Agacka1719499039 01.02.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ano i nic nie zamierzam zaczynać... raczej kończyć pomalutku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek i Jola 01.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 w Naramie na zakrecie drogi po lewej stronie jadac od dolu do remizy strazackiej. znawca naramy sie zorientuje.... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2006 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 w Naramie na zakrecie drogi po lewej stronie jadac od dolu do remizy strazackiej. znawca naramy sie zorientuje.... pozdrawiamy Jadąc od strony Kozierowa czy od Owczar? Jak wiadomo to znawcom i badaczom Naramy, pod Remizę można podjechać z trzech stron, z czego dwie drogi prowadzą pod górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 w Naramie na zakrecie drogi po lewej stronie jadac od dolu do remizy strazackiej. znawca naramy sie zorientuje.... pozdrawiamy Jadąc od strony Kozierowa czy od Owczar? Jak wiadomo to znawcom i badaczom Naramy, pod Remizę można podjechać z trzech stron, z czego dwie drogi prowadzą pod górę. Witam Piękny domek - coś podobnego mam zamiar sama zbudować - czy mozna znać twoje dotychczas poniesione koszty ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek i Jola 02.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 jadac od kozierowa ale tam jest dopiero pusty teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 jacek i jola - No to rzeczywiście będziemy sąsiadami prawie o miedzę. Życzę powodzenie. rencia - co do kosztów to trudno by mi je było podać. Nie jest to najtańsza budowla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 zbyszekP: podejrzewam - ale chociaż rząd wiekości -200tpln-300tpln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jakby to rzec. Ciut więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jakby to rzec. Ciut więcej. AHA - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 A Ty jaki projekt wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Zobacz sobie: http://www.hgatelier.com.pl - HG-W3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Męczy mnie tylko jedna rzecz - technologia - murowany czy drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 02.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 gm.Skała ma uchwalony plan który ma wejść w życie na początku kwietnia o WZ więc nie ma się co starać MUSZĘ CZEKAĆ na plan poradźcie jak spisać z właścicielem przedwstępną umowę. Nadmienię że działkę sprawdziłam w tym planie jest na terenie budowlanym choć w papierach (wypis z rej. gruntów jest rolna). Dzięki za wszelkie porady[/code] witaj rencia chwilę mnie nie było więc nie napisałem Ci od razu. Ja włąśnie jestem po umowie przedwstępnej dotyczącej działki która również jest w planie w trakcie uprawomocniania się (został już opublikowany w dzienniku urzędowym). Więc też czekam, bo ja akurat działke kupuję na kredyt a muszę mieć potwierdzenie że jest to działka budowlana. Ja w swojej umowie napisałem że podpisanie umowy przyrzeczonej nastąpi 30 dni (to akurat ze względu na załatwienie kredytu) od daty uzyskania z gminy Zaświadczenia o przeznaczeniu terenu, a to zaświadczenie jest potwierdzeniem że działka jest budowlana. Przy umowie przedswtępnej wpłaciłem symboliczny zadatek (kilka tysi). Piszesz że "twój" plan wchodzi w życie na początku kwietnia więc na początku marca zostanie opublikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 _ali_rozumiem że przed podpisaniem umowy przedwstępnej wziąłeś z gminy wypis i wyrys z projektu planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 muszę się zbierać kończę pracę i w chałupe.....do juterka dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 02.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 _ali_ rozumiem że przed podpisaniem umowy przedwstępnej wziąłeś z gminy wypis i wyrys z projektu planu? z gminy nic nie wziąłem. pooglądałem tylko sobie. Przed podpisaniem umowy byłem już w posiadaniu własciwego dziennika urzędowego z tym planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Zobacz sobie: http://www.hgatelier.com.pl - HG-W3 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 03.02.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dzięki ZbyszekP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 03.02.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 _ali_ rozumiem że przed podpisaniem umowy przedwstępnej wziąłeś z gminy wypis i wyrys z projektu planu? z gminy nic nie wziąłem. pooglądałem tylko sobie. Przed podpisaniem umowy byłem już w posiadaniu własciwego dziennika urzędowego z tym planem. No to ja muszę wziąć wypis i wyrys w takim razie bo umowę mam spisać do końca lutego - a w dzienniku ten plan opublikują pewnie tak jak mówisz gdzieś na początku marca - może w połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ... ależ u "wasz" nowinki techniczne za sprawą mini.... wchodzą w życie. Pogratulować innowcyjności J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts