ged 20.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Uparłeś się na tą Białkę My chcemy sprawdzić rózne mozliwości Jakiś taki sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 20.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Też dawno temu rehabilitowałem się, ale w sanatorium, to była bardzo miła rehabilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Witam zrehabilitowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 co tak bębnisz witajcie malopolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 21.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 o kulach jeszcze ale witam wiosennie tylko gdzie ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 wiosna idzie Jak noga? strasznie mizerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Bębnię, cobyście mnie słyszeli i coby zimę przegonić, bo już mnie chce trafić od tej bezczynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 a witam...w dniu dzisiejszym pewnie topi się Marzannę??lecę nad rzekę... i to już....jeszcze po drodzę muszę tylko spotkać "Marzannę" a zresztą kto by o imię pytał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znam jedną taką, którą koniecznie trzeba utopić Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znam jedną taką, którą koniecznie trzeba utopić Namiary na priv czyli.... przyjemne z pożytecznym , chciałem powiedzieć. tylko gdzie ta przyjemność?? ale czego nie robi sie dla współplemieńców?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 oho. To ja może z biura nie będe wychodzić, jeszcze mnie kto utopi Albo co gorsze najpierw spali, a potem utopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Niektorym bedzie przyjemnie, innym może jakby trochę...........mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 21.03.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Majka.... hehe nie bój się.... nie jestes w kręgu zainteresowań tego typu tradycji.....ale... nigdy nie mów nigdy... pomyłki rzecz ludzka.... błądzić również...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 21.03.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 wiosna idzie Jak noga? strasznie mizerna? no cóż nie wygląda rewelacyjnie po 3 miesięcznym więzieniu gipsowym - różni sie znacznie od drugiej tzn. jest połowę szczuplejsza zastanawiałyśmy się z przyjaciółką nad taką kuracją odchudzającą - dać się wygipsować hi hi a tak naprawdę noga się wyleczy (i hope ) ale ja mam inny problem - chciałabym poznać Wasze opinie: wzięliśmy z mężem kredyt na częściowe wykończenie domu, myśleliśmy, że na najbliższe kilka lat wystarczy nam sam parter, ale po pierwszych doświadczeniach z szukaniem fachowców, materiałów, porównywaniem cen, szukaniem inspiracji, zwiedzaniu sklepów, hurtowni (a to naprawdę sam początek tzn. istalacje) zaczynam mieć wątpliwości czy dobrze zrobiliśmy - czy nie powinniśmy powiększyć kredyt i wydłużyć okres spłaty i zrobić również te podstawowe rzeczy na górze, tzn schody, podłogi i łazienkę. Przeraża mnie perspektywa późniejszej "powtórki z rozrywki", brudzenia robotników chodzących po domu itp. itd. Poza tym to pozwoliłoby nam na lepsze rozwiązanie łazienek: nie musiałaby wciskać wszystkich sprzętów na dole. Nadmienię jeszcze że na dole mamy poza salonem tylko jeden pokój, a mamy zamiar w najbliższych 4-5 latach powiększyć naszą rodzinkę najlepiej o 2 bobasy. I potem z dziećmi, praca - "bawić" się od nowa? Jaka jest Wasza opinia? PS. staję w szeregu za lakkiem z trąbką i trąbie - ja chcę wiosnę!!!!! tylko jak ja utrzymam trąbkę mając w rękach dwie kule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 21.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wielkość kredytu zależy od możliwości jego spłaty. Ja też wziąłem kredyt, ale nie za duży, coby w przypadku radosnej twórczosci naszych polityków, nie został mi zlicytowany dom. O pracę nie muszę sie martwić, gdyż jestem na emeryturze, ale czy to pewne źródło pieniędzy?Ja bym nie ryzykował, a remont w późniejszym terminie nie musi być "dopustem Bożym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzieńdoberek... wiosny nie ma i z tego co słyszałam nie zamierza się u nas pokazać do połowy kwietnia...czarna rozpacz! kiedy ja trawke wysieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 21.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 O pracę nie muszę sie martwić, gdyż jestem na emeryturze, takiemu to dobrze a przede mną jeszcze 30 lat męczarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Aga, zrób ogrzewany trawniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Moze mura jak na Wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 21.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kredyty, pustaki, dachówki itd.itp Witam, ćwiczę w tej chwili banki i kredyty hipoteczne. Na razie najlepsze warunki po negocjacjach wstępnych (kredyt 20 lat): PLN INGBSK - 5,01% bez zadnych dodatkowych niespodzianek CHF FORTIS -2,64% tu nie jestem jeszcze na 100% pewny czy jakiejś miny nie ma Jeżeli ktoś z Was jest w temacie i zna lepsze oferty (tylko nie te z reklam, bo to jest mydlenie oczu), to podzielcie się proszę informacjami. Pustaki - zastanawiam sie nad wyborem pustaków z których chcę wybudować ściany nośne. Myślałem o zwykłym MAXie Leiera + styropian. Potem o Thermoporze Leiera, ale kilku znajomych budowlańców stwierdziło że jak się chcę pchać w tę technologię, to Leier jest słaby i trzeba iść w oryginał, czyli Porotherm Wienerbergera. No i teraz jestem cały głupi. Nie śpię na pieniądzach więc cena ma swoją wagę, z drugiej strony nie chciałbym już na początku budowy popełnić błędu. Macie jakąś opinię na ten temat ? Dachówka cermiczna - ile byliście w stanie ubić cenę w stosunku do ceny producenta, jeżeli to nie tajemnica ? (jestem na etapie 18%) A co do wiosny i lata, bo widzę że wszyscy już na nie czekają - długoterminowa prognoza - krótka wiosna po świętach Wielkanocnych. Potem od maja bardzo suche i upalne lato. Ciekawe skąd oni to wiedzą... pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts