Aida77 26.02.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 A ja myślalam że tu tempo takie, że się nadgonic nie da;) A tu cisza;) To może się "Wgryze i dam rade za Wami nadążyć Pizdrowionika:) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.02.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 W sobotę i niedzielę nic się nie dzieje. Ludziska głównie w pracy na internet czas przeznaczają. Od jutra rana się zacznie dyskusjo o tym i owym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witajcie nowi i starzy z GK Mamy powrót zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Przywiozłam rodzinkę z gór i wydało mi się, że tutaj pełna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Jakoś tak albumowo-rodzinnie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 proszę bardzo http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/1389_200.ts1140558297000.jpg Majka, ale ładnie to wyszło! Cudo! Bardzo mi sę podoba i strasznie pasuje do pokoiku! Zgadzam sie p0ieeekny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Jakoś tak albumowo-rodzinnie się zrobiło Ojej..mogę wywalić ten podpis, jeśli Wam przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witajcie, Aida77- To dobry pomysł, aby ten podpis/zdjęcie usunąć. Zdjęcie, owszem, jest urocze, ale nieco denerwujące, gdy pojawi się w tylu kopiach. Może po prostu umieść je wewnątrz postu i objaśnij kogo przedstawia. Czy to Ty w okresie dziecięcym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 To moja córeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Nie zrozum mnie źle. Dziewczynka śliczna! Za ładna, by pokazywać ją w internecie. Ja bym nie miała odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Nie zroum mnie źle. Dziewczynka śliczna! Za ładna, by pokazywać ją w internecie. Ja bym nie miała odwagi. No tak...jeszcze mnie zlinczują wszyscy zazdrosnicy, że ich taka nie jest Faktycznie, to może byc denerwujące Odważna jestem tak prowokowac ... Ona i tak ma swoją strone i tam całą mase zdjęć, więc ten jeden podpis mogę sobie podarować Chyba dlatego ją wstawiłam...że nie mam jeszcze domku do pokazywania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zazdrośnik owszem jestem, ale Cię nie zlinczuję. A propos domu to mogę się pochwalić, że mój dom został przyjęty do eksploatacji i w piątek został mi przyznany ostateczny numer budynku. To chyba powinno oznaczać, że budowa jest zakończona i oficjalnie mogę tam już zamieszkać. W rzeczywistości jednak jest jeszcze parę drobnych rzeczy do zrobienia. A więc wciąż należę do kategorii budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.02.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zbyszek, gratulacje Budujacym to chyba jest sie przez całe życie ( z domem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Niestety chyba tak to będzie. Już obecna zima narobiła nam trochę szkód, które trzeba naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Nie zroum mnie źle. Dziewczynka śliczna! Za ładna, by pokazywać ją w internecie. Ja bym nie miała odwagi. No tak...jeszcze mnie zlinczują wszyscy zazdrosnicy, że ich taka nie jest Faktycznie, to może byc denerwujące Odważna jestem tak prowokowac ... Ona i tak ma swoją strone i tam całą mase zdjęć, więc ten jeden podpis mogę sobie podarować Chyba dlatego ją wstawiłam...że nie mam jeszcze domku do pokazywania;) Chyba nie zrozumiałaś jakie niebezpieczeństwo miałam na myśli. Reklamowanie ładnych dzieci nie jest dobrym pomysłem, chyba że masz w tym jakiś cel. To w końcu Twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Chyba nie zrozumiałaś jakie niebezpieczeństwo miałam na myśli. Reklamowanie ładnych dzieci nie jest dobrym pomysłem, chyba że masz w tym jakiś cel. To w końcu Twoja sprawa. Wiem co miałaś na mysli, ale sobie zażartowałam z tą inna prowakacją i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Jałć! Czyżby rozpoczynała się dyskusja z gatunku: "Co poeta miał na myśli? Na polu, w każdym razie, piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zbyszek...hehe masz rację Zresztą ja to ścisłowiec wiec nie jestem dobra w te klocki, Słoneczko napewno by lepiej wypadło na tym U nas tez pieknie, ale mała chora więc nici z wyjścia a ja pracuje, tylko mnie kurcze ciągle coś odrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Na jakim polu? U mnie widać tylko ulicę, pola nie Zbyszek - gratulacje. No i przeprowadzaj się, nie bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Z czasem coraz mniej Majka, czyźbys miała "dwór" przed biurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts