Agacka1719499039 28.03.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Kate co za zufanie, choć wcale mnie nie znasz....można sie naciąć Dzieńdoberek zimowe śpioszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 28.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Gondola w Myślenicach?! gdzie! co! jak! Jest jeszcze śnieg? Jak dojechać? Mają stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam, Aga dostałem ofertę z N.Sącza za 20m3 kompostu ok.1200 zł z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Powariowali z tymi cenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 28.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Gondola w Myślenicach?! gdzie! co! jak! Jest jeszcze śnieg? Jak dojechać? Mają stronę www? gondola to za rok teraz są tylko krzesła czteroosobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witam w tak pięknym dniu.... mam prośbe... chcę zamówić 1 okno... nietypowe. plastikowe... i nie mam pojęcia. gdzie??... może z doświadczenia coś doradzicie>???? ja kupowałem w firmie Pagen, ale to było dwa lata temu, nie wiem jak to teraz wygląda, mają stronę internetową i tam znajdziesz najbliższego Tobie przedstawiciela. Witam, własnie powróciłem na budowę, byłem złożyć wniosek o zwrot VAT-u, teraz czekam na wezwanie ( a może nie) i pieniążki, a są bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 28.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witam w tak pięknym dniu.... mam prośbe... chcę zamówić 1 okno... nietypowe. plastikowe... i nie mam pojęcia. gdzie??... może z doświadczenia coś doradzicie>???? ja kupowałem w firmie Pagen, ale to było dwa lata temu, nie wiem jak to teraz wygląda, mają stronę internetową i tam znajdziesz najbliższego Tobie przedstawiciela. Witam, własnie powróciłem na budowę, byłem złożyć wniosek o zwrot VAT-u, teraz czekam na wezwanie ( a może nie) i pieniążki, a są bardzo potrzebne. dzięki za odzew... nie miałem do czynienia z plastikami, all okna mam drewnianie, ale od zachodniej strony wymyśliłem sobie plastikowe i jak będę zadowolony to całe poddasze, też w plastiku...hmmm. tylko jak to będzie wyglądało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 28.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 proponuję okna z okleiną drewnopodobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Właśnie takie mam w okleinie obustronnej i w barwionym plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 29.03.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witajcie może ten deszcz zmyje wszystkie brudy na Święta JackD, my mamy okna z M&S, też już miną w maju 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kb99 29.03.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszystkich, mam pytanko na temat frontów meblowych - czy w Krakowie lub okolicy zna ktoś jakieś miejsca gdzie można kupić/zamówić drewniane fronty do mebli kuchennych? Interesuje mnie najprostszy model (ramiak czy ekran), znam belmeb, ale może coś innego jeszcze dla porównania? PS: a górka w Myślenicach rzeczywiście super, w niedziele rano była fajna jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek 71 29.03.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszystkich z Grupy.Poszukuje sprawdzonego (a jakże) Kierownika budowy, może ktoś ma namiar na takowego, bardzo byłbym wdzięczny. Budowa będzie niedaleko Wieliczki. Pozdrawiam Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszystkich, mam pytanko na temat frontów meblowych - czy w Krakowie lub okolicy zna ktoś jakieś miejsca gdzie można kupić/zamówić drewniane fronty do mebli kuchennych? Można to zrobić np w firmie Drewit http://www.drewit.krakow.pl/ lub Belmeb http://www.belmeb.pl/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszystkich, mam pytanko na temat frontów meblowych - czy w Krakowie lub okolicy zna ktoś jakieś miejsca gdzie można kupić/zamówić drewniane fronty do mebli kuchennych? Można to zrobić np w firmie Drewit http://www.drewit.krakow.pl/ lub Belmeb http://www.belmeb.pl/. witam kupowałeś może fronty, w którymś z tych sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ..czy w Krakowie lub okolicy zna ktoś jakieś miejsca gdzie można kupić/zamówić drewniane fronty do mebli kuchennych? . Izdebnik i Kalwaria - wybór niesamowity. Krakowscy stolarze tam się właśnie zaopatrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 29.03.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Jeszcze wiosna na dobre nie zawitała, a tu już jesienna szaruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witam kupowałeś może fronty, w którymś z tych sklepów? Nie, ale ostatnio kupowałem trochę oklejanych płyt na półki w garderobach i widziałem w tych sklepach pełno frontów. Jaro ma racje, że największy wybór jest w okolicach Izdebnika i Kalwarii. Firma Belmeb ma właśnie centralę w Izdebniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro144 29.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Wszystkich, Mam standardowe pytanie o solidną ekipę na stan surowy lub całość. Budowa w gminie Iwanowice ok 18 km na północ od Krakowa. Wielkie dzięki za wszelkie namiary. Pozdrawiam. Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witaj Maro44Swojej ekipy niestety nie mogę Ci polecić. A w jakiej to części gminy Iwanowice się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kb99 30.03.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jaro ma racje, że największy wybór jest w okolicach Izdebnika i Kalwarii. Firma Belmeb ma właśnie centralę w Izdebniku. W Belmebie w Izdebniku byłem, wybór mają spory - ceny detaliczne raczej wysokie, chciałem jeszcze prównać inne oferty, może u jakiegoś producenta. W Belmebie jest problem jeszcze taki że mają fronty i płyty w dwóch różnych budynkach dość odległych i ciężko płyty na korpus do frontów dobierać . A Drewit nie prowadzi drewnianych frontów. Chyba faktycznie pojade do Kalwarii jeszcze... Ekonomiczne fronty drewniane jeszcze w Castoramie znalazłem - tylko troche 'cieniutkie'.... Dzięki za odzew i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts