szukam 20.09.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Witam wszystkich, ale pierwsze słowa kieruję do Biky.Biky, stokrotne dzięki za odezwanie się.Jestem zmuszona tutaj podziękować Ci, ponieważ e-mailwysłany do Ciebie wrócił z powrotem. Szkoda.Raz jeszcze dziekuję, Biky. Andrzejp.,jestem ciekawa polecanej przez Ciebie ekipy.Jeżeli możesz, napisz proszę na adres: [email protected] Wszystkich serdecznie pozdrawiam.Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.09.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Mój szanowny małżonek odwiedził Targi i stwierdził..... schodzą na psy. Ale może nie było tylko tego, co on szukał?! Ja zamiast targów odwiedzę swoją budowę. Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 22.09.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2002 Zgadzam się w zupełności z Majką.Byłam na wystawie na wiosnę i się rozczarowałam.Zielona-na jakim jesteś etapie w budowaniu?Monika [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Monika150 dnia 2002-09-22 16:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.09.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Hej!Co do targów to macie absolutną rację. BRYNDZA! Jedyny plus to: KRAKOWSKI CENNIK MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, który jest naprawdę nieoceniony we wstępnym porównywaniu ofert różnych firm. Monika – wciąż kryję dach, niedawno skończyli więźbę, ofasowania, foliowanie, okna dachowe, a teraz zaczęli układać dachówkę i też im idzie jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_g 23.09.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2002 Biky - dzięki za namiary. Miałem problemy z kontem, więc dopiero teraz się odzywam.pozdrawiam Budujących w Krakowie i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.09.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Co do targów na Chemobudowie - nie tylko one schodza na psy. Katowicki TARGBUD również. Wyjaśnienie jest proste: zamiast wydawać forsę na wystawy firmy szukają innych dróg dojścia do klienta. Niestety - powszechny brak pieniądza na rynku dotyka nie tylko nas budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.09.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 Czy ktoś kupował może bramę garażową w MIGAS-DOOR Niepołomice. Właśnie tam zamówiliśmy, dość tanio, tylko jakości nie umiem porównać.Macie doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.10.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Mamy 2 bramy od nich. Narazie sprawują sie dobrze, otwieramy je "siłą własnych rąk", bo na sterowanie brakuje kasy. Są uzywane często od 2 lat. Pozdrawiam Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.10.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No u nas też bez pilota.Kupowaliście z ociepleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.10.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 W ramach oszczędności oczywiście bez ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 03.10.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Hej!Wreszcie skończyli u nas dach.Trwało to baaaaaardzo długo i w związku z tym nie będziemy robić ani tynków ani wylewek w tym roku.Trudno.Chcemy jeszcze położyć w tym roku instalacje i na tym będzie chyba koniec,bo zima za pasem.A Wam jak idzie?PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.10.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Wczoraj skończyłem docieplać poddasze. Jeszcze tylko resztka folii do zamocowania i zaczynamy układać regipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Już niedaleko. Mam nadzieję, jeszcze w tym roku się wprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.10.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Monika - ten sam etap co ty. Tynki, wylewki przechodzą na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.10.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Kto wie gdzie w Krakowie są najtańsze płyty G-K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.10.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Gdzie tanio kupić dobrą drewnianą podbitkę dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.10.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Hej!Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_g 09.10.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 jestem, ale nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.10.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Hej MirekA na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_g 09.10.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 etap- rozmowy z potencjalnymi wykonawcami stanu 0 przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts