Piotrek1 03.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pcv m&s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Urzędowski. Aida77 - nie obruszaj się na tych, co wytykają Ci końcówki. Moim zdaniem twoje wiadomości czyta się uroczo, ale niekiedy wymaga to pewnego czasu, aby je do końca zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Oknoplus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czyli z sondy mi wynika, że każdy kupował gdzie indziej To teraz już zupełnie nie wiem co wybrać. Nie dość, że jest tylu producentów, to jeszcze każdy ma po kilka możliwych profili. Klęska urodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tak to już niestety jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.03.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 jak ja wybierałem 2 lata temu też tak było. zależy od kasy jąką masz, co chcesz, jakie wymiary, kolory itp. jak wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Właśnie przyszło mi do głowy, że fakt, iż każdy z nas ma okna innej firmy i że wszyscy jesteśmy z nich zadowoleni, po prostu oznacza, że każda z tych firm robi dobre okna. To jest bardzo pozytywna obserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ged serio? Miałam wyskoczyc tam po pracy w sobotę A w Białce jest gdzie sie rozpędzić? Ged, które łąki w Białce są najlepsze? Serio. Sprawdzić można, masz blisko, ale przygotuj się, że nawet nart nie założysz. Moim zdaniem górka nie nadaje się nawet dla początkujących. Pierwsze 100m jest ok, ale potem do końca jest trawers. Każdy skręt w prawo to utrata wysokości, dwa takie skręty i jesteś w dolince ... robi się płasko i trzeba maszerować co dla bezkijkowców jest tragiczne. Kotelnica W Białce to górka rodzinna. Robimy bazę w knajpie na Bani. Jadąc od Krakowa z głównej drogi skręca się przed kościołem w prawo i jedzie cały czas prosto. Jeśli nigdzie nie skręcisz wyjedziesz na parking przy knajpie. Ochroniarze sprawnie ustawiają samochody. Z okien knajpy mamy widok na wszystkie łączki. Z lewej jest Pysio dla Ewy (3 latka), ogrodzony z różnymi śniegowymi zabawkami, wyciąg taśmowy dziecięcy, opony, igloo. Dalej ośla łączka (bez nazwy). Środkowa górka to Bania dla Rafała (7 lat) powiedzmy ciemno-niebieska, chyba 700 m (talerzyk) Z prawej Kotelnica dla Kasi (...lat) 1200m oceniam na jasno-niebieską, a w środkowej części jasnozieloną. Wyciągi dwa: kanapa 6os. (4,5-5 min. jazdy) i 4 os. (10-14min.) Jest szeroko idealnie do carvingu. Na szczycie te kanapki się prawie łączą i na dodatek pojawiają się następne wyciągi trasy czerwonej (w środkowej części) bo początek i koniec to niebiesko. Czerwona często zmuldzona, ale po lewej stronie przy orczyku przygotowana do jazdy na kreskę. Czasami mierzą prędkość. Można wyciągnąć ponad 100. Polecam wyjazd rodzinny, każdy znajdzie tam coś dla siebie. Jedzonko na Bani jest słabe. Trochę leprze przy starym krzesełku. Czasem na obiad jedziemy na koniec Białki w kierunku Bukowiny na łączkę o nazwie Kaniówka. W knajpie U Dziubasów jest jak w domu. Często gra góralska kapela. Górka przy knajpie reklamowana jako niebieska, ale fragment środkowy dość ciekawy. Obok ośla łączka Na: http://www.bialkatatrzanska.pl ceny i inne info. Opłaca się kupować czasówkę. http://www.murbeton.h.win.pl/murator/bania.jpg Z lewej u góry ośla łączka, za młądym mężczyzną bawialnia dla maluchów, w głąbi pośrodku Bania, z prawej Końcówka Kotelnicy. http://www.murbeton.h.win.pl/murator/kotelnica.jpg Kotelnica widoczek z góry. Z lewej niewidoczne krzesełko, talerzyk i orczyk czerwonej trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ty to umiesz zachęcać. Teraz musze popracować nad reszta rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ważne! stoki są oświetlone, doskonale jeździ się w nocy (do 22). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 03.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam Grupę Krakowską! Postanowiłam się przedstawić (za namową Agacki jakieś czas temu ). Mieszkamy w Myślenicach, a nasz domek budujemy w Osieczanach. Obecnie jesteśmy na etapie instalacji. Od grudnia intensywnie zgłębiam Forum Muratora - mam dużo czasu ................... z powodu skomplikowanego złamania nogi . Wasz dzisiejszy temat (narty) czytam z łezką w oku Mój faworyt na wypady narciarskie - Małe Ciche!! Hmmmm ja na jakiś czas muszę o nartach zapomnieć Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów. PS. a okna mamy ze Skrzydlnej firma Wójcik i Górski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cześć ! Mam nadzieje że ta noga to nie narty ... Małe Ciche jest fajne, ale dolny odcinek jest troszkę "meczący". Lubimy tę małą knajpkę z tarasem przy górnej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kate, to przerwa tylko jedno-sezonowa mam nadzieję W małym Cichym też nie bylismy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 03.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety złamanie nastapiło na prostej drodze tzn. mokrej płytce .... - UWAżAJCIE PROSZę! Dla mnie skończyło się operacją i prawdopodobnie 4,5 miesięcznym wyłączeniem z życia Już upłynęło 2,5 ..... co do nart nie wiem kiedy będę mogła, może nie w nastepnym sezonie, ale w kolejnym kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 03.03.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a Małe Ciche jest naprawde urocze, może w niedzielę mąż poszusuje a ja posiedzę w gospodzie? nie wiem tylko czy zgodzi się mnie tam dotransportować? wchodzą w grę: sanki, albo na barana bo o kulach jakoś tego nie wiedzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 03.03.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 nowe wieści z wyciągu z myślenic już ratrakują ale to i tak nic nie zmienia bo podobno nie mają jeszcze zgody na otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 W sprawie okien to my przetestujemy Oknosystem i mam nadzieje, że jest tak jak mówi Zbyszek - wszystkie są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 03.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 my mamy okna z pamoplastu nie mogę wiele o nich powiedzieć wypróbowałem wcześniej 3 komorowe i były ok - zobaczymy jak sprawdzą się pięciokomorówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts