dobrego zdania o swoich wykonawcach ;-)

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki Pitbull, wszelkie rekomendacje mile widziane.

Namiarów w gazecie nie brakuje, można dzwonic i sie umawiać, każdy przedstawia sie w najlepszym świetle, a jaka prawda Wszyscy wiemy.

Dlatego bardziej zależy mi na wykonawcach których mozna sprawdzić i którzy są chwaleni przez inwestorów, aniżeli przez zamych siebie.

W niedługim czasie bede się umawiał z elektrykami , którzy potrafią się kompleksowo uporac z robotą bez konieczności sprawowania nad nimi ciagłej kontroli, na co ze względu na pracę w terenie nie mam czasu.

Jeżeli takich znajdę nie omieszkam polecić ich dalej, na razie jednak jestem na etapie poszukiwań, a jezeli nie to dwa tygodnie urlopu i sameu trzeba bedzie się z tym uporać, tylko ile tych wolnych tygodni w roku uda sie wygospodarować ;-),

Pozdro,

czy wiecie kto handluje tanim acz dobrym ...

Ześlizgałem się w końcu do biura :D Majeczko - czuję, wewnętrzną sprzeczność w wyrażeniu "tanie acz dobre" :D .

Masz już doświadczenia brykietowe ?

doświadczeń żadnych, ale jak zwykle ostaję się sama w domu, wolałabym zgrupować sobie opał w garażu.

Przy brykiecie okreslenie tani a dobry może nie być sprzecznością 8)

Sprzedający narzucają straszne marże na towar od producenta :evil:

faktycznie się ześlizgiwałeś? U nas luzik, koleiny lodowe, więc trasa ścisle wyznaczona 8) :lol:

Ta cena jest całkiem, to daje ok. 300zł za tonę, w kraku znalazłam za ok. 450zl/tona :evil:

Wszystko się zgadza, ktoś musi przywieźć te byrkiety z Rybnika :D . Jak kupujesz tonę to pewnie wynegocjujesz lepszą cenę i w Kraku.

http://fullbak.home.pl/brykiety.html