Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zbyszek, a ta specjalna sypialnia jest czyja? 8)

Zgodnie ze stereotypem to powinienem powiedzieć, że dla wizytującej teściowej. Jednak moją tęściową bardzo lubię. Po prostu w pewnym okresie zaczęliśmy głupio oszczędzać.

To nie za wiele będzie się działo.

mówimy oczywiście o warunkach pogodowych.... :wink: :lol:

Rozsądek mi podpowiada, aby tego tematu nie rozwijać, choć niewątpliwie niektórzy z naszych rodaków wnieśli znaczący wkład w analizę tego aspektu ludzkich zachowań. Żeby nie wspomnieć o Bronisławie Malinowskim i jego wiekopomnym dziele "Życie seksualne dzikich". Proszę tylko nie doszukiwać się żadnych podtekstów. :p

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Zbyszek, martwisz mnie :roll: Ale może jak zamieszkacie, to buchnie zdwojona siłą 8)

Niekiedy sam się tym zamartwiam. Szczególnie tak przed wschodem słońca. Ale niezbadane są wyroki nieba. Jak pisał Hłasko taka odmiana "może się zdarzyć za niepojętą wolą Allacha, który gwałtowne namiętności i moce wyzwolić może nawet w ciele rzezańca strzegącęgo hurysy." Jak dalej pisał tenże autor: "W chwilach takich nieborak potrafi się nawet obwiesić".

Zbyszek, martwisz mnie :roll: Ale może jak zamieszkacie, to buchnie zdwojona siłą 8)

Niekiedy sam się tym zamartwiam. Szczególnie tak przed wschodem słońca. Ale niezbadane są wyroki nieba. Jak pisał Hłasko taka odmiana "może się zdarzyć za niepojętą wolą Allacha, który gwałtowne namiętności i moce wyzwolić może nawet w ciele rzezańca strzegącęgo hurysy." Jak dalej pisał tenże autor: "W chwilach takich nieborak potrafi się nawet obwiesić".

Zbyszek ja tam się nie znam, ale może lepiej się nie obwieszaj....