Majka 17.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Pól godziny temu przejeżdżałam obok niego. Taka smutna, biała górka A zawiadomiłaś jakieś służby weterynaryjne? zcedowałam to na innych Zamną jechał radiowóz, niech oni się tym zajmą. No i podobno zajęcli, bo jak jechała 15 minut później tramwajem praktykantka, to stali i czekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Majka, kiedy finish z kominkiem?? chyba poniedziałek będzie to najpiekniejszy kominek w całej okolicy Nie miałem przez moment najmniejszych wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Majka, kiedy finish z kominkiem?? chyba poniedziałek będzie to najpiekniejszy kominek w całej okolicy Nie miałem przez moment najmniejszych wątpliwości już wiem, za co Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.02.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 17.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 No to pomalutku weekandzik się zbliża.Tylko nie balujcie zbyt mocno co by główka nie bolała. HEJA do poniedziałku (a może wcześniej?) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ja chyba będę odgruzowywać salon, z balangi nici. miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kura i Kogut 18.02.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witamy Szanowne Grono.Jesteśmy na etapie kupna działki (umowa na początku marca) i załatwiania wszelkich papierów. Teraz szukamy tego jedynego projektu, ktróry powie nam "bierz mnie", ale po przewaleniu setek stron internetowych i katalogów chyba zdecydujemy się na projekt indywidualny. Czy zna ktoś architekta który specjalizuje się w budownictwie jednorodzinnym? Za wszelkie informacje z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witajcie My mamy ten sam problem i jakże Was rozumiem Na razie, po przeglądnięciu tysięcy projektów, zastanawiamy się nad wizytą u architekta tu: http://projektygotowe.pl/ , albo tu: http://www.hgatelier.com.pl/ , albo zaryzykujemy tu: http://www.interdom.pl/pl/?nzw=start Preferujecie jakiś specjalny styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kura i Kogut 18.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Interesuje nas domek parterowy, 110-130m powierzchni, w prostej bryle, ale to nie wszystko. Nasza sypialnia musi mieć swoją własną łazienkę, koło kuchni musi być spiżarnia, no i strop drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kura i Kogut 18.02.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A Wy już macie sprecyzowane wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 18.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam grupę krakowską. Jestem nowy na tym forum. Trochę za pózno na nim zawitałem, bo już kończę budowę domu. Ale chetnie służę radą, a zarazem liczę na pomoc innych. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geco 19.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam Właśnie zaczynam a właściwie planuje rozpoczęcie budowy (umowa rezerwacyjna na działkę) i wybrany projekt http://www.projekty.murator.pl/projekt_rzuty?IdProjektu=332&IdKolekcji=&action=showRzuty Budowę planuje w Modlniczce i nie bardzo znam realia budowy w okolicach Krakowa. Wybudowałem już wprawdzie jeden dom ale w innym rejonie Polski. Niestety a może stety sytuacja życiowa zmusiła nas do przeniesienia się do Krakowa.Jednak mieszkanie w blokowisku nie jest dla nas stąd też decyzja o budowie. Jednak dysponujemy małą ilością czasu, którego przybudowie metodą gospodarczą (wiem to na pewno, bo przeżyłem na własnej skórze) potrzeba masę. Stad tez moje pytanie: Potrzebuję albo ekipy, która pociągnie budowę do jak najdalej wykończonego stanu albo dobrego kierownika budowy, który (oczywiście za opłatą) będzie organizował ekipy i materiały dla nich. Może znacie (i możecie polecić) takie ekipy??? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.02.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witajcie , Majeczko jak tam po odgruzowaniu, w całej swojej okazałości?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 20.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy może któryś z szanownych Krakusów ma namiary na sensowną ekipę do wykonania ogrodzenia-podmurówka klinkier + szczebelki drewniane, działka niewielka- 4 ary. Please- to juz zakończenie budowy a temat ogrodzenia wlecze się bez końca. Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witajcie , Majeczko jak tam po odgruzowaniu, w całej swojej okazałości?!! jeszcze sie odgruzowuje. W całej okazałości chyba zobaczę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Czy może któryś z szanownych Krakusów ma namiary na sensowną ekipę do wykonania ogrodzenia-podmurówka klinkier + szczebelki drewniane, działka niewielka- 4 ary. Please- to juz zakończenie budowy a temat ogrodzenia wlecze się bez końca. Iskra Ja też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witajcie, Majeczku a my kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Majka dawaj, nie czai sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.02.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nic, tylko poległa Majeczka pod gruzami Może uczcimy ją megabajtem ciszy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Kominek jest 9 cud świata. Nawet zdjęcia zrobiłam. Ale muszę je zrzucic z aparatu i wsadzić do albumu. Nie mam kiedy Jest szansa, że Forest sam umieści jego zdjęcie w "kominkach naszych". W każdym razie zapraszam na wizje lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts