Majka 06.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 takie linki znalazłam:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=955030&highlight=interdom#955030http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=546691&highlight=interdom#546691 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Słoneczko, najlepiej to chyba jak porozmawiasz z właścicielami juz zbudowanych domów. Jakoś sprytnie do nich dotrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nie lubie góralszczyzny Najlepiej by było gdybyć spojechała na budowę aktualnie realizowaną i porozmawiała z dwoma Inwestorami na temat tej firmy. Ja nie wierze w idylle budowania z jakąkolwiek firmą. Jeśli bedziesz miała przygotowane fundamenty to postawienie tego typu budynku o konstrukcji drewnianej jest możliwe w podanym okresie czasu. Przy czym na tych zdjeciach sa tez fragmenty ktore bynajmniej nie świadczą o perfekcjoniźmie pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja lubię góralszczyznę I nie miałam większych stresów przy budowaniu, spowodowanych ekipą... Dzieńdoberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 06.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 dzięki pitbull zwasze można na Ciebie liczyć gdzie przetestowałeś fach pana Stryszowskiego - jeżeli u siebie to biorę w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czekaj, czekaj Aga ... u Ciebie teraz będzie etap osiadania i zastanawiania sie czemu akrat tutaj pęka (odpukać). net@ - niestety nie zawsze. Ja nie mam schodow drewnianch, natomiast takowe tak byly i sobie poogladalem. Ale nie twierdz , ze to byl ideal, ale w porownaniu do innych ktore widzialem wczesniej byly o niebo lepsze. Generalnie technicznie wygladaly na odrobione, zabiegowe z ladym maskowaniem podstopnic. Najwiekszy problem (i to chyba u wiekszosci) to dobor materialu na stopnie. Potrafia czasami w najbardziej widocznym miejscu wstawic sek lub deske sina - bo zal im wysegregowac material i probuja udowodnic ze w kazdym innym przypadku to im sie nie oplaca lub cena powinna byc znacznie wyzsza , bo maja duzo odpadu. Mnie robil 2 rzeczy, z jednej bylem zadowolony bardziej z drugiej mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Słoneczko, najlepiej to chyba jak porozmawiasz z właścicielami juz zbudowanych domów. Jakoś sprytnie do nich dotrzej No właśnie próbuję Ale czekam też na odpowiedź z Interdomu. Prosiłam ich o rzuty tego domu ze zdjęć. Fakt, że dodzwonić się do nich nie można... A może znacie jakąś solidną firmę z Krakowa lub okolic, która buduje kanadyjczyki? Majka, dzięki za linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja Ci dam Pit pękanie...lepiej pluj, przez lewe ramię...bo jak coś pęknie to teraz będzie Twoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam wszystkich! Mi też się podoba góralszczyzna i w sobotę jadę przegadać temat budowy mojego domku z wykonawcą od bali drewnianych i jeszcze jednego mam w zanadrzu, narazie tylko na mailu ale zoba czymy co z tego wyniknie.Całkiem możliwe że mój domek będzie drewniany. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.02.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Pomóżcie, bom w kropce. a i ceny chyba też. No i budowa takiego domu trwa... 3 miesiące. Czy to wszystko jest możliwe? Wszystko jest możliwe na stronach internetowych Jeśli chodzi o ceny to reklamują normalne - rozmawiałam już z jedną firmą która określała cenę za m2 ale jak oglądnęli na str internetowej projekt mojej chałupki to podali cenę X2-co mnie głęboko zdziwiło.... A budowa w 3 michy - też normalne tylko pytanie w jakim terminie? za misiąc czy w 2007r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Rencia, ta budowa w trzy miesiące, nie jest aż tak ważna, zwłaszcza, że będziemy na miejscu przy budowie nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 07.02.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 pitbull - no właśnie o to chodzi... mam nadzieję 1) że znajdę siedziebę (może masz do nich jakiś namiar telefoniczny) 2) że termin nie będzie jesienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 1. telefon 1227846462. do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Rencia, ta budowa w trzy miesiące, nie jest aż tak ważna, zwłaszcza, że będziemy na miejscu przy budowie nowego Słoneczko jak będziecie już coś więcej wiedzieć to daj znać. Sama jestem ciekawa co wam zaproponują. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Czekam, Renciu Wysłałam zapytania do Interdomu, HAASa i Wolfa. A my?... Być może kiedyś się spotkamy, bo dobry (i miły ) geodeta, będzie nam potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzięki wielkie- tym bardziej że będziemy prawie sąsiadami z za miedzy.Ja się będę budować w gm. Skała - Zielonki mam po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Kliknij w gwiazdeczkę, zobaczysz gdzie mieszkają inni. Może też dołączysz? Mapkę robi ZbyszekP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mapkę już widziałam a ZbyszekP jak przyjdźe czas to pewnie mnie dołączy-mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.02.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ZbyszekP wszystkich, którzy tego sobie zażyczą dołączy z wielką ochotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.02.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ZbyszekP To ja poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts