Majka 27.02.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Na dworze to ja mieszkam a za oknem wtedy mam pole......... orne A z okna biura to tylko widzę ulicę i kamienicę naprzeciwko Pola nie ma za cholerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Na jakim polu? U mnie widać tylko ulicę, pola nie Jak to na jakim? Na normalnym. Aż wstałem od komputera i spojrzałem za okno. Pole jak było tak jest. Słoneczko świeci. Tylko ptaszki jeszcze nie ćwierkają. Co do przeprowadzania to wciąż podchodzimy do tego "z pewną nieśmiałością". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 u mnie 17 marca minie pół roku. Jak ten czas leci, a ile do zrobienia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Rozumiem, ze teraz masz w planie robienie kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 no własnie, Piotrek, co z Twoim wykończeniem kominka? A umnie latem bedzie robiony taras , no i może cokół z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 wow własnie oglądnełam mapke grupy...ale macie fajne domki A jeden to prawie pałac !! Ale coś kurcze w moich przyszłych okolicach malutko ludzi... Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam,, Zbyszku, Majka, czekam na propozycje Foresta (po wizji lokalnej) a realizacja i tak po sezonie grzewczym. Planuje w tym roku ogrodzenie może połowe, od Kobierzyńskiej lub całość i zagospodarowanie ogrodu zobaczymy. Majeczko cokół tez w planach ale z tynku mozaikowego, chociaż, ostatnio widzieliśmy tanie płytki gresowe (młotkowane) a'la piaskowiec . Obawiam się ,ze styropian może ich nie wytrzymać, moze beda (jesli jeszcze beda w Maxie) na podmurówkę ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 witanko serdeczne...wieki całe mnie tu nie było... moje plany na ten sezon...hm może wewnętrzna oblicówka...przymierzymy się do tego...teraz się męczę nad witrażem, ale to męka przejściowa... Majka a kominka jak nie było tak nie ma....jak tam żołądek? załatwione co miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 kominek będzie, wszystko wolno nabiera mocy prawnej Jeszcze nie załatwione. Dlaczego ja jestem dobrze wychowana? sklęłabym babsko i byloby po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 a nie może szybciej nabierać tej mocy?Majka na spotkaniu warszawskim będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam jeszcze z zachdnich rubieży Małopolski, ale jutro już z terenów budowy Internet na budowie podłączony, tylko nijak nie mogłem uruchomić w "linuxie" Teraz już działa, dojadę to sprawdzę namacalnie Po zainstalowaniu darmowego pakietu z podanego niżej linku, można podziwiać okolice Krakowa i nie tylko. http://earth.google.com/index.html Ci co się nudzą w pracy, lub w domu niech szukają swoich domów. Mój to: 49(stopni)56'05"N 19(stopni)57'51"E Może i kominek Majki da się z każdej strony pooglądać? sorry, nie znalazłem znaczka - stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Leszek wieki całe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Leszek wieki całe.... DOKŁADNIE całe......!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ja tylko dzisiaj na chwilkę, przyjechałem wypełnić i oddać PIT-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 A własnie skończyłem zwrot Vatu, i czeka ,mnie tylko ksero wszystkich faktur (ok 180) Czy ktoś nie kupował deski barlinieckiejprzez ostatnie kilka lat, moze zernąć czy ma na fakturze nr PKWI lub jesli przed 1 maja 2004 to z jakim Vatem. Bo jeszcze ponad 3 tys, bym wcisnął US. poszukajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosienka 28.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Budujemy manuelę pod Krakowem w Skawinie, nasze mury są już wyciągniete do góry. Jesli ktoś zaczynać będzie budowę , polecamy podniesienie poddasza o dwa pustaki, które zwiększy funkcjonalność wszystkich pomieszczeń i wygodę mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Budujemy manuelę pod Krakowem w Skawinie, nasze mury są już wyciągniete do góry. Jesli ktoś zaczynać będzie budowę , polecamy podniesienie poddasza o dwa pustaki, które zwiększy funkcjonalność wszystkich pomieszczeń i wygodę mieszkańców. tak tez zrobilismy z naszymi Zawilcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 28.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 budujemy manuelę pod krakowem w skawinie, nasze mury są już wyciągniete do góry. Jesli ktoś zaczynać będzie budowę , polecamy podniesienie poddasza o dwa pustaki, które zwiększy funkcjonalność wszystkich pomieszczeń i wygodę mieszkańców. tak tez zrobilismy z naszymi zawilcami no tak ale co z proporcjami budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 28.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Budujemy manuelę pod Krakowem w Skawinie, nasze mury są już wyciągniete do góry. Jesli ktoś zaczynać będzie budowę , polecamy podniesienie poddasza o dwa pustaki, które zwiększy funkcjonalność wszystkich pomieszczeń i wygodę mieszkańców. tak tez zrobilismy z naszymi Zawilcami NO TAK ALE CO Z PROPORCJAMI BUDYNKU Ja też podniosłem ściankę kolankową o prawie 40 cm. i aby zachować proporcję budynku przedłużyłem krokwie o tyle samo. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Uwazajcie lepiej z podnoszeniem scianek bo mozecie miec problem z odbiorem budynku. To jest odstepstwo od zatwierdzonego projektu a czasami nawet przekroczenie max. dopuszczalnej wysokości kalenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts