Piotrek1 30.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć, a kiedys jak dorabialem szafki w kuchni ( do mebli robionych przez stolarza z Brodów k/Kalwarii) to tez dokupiłem debowe fronty w Castoramie i były identyczne. A ja znowu na odpoczynek weekendowy?! na Wschód, tylko troche dalej (Żytomierz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kb99 30.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a kiedys jak dorabialem szafki w kuchni ( do mebli robionych przez stolarza z Brodów k/Kalwarii) to tez dokupiłem debowe fronty w Castoramie i były identyczne. W castoramie rzeczywiście są różne fronty ,ale taki wzór jak szukam (popularna ostatnio prosta ramka) jest tam classena, połowe tańszy jak takie z belmebu , ale i znacznie cieńszy. 200 zł/m2 wobec 400 zł/m2. Więc mam zgryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 31.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 ale tutaj pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.03.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 31.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 tylko echo odpowiada... powiada...owiada...wiada... ada....aaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 pewnie dlatego, że dziś piątek,i wszyscy już powybiegali...w końcu słońce za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maro144 31.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witaj Maro44 Swojej ekipy niestety nie mogę Ci polecić. A w jakiej to części gminy Iwanowice się budujesz? Witaj, Buduję w Krasieńcu, to południowa część gminy Iwanowice. Ekipy pilnie poszukuję, ale godnej polecenia. Pozdrowienia Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Co się dzieje? Ja też buduję, ale od czasu do czasu, a szczególnie po fajerancie lubię tu zaglądnąć, a tu cicho, jak makiem zasiał I co ja sam na budowie mam robić wieczorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 03.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 WitajcieSzukam taniego i solidnego ogrodnika z traktorem lub konikiem (nie firma, bo zedrze ze mnie ostatnie spodnie) który mógłby zaorać, wybronować moje ugory i posiać trawkę. Macie może jakiegoś w zanadrzu? Pytałem u siebie na wsi ale pozajmowani. pozdrawiam PS Ogródek jest w Rząsce więc może ktoś z okolicznych wiosek: Balice, Szczyglice, Modlniczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoller 03.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć, Jestem tu nowy:) Właśnie odebrałem pozwolenie na budowę, domek ma stanąć w Kocmyrzowie Czy moglibyście polecić dobrą ekipę do budowy, był bym wdzięczny. [email protected] Z góry dziękuję! Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 03.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ja ciagle szukam ekipy do tynków cem-wap.... Może znacie kogoś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Szukam taniego i solidnego ogrodnika z traktorem lub konikiem (nie firma, bo zedrze ze mnie ostatnie spodnie) który mógłby zaorać, wybronować moje ugory i posiać trawkę. Macie może jakiegoś w zanadrzu? Pytałem u siebie na wsi ale pozajmowani. Popytaj raz jeszcze. Nie wiem ile tego ugoru trzeba zaorać, ale proponuję rowerek i objechanie okolicznych pól - akurat zaczynają się prace wiosenne. Choć Rząska to nie mój rejon, nie wierzę, żeby nie znalazłby się właściciel konika z jednoskibowym pługiem i lekką broną, który nie dałby się skusić na zaglądnięcie na Twoje ugory. To wyjdzie nataniej i najzdrowiej. Życzę sukcesów polowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ha udało mi się wczoraj wsiać troszkę trawnika, na mojej skarpie koło podjazdu..., woda z niej już spłynęła, i udało się grabkami ją troszkę wzruszyć, wybrać pobudowlane resztki, obrzucić nasionkami i oklepać łopatą...teraz na to wszystko mży deszczyk, więc odpada mi podlewanie... A nawóz dała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Majka , gdzie byłaś? Było otwarcie wyciągu w Myślenicach, wjazdy gondolą 4-ro osobową za friko! A ja nie miałam Twojej komóry żeby dać Ci cynk... byłam na nartach, oooo tu http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/1477_200.ts1144050225437.jpg witajcie krakusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witajcie grupo krakowska. W końcu po przeprowadzce mojej firmy podłaczyli mnie do świata więc w końcu mogę śledzić co się tu wyprawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witajcie, coś na u nas na GK przesilenia wiosennego nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No właśnie chyba jekieś jest bo nikogo nie widać , nie słychać...... poszli spać. A biorytm chyba dzisiaj nie korzystny, ciśnieni spada co chwilę za oknem się chmurzy i nie wiadomo czybędzie lało czy nie.... Dobra rada - kawa i czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Rencia , jak najbardziej + jeszcze koniaczek do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 04.04.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Nie każdy ma ten komfort, że może z pracy serfować, ja zaglądam tu wieczorem i też głucho, to może by jakieś spotkanie integracyjne Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ja to mam dzis komfort za oknem....bialusieńko... Dzieńdobrek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts