jamles 07.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 No dobra a gdzie cała reszta G.K bo jak na razie jest nas tylko trójeczka??? to moglibyście zaprosić sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 miejsce - czekamy na prpozycje nieobecnych... byle nie na Wawelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 No dobra a gdzie cała reszta G.K bo jak na razie jest nas tylko trójeczka??? to moglibyście zaprosić sąsiadów jamles, Ty wiesz, że zawsze jestes zaproszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 jamles, Ty wiesz, że zawsze jestes zaproszony tylko, że 13 i 14 to już wiem, że czuwam nad majatkiem Skarbu Państwa ale 20-ego to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.04.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Temat jest cały czas otwarty-może być 20 byle by spasowało jak najszerszemu gronu sznownych forumowiczów G.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 09.04.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Czy ktoś z was mógły wskazać gdzie można kupić tanio słupki i siatkę ogrodzeniową oraz podmurówkę - prefabrykat?Słupki moga być niemalowane. SIatka ocynkowana lub/i powleczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 09.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 witajcie po dłuższej nieobecności. W końcu udało się nam sfinalizować kupno działki staliśmy się właścicielami działki 12a w Bibicach-Czekaj Planujemy zacząć budowę za jakieś 2 lata jak się uda.Jeśli można proszę mnie dołączyć do mapki GK pozdrw,ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 _ali_ - umieszczę Cię na mapce GK w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 10.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 to ja też poproszę - Osieczany miłego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Zbysiu znów ma robotę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witajcie, dzisiaj jeszcze powtórka z niedzieli (pogody chyba) No i coś widzę brak propozycji miejsca na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Może z całej rzeszy forumowicz tylko my i Majka mają ochotę na grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mapka GK została uaktualniona. W sprawie grila wolę się nie wypowiadać bo już dwa razy nie udało mi się dotrzeć na spotkanie. Przy okazji. Nie wiecie, gdzie można by kupić około 25 thujek-szmaragd o wysokości ok. 70-100 cm? Jeździłem po różnych punktach w Krakowie, ale albo maja bardzo małe, albo maja zaledwie kilka. Najlepszy byłby namiar na szkółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 W sprawie Thujek Zbysiu to ostatnio oglądałam u szwagra ofertę Praktikera - z tego co pamiętam to mają kilka wysokości chyba 3 - począwszy od 0,7 m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ja wiem, gdzie mozna kupic takie tujki, ale zapomniala mi sie nazwa miejsca muszę na pamięć poczekać, czyli na Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 pamięć przyszła Prokocim, ul chyba Kosocicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 10.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mapka GK została uaktualniona. W sprawie grila wolę się nie wypowiadać bo już dwa razy nie udało mi się dotrzeć na spotkanie. Przy okazji. Nie wiecie, gdzie można by kupić około 25 thujek-szmaragd o wysokości ok. 70-100 cm? Jeździłem po różnych punktach w Krakowie, ale albo maja bardzo małe, albo maja zaledwie kilka. Najlepszy byłby namiar na szkółkę. ale nie o mój domek buuuuuu choć prosiłam ... czułam, że trudno do Was dołączyć ale aż tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ale nie o mój domek buuuuuu choć prosiłam ... czułam, że trudno do Was dołączyć ale aż tak???? Buuuuuu... A skąd ja mam ten domek wziąć???? Przyglądałem się Twojej wiadomości o tym, co by Cię umieścić na mapce i z prawa i z lewa, ale informacji o domku to ja tam nikaj nie widzę. Ale już stary jestem i wzrok,zapewne, nie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziękuję za namiary na thujki. Problem z Praktikerem jest taki, że wszystko ładnie wygląda na papierze, a jak chce się kupić dwadzieścia parę sztuk, to okazuje się, że w sklepie nie ma i będzie dopiero dostawa (nie bardzo wiadomo kiedy). Majka - na Kosocickiej to jest szkółka czy punkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 10.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 pomimo wielkiej sympatii do forum muratora nie mam siły na czytanie postów pt.: jak wkleic zdjęcie - dlatego zdjęcia brak ale liczyłam na małą kropeczkę z moim nickiem ps. właśnie wpadłam na jeden pomysł ale nie będę Cię fatygować mogłabym wysłać Ci zdjęcie a Ty ....... ale to byłoby wielkie wykorzystywanie ..... może kiedyś zmęczę ten wątek o zdjęciach ps2 dziękuję za zainteresowanie moją wiadomością bo ostatnio coś ciężko było mi się przebić w waszych dyskusjach ps3 nie przesadzaj z tą starością zrobić taką mapkę to jest coś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts